Här står det stilla...

...men ändå är det mycket på gång.
Ja, nu har vi kommit in till Myntvägen. Första natten tillbringades här i Lördags och det var så skönt att gå och lägga sig i total tystnad :)
Det har varit full kaos med lådor hit och dit, plock och pill, flängande hit och dit, fikagäster och en galen hund på det. Men nu börjar det bli lite ordning i oredan.
Får la slänga upp lite bilder när det är som det ska :P

I Lördags när allt skulle flyttas fick Theis fly fältet och ha det lugnt och skönt hos svärmor. Lika bra, så hon inte riskerade att bli nerpackad i en bananlåda. Var nervös att hon skulle bli helt galen när varken husse eller matte var i närheten men det hade gått hur bra som helst! Och det, kära ni, är förbaskat skönt.
Här i nya lägenheten verkar hon trivas bra :) Är nog skönt för henne med en egen liten gräsmatta, slippa trapphuset och allt jäkla asande och spring.
Två promenadrundor har vi också hittat. En runt vattentornet som vi utforskade igår och nu ikväll har vi gått en cykelväg bort till Prästslätten. Hur skönt som helst att traska runt i snön när det är alldeles tyst och lugnt samtidigt som det småsnöar lite :) Massa mys!
Imorgon ska vi utforska en ny väg som vi är lite nyfikna på :)

Jaa, vet inte mer vad jag ska skriva.. Är lite stökigt och rörigt i huvudet som det är i vardagsrummet för tillfället. Haha. Men så blir det.

Idag lämnade vi nycklarna till Frälsegårdsvägen. Skönt men ändå inte. Jag kommer sakna lägenheten, absolut inte läget eller omgivningen. Eller ja, den stora gräsplanen utanför. Att jag kommer sakna Sis behöver jag inte ens nämna, det är rätt uppenbart.

Huu, inatt åker mamms ner till Malmö för att ta flyget imorgon bitti till Egypten. I TVÅ VECKOR! :O Usch. Jag kommer sakna mammsen massor! Jaa, jag är en mammagris :P
Träffar henne i stort sett varje dag och pratar med henne i telefon minst 3 gånger om dagen. Så blir det inte nu. Men jag får hålla ut och längta i två veckor tills hon kommer hem :) Den som väntar på något gott! Hoppas verkligen hon får det underbart! :)

Nu tror jag minsann det är dags för en cigg och ta ut Theis för en natt-pink. Sen hoppar vi nog till kojs :)
Ett stooooort tack till alla för flytthjälpen!!
God natt!

Fullt ös!

Aumeen, det har det varit hela dagen. Minst sagt.
I förmiddags var vi ute med linan hemma hos mamma och sprang runt och busade och härjade. Så jävla kul! :) Vidare till K-stad för att lämna iväg mobilen och det slutar med att jag återigen har den med mig hem. OnOff - ät min skit!
Var tvungen att springa inom Grizzly också, en djuraffär med världens trevligaste personal. Där inhandlades en ny boll och ett nytt koppel till Thesan.
Väl hemma i Asarum började jag och mamma städa, packa och röja. Lite matlagning hann vi också med och det blev ruskigt gott. Efter 6 timmars röj bestämde vi oss för att det fick räcka för idag. Det är ju trots allt en dag imorgon också.

Klockan 13 imorgon ska jag och Viktor infinna oss på Myntvägen för att få våra nycklar och sen blir det att börja köra lite kartonger, kläder och sådant småplock. Det stora tar vi på Lördag när vi har stooor bil. Sen är det i stort sett bara städningen kvar och på Tisdag lämnar vi nycklarna.

Snart kommer min gubbe äntligen hem! Som jag längtat efter honom! Pratade videosamtal i förmiddags och jag ville hoppa genom telefonen och pussa massor på honom! Man tröttnar efter ett tag att bara pussa på Theia :P Haha.
Och jag hoppas han har en liten present med sig hem till mig också ;)

Hahaaa!

