Barnvakt

Ikväll är jag barnvakt. Mamma Hanna/Linda behövde åka iväg och frågade om jag kunde ställa upp och passa lillfisen. Självklart! Det är ju så roligt :)
Känns inte bra de gånger man får tacka nej, men så fort jag har möjlighet tar jag tillfället i akt att passa brorsonen. Underbara unge!



Igår blev det lite av en segdag. Typ semester-från-semestern-dag :P Enda nyttan jag gjorde var att tvätta vilket verkligen behövdes! Handlade lite gjorde jag också sen stack jag till Mörrum för att hälsa på farmor, pappsen och hundarna. Även Viktor kom in på en snabb-kaffe :) Sånt gillar vi!
Kvällen tillbringades på soffan med en skål popcorn och ett glas hallonsoda. Mums :)

Idag har jag varit såååå seg. Vaknade strax efter åtta, gick upp vid nio och bums ner i soffan och här har jag legat i stort sett hela dagen. Haha. Jävla soffpotatis!
Ikväll är Viktor iväg och jobbar igen.. Tråk, tråk, tråk. Men nu har han bara denna natten och imorgon sen har han semesteeer! Det ska bli så härligt att ha gubben hemma hos sig varje kväll i 4 veckor :) Härligt!

Gaaah. Jag har så tråkigt. Gubben jobbar som sagt, Sis jobbar, Leo sover, mamma är på Öland osv osv. Stackars mig! :P Haha.
När brorsonen har åkt hem igen ska jag i alla fall slänga mig i duschen och raka bort vinterpälsen jag lyckats skaffa mig på benen. Haha. Behöver verkligen gå loss med rakhyveln. Prova vax kanske? Hmm..

Imorgon är det dags för jobb igen efter 5 (!!) härliga lediga dagar. Och nu är det bara tre veckor kvar sen är man återigen arbetslös. Suck.. Det suger verkligen. Vad ska man hitta på med sitt liv egentligen? Ta sig ett skitjobb i en affär? Gå med i bokningen? Njaa.. Börja plugga igen? Jag börjar få lite smått panik och känner att det verkligen börjar bli dags att jag tar tag i mitt liv....

Äh, det gör vi en annan dag. Nu blir det en cigg.

Mini-Semester

I måndags efter jag slutat jobba kl. tre begav jag mig hem för att väcka gubben och packa. Vi hade bestämt oss för en mini-semester på Öland :)
Körde vid 5-tiden, stannade i Kalmar för att äta och var framme vid stugan runt 8-tiden. Kvällen blev lugn med mys, prat och skratt.
Viktor kunde såklart inte sova på natten/morgonen så han och Micke gick morgonpromenad. Galningar! Kameran åkte med och Viktor lekte fotograf, vilken han bevisat att han är jäkligt bra på ;)

 

Tisdagen blev en shoppingdag. Jag, Viktor och mamma körde upp till Böda NK, vidare till Valles i Byxelkrok och sen styrde vi bilen mot Borgholm där även Micke joinade oss. Blev inga större fynd, eller rättare sagt ingenting. Men jäkla mysigt hade vi. Efter mat och massa gott i Borgholm körde vi vidare till Köpingsvik för att spela minigolf som hade inslag av vanlig golf eller vafan det var. Lika arg som vanligt blev jag iaf :P
Kvällen spenderades i stugan med kubb, boul och krocket. Och jag är lika dålig på krocket som minigolf. Haha!
Efter alla diverse hittepå blev det sedan kvällsmat i Köpingsvik, slapp i stugan och sen dags för sängen.



Här är ett bevis på att man aldrig ska sätta mig själv i baksätet på bilen med en kamera. Det brukar urarta ganska rejält då :P Haha!



En fin kväll vid stugan




Onsdagen bjöd på skitväder. Eller ja, det regnade lite och var mest molnigt men någorlunda varmt. Då passade vi på att ta en tur till Slottet. Galet fint och himla mysigt.
När vi avverkat några timmar där åkte vi in till Borgholm för att äta. Rätt som det är börjar det ösregna. Suck.. Lite solsken hade inte suttit fel när vi väl kommer iväg :P Haha!
Så det blev en seg-kväll i stugan med tv, prat, yatzy och andra hittepå.

