Oooj!

Har har det stått stilla några dagar. Det var vääärst!
Känns som om vi gör något hela tiden. Plockar, donar, promenader med hunden, mat, lussebullebak, utflykter hit och dit, folk kommer på besök. Ja, det har varit fullt upp nu i några dagar helt enkelt.
Nu börjar vi i alla fall komma iordning i lägenheten. De enda kartongerna som numera är kvar är de som ska ut i förrådet, men det är lite svårt att komma in där pga snön.
Det som fattas nu är ett par gardiner till vardagsrummet sen ska vi spika upp några tavlor när vi kommit överens om vart de ska hänga. :D

Som några redan kanske märkt har jag också av någon underlig anledning hamnat på Facebook. Ajaj. Men när gamle pappsen har så är det fan illa om inte jag också skulle ha det :P Haha.

Jisses vilka härliga promenad-vägar vi hittat här! Nu väntar vi bara på att snön ska försvinna eller bli mjukare så vi kan gå på upptäcksfärd bland alla miljontals skogsstigar som vi är sjukt nyfikna på! :)
Snart är det dags för kvällpromenad med Theisi. Då blir det nog cykelvägen mot Prästslätten. Eller går vi bortom Preem, köper cigg och tar Prästslätten tillbaka. Vi får se. Det nya flexi-kopplet som vi köpte idag ska vi i alla fall inviga :) Skönt för Thes så hon får 5 meter att studsa runt på :)

Apropå Theia, hennes uppfödare ringde idag! Kul! :) Han kollade läget, frågade hur det gick och så. Känns skönt med en uppfödare som verkligen bryr sig. Känns också skönt att om man undrar minsta lilla så ringer man bara och frågar om råd. :)

Från det ena till det andra. Mamma är ju nere i Egypten nu. I Sharm el Sheijk. Känns lite nervpirrande att hon är där när det varit så många hajattacker den senaste veckan.. =/
Tycker även sjukt synd om henne. Hon åkte dit för att snorkla och nu är hela kustremsan avstängd. Känns nog lite bistert..
Meeen men, hon har det bra i alla fall :)

Får la bjuda på en bild från köket och en liten del av vardagsrummet :




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0