Snö! Vitt! Ljusare! Det är faktiskt rätt skönt :)
Och Theisan ÄLSKAR snön! Haha!
Imorse när vi gick morgonpromenaden gick vi förbi en snöhög som va uppskottad, vad gör hon? Jo, hon kör ner hela huvudet i högen och tjorvar runt. Springer runt som en toka och ska äta upp alla snöklumpar hon kan hitta. Hon är helvild! Fan så kul!
Nu håller jag iaf tummarna på att vi får en riktigt vit vinter så kan härja massor med min lilla busa ute :)

Waaah, ikväll landar min hunny i Sweden och troligtvis kommer han hem till mig imorgon :)
Som jag LÄNGTAR!! :D

Nu ligger vi nerbäddade i sängen, hund och jag. Hon sover som en klubbad gris och värmer mina kalla fötter och jag ska dra igång lite top model, säsong 15.

I eftermiddag drar vi hem till mamms och tillbringar natten där :)

Nu så!

Nu jäklar kan snön komma för nu har pappsen satt på vinterdäcken till mig :)

Fy för satan vad det blåser kallt! Känns som om både händer, näsa och öron håller på att trilla av. Usch och fy!
Haha, Theis är för rolig nu när vi var ute i snöovädret. Hon hoppade runt i luften och skulle fånga snöflingorna :P Haha! Aaah! Nu jäklar har hon lyckats fånga bollen med munnen x antal gånger när man kastar den till henne :D Skitkul!

Aw, min söta Sis bjöd ner mig på middag idag :) Hemmagjorda morotsbiffar med potatis, sås och lingon :) Muuuums så gott! Sen blev det efterrätts fika, lussebullar! :D
Tusen tack Sis! :)

Piss o Skit

Jävla väder! Gaah, nu får det väl fanken sluta regna snart? Jag blir galen! Theia hatar att vara ute när det regnar så det blir varken några promenader eller träning med linan. Hon totalvägrar att vara ute! Hon gör vad hon ska sen ska hon bara in, om det så är det sista hon gör. Haha, knasboll :P

Pratade med hyresvärden och nuvarande ägaren av lägenheten på Myntvägen igår och på torsdag eller fredag kan vi hämta nycklarna och påbörja flytten..
Nu är det inte lång tid kvar. Bittersweet, verkligen.

Pratade med älsklingen min igårkväll och fy fasiken vad jag saknar honom! Saknar en trygg famn att krypa in i, saknar mys i soffan, saknar att vakna jämte honom. Uuuh, kom hem nuuu!

Jaja, för att försöka fördriva tiden lite ska jag ta min hund och krypa ner i sängen. Sova bort hela eftermiddagen förhoppningsvis.
Imorgon eftermiddag åker vi åter igen hem till mamma och tillbringar natten där.
På torsdag ska vi köra till Kristianstad med min förbannade mobil igen. OnOff borde ha en spark där bak. Sista gången jag handlar något där. Aldrig mer. Nej, i fortsättningen blir det Elgiganten. Där snackar vi om service och att dem månar om sina kunder.

Just det, sängen var det ja. Adios.

Packa packa packa...

Ja, rubriken talar för sig själv?
Japp, jag packar och har gjort det i ca 2 timmar med en galen hund som springer om fötterna och måste vara med på allt. Titta på allt och nosa på allt. Och gärna smaka på allt. Haha, hon är jobbig men förjäkla härlig :)
I köket finns nu bara det mest nödvändiga som glas, enstaka kaffekoppar, minimalt med talrikar, bestick och grytor. Och sånt småplock och självklart städgrejorna.
Känns trist med denna packningen, trodde jag skulle slippa det på ett jäkla bra tag men icke sa nicke. Så blev inte fallet.
Men vi kommer få det bra i stan, jag och mina två älsklingar.

Apropå älsklingar, alldeles snart lyfter planet och sen har jag inte min gubbe i Sweden anymore. Jag vet inte varför, men jag trivs bäst när jag har mina kära i Sverige. Jag gillar inte när de är utomlands. Jag är nojig över att det ska hända något och jag inte kan ta mig dit. Det blir liksom lättare om de befinner sig här. Äh, fan vad jag är knäpp ibland. Det kommer gå bra med flygningen och hans storebröder får vakta honom i London. :P
En annan sak som är jobbigt när ens kära är iväg och flänger är att det inte blir så många telefonsamtal om dagen som jag vill. Nej, nu får jag ett samtal om dagen till Onsdag kväll. Det är vad jag får nöja mig med. Och jag gillar inte det. Viktor och jag kan ringa till varandra säkert 10 gånger när vi är iväg från varandra. Så att korta ner det till ett fjuttigt ett är fan inte roligt :P

Nu sitter jag och väntar på mamma som snart kommer med mat. Jag orkade helt enkelt inte ställa mig och laga mat med tidningspapper, tejp och kartonger i hela köket så det får bli donken idag.
Sen är det inte heller roligt att laga mat endast till sig själv och dessutom sitta och äta själv.