Lite bilder från Slottet :

 





 

Torsdagen blev i stort sett bara slapp.
Framåt halv tre tiden begav vi oss återigen in till Borgholm. Gick och kikade runt lite sen blev det fika, våffla :) Muuums! Sen en glass nere vid Strand där vi kollade runt lite på båtarna. Jisses vilka båtar som ligger där, helt sjukt. En sån hade verkligen inte suttit fel :P
Så smått begav vi oss mot bilarna. Mamma och Micke körde tillbaka till stugan och jag och Viktor började köra mot Kalmar. Först ett stopp på New Yorker där två linnen inhandlades, vidare till Burger King för mat och till sist svängde vi inom MediaMarkt. Skulle se om jag hittade en kameraväska, men nej. Däremot fick jag en ny hårfön av hunny. Min gamla luktar bränt som fan så det var dags för en ny. Tack älskling :)
Körde sedan hemåt och landade i Asarum vid 9-tiden.

Fy fan vad härligt det har varit att komma bort. Tre dagar gör stor skillnad.
Det har varit helt underbart, vi har haft sjukt roligt och jag hoppas inte det dröjer så länge innan vi åker dit igen :)


En tripp till stan

Igår efter en skön hemmadag begav jag och Sis oss in till stan för att ta oss en sväng på Östersjö. Vilket skit, som vanligt. Haha. Men vi hade roligt! Och jag hittade en ny plånbok vilket jag varit på jakt efter ett tag nu. Som vanligt blev det även lite nougat och en fika på Briggen för att sitta och glo på allt galet folk.

Efter vi sett på tåget begav vi oss hemåt.
En trevlig kväll med Sis som bjöd på en fruktansvärd värme och ont i fötter och rygg. Men det var det värt :)

Hade även kameran med mig och knäppte lite bilder så jag får la bjuda på några få.

     

Mamma var med och stuffade i tåget :P
     



Idag blir det förmiddags-seg innan det är dags att börja greja inför kvällens jobb. 13.30-21.30. Måttligt segt och jag är inte alls sugen på att jobba i helgen... Jag har inte träffat Viktor sen igår och kommer inte träffa honom förrän tidigast imorgon eftermiddag i någon enstaka timme... Saknaden är enorm!!
Ibland får man helt enkelt gilla läget....
Nehe, om jag skulle ta och slänga mig i duschen och käka lite frukost sen...

Oj oj oj

Här har det stått stilla i några dagar. Men så blir det när det varken finns tid, ork eller lust att sitta vid datorn.

Leo sov ju hos faster från lördag till söndag och det gick jättebra. Massa mys och bus, lilla skitunge vad härlig han är. Och morsan hans verkade få en välförtjänt sovmorgon :)
Hojta till om du vill ha barnvakt igen så ordar vi det så gott det går! :)

I Måndags satt vi här och tråkade, älsklingen och jag. Så istället för att växa fast i soffan tog vi oss en tripp till Kristianstad. Hunny tittade på en ny bil han är sugen på och jag tror han blev förälskad på nytt. Haha. Kan inte klandra honom, vilken bil! Oj oj oj.
Blev en liten sväng på stan också, dock handlades inget. Lite trist men det är skönt att bara lulla runt. Letade efter en ny kameraväska. Får inte plats med det stora objektivet i den jag har nu, men tro fan så hittade jag inte någon jag va nöjd med. Så det fick va.
Efter lite käk på Burger King begav vi oss vidare till Eko. Inga större inköp, mest bra-att-ha-saker.
Kvällen blev lugn och seg :P Haha.

Annars har dagarna bestått av jobb, jobb, jobb. Nu är jag ledig en ynka dag, imorgon, sen jobbar jag fredag, lördag, söndag och måndag. Suck.... Men det blir kul när lönen kommer :)

Klantig som ett as är jag också. Viktor och jag var iväg och köpte glass i Stilleryd i eftermiddags efter jag slutat jobba. Tog oss en glass var på vägen hem och jag har ju fått en avtagbar tandställning nu när jag sluppit den fasta och den ska ut när jag äter, så jag la den i knät och käkade min glass. Nöjd och belåten som ett barn på julafton var jag när vi kom hem och jag la mig på soffan för att sova en stund. Vaknar i ren panik och undrar var fan min tandställning är!! Borta!!! I ren panik bad jag Viktor gå ner och titta i bilen. Det visar sig att den låg nedanför bilen halvt under en buske. Puh, vilken tur att han hittade den. För att ersätta en sån är inte billigt och inget jag är sugen på.. Suck, hur långt upp i röven får man ha huvudet egentligen??

Nahe, nu ska jag ringa gubben min och prata lite skit. Nu är han igång och jobbar igen..

Svängsta mys :)

I förmiddags satte jag mig i bilen och körde upp till Linda och Leo. Han fick paket av faster och den verkade uppskattad :)
Som vanligt blev det alldeles för många kalorier och cigg :P Men det har varit lika roligt som vanligt!
Även Lindas nya dejt kom på besök, massa prat och skratt.
Det slutade med att vi bestämde att Leo skulle sova hos mig inatt :) Så jag körde hem till Helena och hämtade säng och bilbarnstol, vidare till Linda igen om hämtade ungen :P
Nu sitter jag här, pojken sover lite och sen ska vi på middag hemma på Tegelmästarevägen :)
Ikväll blir det nog ett litet bad för busungen om han inte är allt för trött. Tog ett tag innan han somnade, allt är ju så nytt för honom här så det är ju inte konstigt.

Nahe, nu ska jag passa på att ta en cigg innan det är dags att plocka ihop grejerna och så innan Leo vaknar. Sen är det dags för käk :)

Grattis!

Ett stooort grattis till brorsonen som blir 1 år idag :)



Faster kommer med paket och pussar imorgon :)
Har jobbat hela dagen och har tvätt-tid nu ikväll som jag inte kan ändra då det tryter rejält med kläder :P Så imorgon förmiddag blir det bus, prat och skratt.

Jobbet igår gick bra, lugnt och skönt.
Och idag har det också gått bra. Har jobbat med Sanna och då blir det skoj :P Haha!
Hyfsat lagom värme idag också, men nu är det så varmt så jag vill bara baaaaada! Men först ska tvätten fixas så får vi helt enkelt se vad som händer sen.

Åååh, fick ju lön igår också och det var varmt välkommen! Blev lite mer än vad jag hade tänkt mig men jag tackar och tar emot :) Dock är det väl dags att börja betala av bilen till pappa? :P

Nahe, en cigg i dödsvärmen vi har på balkongen sen är det dags att gå ner i tvättstugan. Suck...

Inte det minsta sugen...

På grund av det som hände igår är jag totalt omotiverat till
att infinna mig på jobbet idag kl. 13.30.
Tur att det gick så bra som det gjorde i alla fall. Det kunde varit mycket värre.
Men det är ändå lite omtumlande.


Vilken jävla söndag!

Igår efter kvällens otroligt svettiga jobb åkte jag, gubben min, sis och hennes sambo till Pukavik för ett kvällsdopp. Härligt som fan! Och äntligen har det blivit lite värme i havet!
Hann knappt mer än doppa oss förrän vi såg första blixten, sen blev det ett jävla rännande eftersom gubbarna ville se åskvädret och alla blixtrar. Körde en jävla runda och tillslut hamnade vi vid Gungvala vid en åker men världens utsikt. Häftigt att titta på men jag hatar åska :P
Rätt som det är flyger det förbi en jävla massa blåljus så vi hoppar in i bilen för att stilla vår nyfikenhet. Tappar bort blåljusen, vänder om och möter då ett till. Så vi for efter och hamnade i Hallandsboda, som det är skrivet om i Blt, där det rök utav bara fan i ett hus.
Eftersom vi inte hade något bättre för oss så blev vi stående där för att titta på branden. Fy fan vad hemskt =/ Hela huset blev totalförstört och det slutade med att allt brann upp.
Men jag måste erkänna att det var en upplevelse att se ett hus bli totalförstört av en brand. Vi kom precis efter brandkåren, kort efter larmet kommit, och stannade kvar till övervåningen rasat ner.
Va faktiskt lite jobbigt att se hela händelseförloppet.. Kan inte ens föreställa mig hur det var för husägarna att se sitt hus brinna ner. Alla minnen, allt man samlat på sig, allt som betyder något, alla foto, allt man byggt upp under flera år bara försvinna på loppet av ett par timmar... Jag känner verkligen med dem..