Haha, Theia springer runt här och piper av ren trötthet. Vi var nyss ute där hon gjorde vad hon skulle så det är inte därför hon gnäller. Hon är knasig den, hon är alldeles röd i ögonen av trötthet men inte fanken har hon vett att gå och lägga sig. Tss, hon är för söt :)

Kuuuul....

Fick reda på ikväll att min kära sambo förmodligen inte kommer hem på onsdag. Det går nämligen inga tåg från G-borg efter flyget har landat. Skitkul...
Jag erbjöd mig att hämta honom halvvägs, men tydligen kan ingen köra honom.? Suck.. Och jag kör fanken inte hela vägen till Götet och hem igen, samma kväll med en 4 månaders valp i baksätet..
Skulle inte förvåna mig om han kommer på fredag då hans broder ändå ska köra hit.
Vi får helt enkelt se.
Inte så skojsigt detta med tanke på att vi ska vara ute från lägenheten om 11 dagar. Och jag är typ själv med packning och flyttstädning. Yippie-hoooo!

Det är sjukt trist att han inte kommer på onsdag.. Jag längtar ju!
Jag saknar min gubbe!!

Förresten, IDAG är Theisan 4 månader.
Hurra hurra!
Och ännu en tand är lös :) Wooeo!
Hoppas hon kan växa upp snabbt och börja bete sig.
Hur söta och goa valpar än må va så är de sjuhelvetes jobbiga!

 Min lilla terrorist.

Åååh hej!

Försöker ta nya tag, få ny energi. Få upp mitt humör igen.
Jag vet inte om det beror på denna kalla, mörka Novembermånad, men jag känner att jag inte riktigt är mig själv. Jag är heldeppig. Ingenting är roligt. Nästan allt känns jobbigt. Det känns som om jag bara vill pausa hela världen och gå och lägga mig i sängen och dra täcket långt upp över huvudet. Stanna där och komma på något sätt att vrida tillbaka tiden lite. Eller vrida den framåt.?

Igår hade jag en riktigt dålig dag. I stort sett från det jag vaknade tills sent, sent framåt nattetimmarna var jag på jättedåligt humör. Jag kände mig arg, ledsen, besviken. Varför vet jag inte. Allt var bara allmänt jobbigt.
Sen, när jag satt på köksgolvet uppkrupen i Viktors knä fick jag ännu en käftsmäll. Skatten på bilen skulle redan varit betald! Och den var på 1700 spänn och det finns inte en chans i världen att jag skulle kunna betala den.
Så där satt jag och insåg att jag inte får köra min bil och bröt ihop ännu mer.
Fick sedan ett sms av mamma. Hon och pappa la ihop till skatten på bilen. Självklart började jag småböla igen för att de är så underbara! Tack älskade ni.
Hela kvällen var i stort sett en berg-och-dal-bana. Ena stunden kunde jag skratta och skoja, nästa stund brast allt igen.

Idag sitter jag och är arg på mig själv. Jag kunde väl fått psykbryt idag istället?
Viktor har åkt till Malmö på någon utbildning idag och stannar där till imorgon för att åka vidare till Göteborg och sen London. Och han kommer inte hem förrän Onsdag kväll.
Kunde jag då inte hållt mig tills idag och tagit till vara på vår sista kväll innan han åkte? Och haft ett bra humör istället?