Från det ena till det andra, nu är jag jävligt trött på denna kvava, tryckande värmen som är nu. Visst fan är det härligt med sol, bad och värme. Men det får fan finnas gränser! När det inte går att andas, man blir totalt genomblöt på jobbet eller svettas av att bara sitta stilla är gränsen nådd för längesen! Nej, friskare och mer behagligare luft tack!
Tycker så jävla synd om pensionärerna.. De lider något fruktansvärt! Alla de jag varit hos nu dessa tre dagar jag jobbat lider något otroligt! Tänk alla dem som är sängliggande och ännu sjukare än dem jag är hos.. Nej stackars människor!

Har jobbat ännu en kväll och den har varit lika olidlig som de andra dagarna.. Usch och fy.
Efter jobbet skulle det bli kvällsdopp, men när vi väl kom ut till Sternö var det ingen som ville bada och det slutade med att vi hamnade vid Tallen vid Långasjön. Heeell no säger jag till insjöar. Det är så  ä c k l i g t! Sumpig botten, varmt äckligt vatten som inte svalkar osv. Usch nej, antingen får det va havet eller blir det inget alls.
Och totalt uppäten av mygg blir jag alltid vid sjöar också. Fy fan vad myggbiten jag är! Gaaah!!

Nu har gubben min börjat jobba igen.
4 nätter sen är han min igen :P Haha.

Snart är det dags för sängen. Sjukt jobbigt att sova i denna värmen. Tacka fan att vi har golvfläktar :P Haha.
Vi hörs när vi hörs!
Natti!

Havet igen :P

Idag blev det en tripp till havet igen :) Jag och älsklingen körde ut till mamma som redan tagit plats. Sjukt fint ställe, bara sandbotten, brygga och helt underbart!
Efter Sis slutat jobba anlände även hon en liten stund. Mys :)

Nu är det snart dags för dusch, hårtvätt och lat-mat :P

Imorgon är det som sagt dags för jobb igen. Lite bittersweet. Kul för att jag trivs så förbannat bra, mindre kul för att jag vill umgås med hjärtat mitt, sola, bada och ta det lite lugnt. Men det oooordnar sig :)

Rubrik?

Dagarna består av jobb, jobb, jobb. Denna veckan har jag jobbat måndag-torsdag. Idag är jag ledig sen jobbar jag lördag, söndag och måndag.. Tur att jag trivs som fisken i vattnet! :)

Igår efter jobbet blev det i alla fall en liten sväng till Kofsa. Låg där lite mer än två timmar och det var döhärligt! Blev även ett dopp och det var svinkallt! Men när man väl kommer upp är det faktiskt väldigt skönt! :)

Ja, nej. Annars händer inte mycket förtillfället. Men det får va som det är :)
Nu är det dags för lite frukost sen ska jag hoppa lite i sängen så gubben min kommer upp idag :P

Vi hörs när vi hörs!

Vår dag <3

Idag är det 6½ år sen du och jag blev vi :)
Helt otroligt vad fort tiden går!


Så typiskt att vi inte träffas på hela dagen, mitt hjärta och jag.
Han har jobbar hela natten och ska jobba inatt ockå = han sover heeela dagen.
Och jag börjar jobba halv fyra = jag åker hemifrån innan han har vaknat..
Så vi kommer inte ses förrän imorgon eftermiddag när jag slutat jobba kl. 15.
Suck.. Men vad gör man? Jo, det bästa av situationen.


Jag älskar dig!

Seg-Söndag

Idag har det varit en riktig slapp-dag.. Vaknade vid 9 och degade runt här till ca 12, då begav jag och Sis oss in till City för att handla lite.
Eftermiddagen har även den bestått av seg. Dock har jag pysslat om mig själv lite med dusch, hårtvätt, rakat benen, fixat fötterna och klippt av mig naglarna.  
:( Inge bra att jobba i vården med för långa naglar. Kan ju klösa ut ögonen på folk :P Haha.
Lat-mat blev det idag också, slängde ihop lite hamburgare och pommes sen fick det helt enkelt duga :P Får blir lättare maträtter nu när Viktor jobbar nätterna. Det är ju hans frukost så jag står inte och gör värsta middagen när han inte äter så mycket :P Sen orkar jag inte stå i typ en timme i köket när det är så varmt ute.

Just det, jag var ju och tog ut min tandställning i onsdags innan jag skulle börja jobba. Det gick kanon och gjorde inte ont alls, varken att ta ut den eller efter. Däremot kändes det väldigt obehagligt när den väl var ute. Det var liksom något som fattades :P Men nu har jag vant mig och äntligen kan jag äta äppel på riktigt vis, det vill säga att bara ta det och bita i det :D Det har jag inte kunnat göra på över 3 år. :P
Får ta och slänga ut en bild på det slutgiltiga resultatet, men när det blir kan jag inte säg :P
Det kommer inte bli så mycket bloggande i veckan som kommer. Jag jobbar nämligen måndag-torsdag sen är jag ledig på fredag sen jobbar jag lördag-måndag. Så bild kommer när det kommer helt enkelt :P
Jag vet en som kommer vara väääldigt trött om en vecka...

Gaah, det är så jobbigt att ha en sambo som jobbar natt. Det blir lite ensamt ibland.. På dagarna sover han och på kvällarna är han på jobbet. Han går och lägger sig i stort sett när jag stiger upp eller när jag stuckit till jobbet, sen rullar det på så.
Men en positiv sak med hans natt-arbete är att all tid vi får tillsammans blir lite extra speciell på något vis :)

Nu tror jag minsann att jag ska ta mig lite glass och gosa ner mig i soffan, titta lite på tv sen ringa till gubben min och säga hur mycket jag älskar honom :)

Havet 2

Det har blivit en tripp till havet idag igen, fast idag åkte vi ut till Matvik. Hääärligt. Dock blev det inget solande idag för min del. Upptäckte igår att jag har inte bara fått liiite färg, jag har total-bränt min rygg :( Så fröken Svensson fick som sagt inte ha sol på sig idag, utan jag satt under mitt paraply eftersom det inte fanns en gnutta skugga därute. Snacka om att jag kände mig som en nutida Mary Poppins :P Haha!
Iaf, vi hade dömysigt och det blev i alla fall ett dopp :) Kallt var det, men varmare än doppet igår :)

Apropå igår, det skulle blivit en soff-kväll. Istället drog jag och Sis upp till Långasjön för ett kvällsdopp och det var verkligen hur härligt som helst!

Annars idag har kvällen tillbringats hos svärföräldrarna på ännu en god middag.
Hunny har gått på sitt jobbpass igen (igår rättare sagt) och jag körde hem till Micke och mamma för lite sällskap :P Och även hunny kom dit en sväng så jag lyckades få mig några pussar :)

Ikväll blir det nog en kväll på soffan :P Nån film, lite gotte och sen blir det nog sängen hyfsat tidigt.


Havet!

Första jobbe-veckan avklarad och det har varit asroligt! Denna helgen är jag ledig! Så imorse när jag hade ätit frukost och fixat lite åkte jag och Sis ut till mamma som låg vid havet i Lillevik. Så där har vi tillbringat eftermiddagen. Älsklingen och grannen kom också ut en sväng. Massa mys, sol, prat och även bad. Jag har doppat mig fyra gånger trots att vattnet var svinkallt. Och det var det verkligen. En tant mätte temperaturen och vid ytan var det 16 grader. Hyy!
Men en härlig eftermiddag har det varit och jag har faktiskt lyckats få liiite färg :P

Ikväll blir det deg på soffan, en sväng till Coop och ännu mera deg :P
Imorgon ska jag och mamma (kaaanske även Viktor) ut till Matvik för mer sol och bad :)


RSS 2.0