Jag tror hans resa var en del av allt som gör mig så ledsen och känner sån hopplöshet.
Han jobbar jättemycket och jag tycker vi träffas lite som det är och nu ska han vara borta från mig i 7 dagar. Tror det var rädsla för ensamhet och saknaden efter min sambo som deppade mig lite.
Samtidigt är jag glad att jag inte bröt ihop idag. Då hade jag inte haft Viktor som hållt om mig, klappat mig på kinden och pussat på mig. Och då hade det bara varit ännu värre.
Jag behövde honom igår, verkligen. Han lyfter upp mig när jag har en jobbig dag, han försöker få mig se ljuset när allt känns mörkt, han ger mig hopp på att allt blir bra när det känns hopplöst. Han är min klippa, min hjälte. Mitt allt.

Andra faktorer som också gjort mig väldigt depp på senaste är bl.a. att jag sitter i lägenheten själv. Instängd. Låst.
Mycket som gör mig "inlåst" är faktiskt Theia. Hon behöver uppmärksamhet, sällskap. Hon är bara en valp och hon kan inte lämnas själv ännu. Visserligen har jag inte tränat henne att vara själv. Det känns ingen mening att börja med ensamhets-träningen innan vi flyttar till stan. Tror bara jag får börja om från början då.?
Pengar, det är en annan faktor. Jag är nästan helt pank. Fattig som en kyrkråtta.
Jag har ingen möjlighet att ta ett jobb. Inte ännu, som sagt inte innan Theisan kan vara själv. Detta är ju faktiskt mitt eget fel. Delvis. Men det tär mycket, mycket på psyket att vara pank...
Nästa grej som delvis är sjukt jobbig är flytten till stan. Visst fan ska det bli skönt att komma bort från detta ghetto a.k.a chinatown, men jag kommer sakna min älskade Sis!
Att inte ha henne en trappa ner, träffa henne flera gånger om dagen, bara springa ner när jag behöver prata eller bara vill ta en spontanfika... Det är sjukt jobbigt.
Det finns även en rädsla, som även hon känner, om att vi kommer tappa kontakten. Igen.. Det får bara inte hända. Det ska inte hända, det ska vi se till.
Men rädslan finns ändå där...
Och ja, rädsla för ensamhet...

Mycket är deppigt nu. Hel snurrigt. Jobbigt.
Men allt kommer bli bra. Till slut.
Jag har de bästa i mitt liv som hjälper mig, stöttar mig, lyfter mig.
Ni vet vilka ni är och ni betyder mest!

Nu har jag skrivit av mig mycket. Nu ska jag försöka släppa detta, lite.
Försöka ta nya tag och hitta ny energi. Hitta gnistan igen. Hitta mig.

Rövmobil!

Japp, mobilen är kass. Kameran är sönder. Kul, jättekul..
Tur att jag har garanti kvar.
Trist att jag måste köra till K-stad idag.
Trist att jag måste kolla så alla bilder och videoklipp ligger på minneskortet.
Kul, skitkul!
Gah, sånt här är så tröttsamt.



Visst blir man glad när bilderna man tar ser ut såhär?

Kvällsmys!

Igår blev det kvällsmys med Sis! :) Häärligt!
Först begav vi oss in till Österslätt där Theia fick busa av sig på den stora gräsplanen. Jag var inte alls på humör så det var tur att sis var lite dampig ;)
Svängde inom Preem på vägen hem då vi fått nys om att de hade lussebullar där. Mycket rikigt! Åh, så gott! Vad jag längtat! Snart dags att baka egna :D
Begav oss hem och gick upp till mig på fika, prat och en jääävla massa skratt. Haha, jag trodde jag skulle kissa på mig. Tillslut var det nog egentligen ingenting som var något att skratta åt. Jag tror övertröttheten tog över. Men då blir det lite extra roligt :P
Tack för igår älskade Sis!



Förresten!
Igår när Thesan-Fesan och jag hälsade på på mammsens jobb gick det hur bra som helst. Alla älskade henne, som vanligt. Haha!
Och hon var förvånansvärt lugn mot pensionärerna. Hon studsade runt och hälsade på dem och tog det så försiktigt.
Var faktiskt riktigt roligt att se hur en liten hund kan få de gamla människorna att lysa upp :)
Hon kan sprida solsken, min älskade lilla vovve :)


Mörrum nästa!

Snart sticker vi till Mörrum, Thesan-Fesan och jag. Först blir det en sväng till mammas jobb och jag ber till gudarna att fisen är lugn så hon inte ger pensionärerna en hjärtattack med sina damp. Haha!
Sen åker vi med mammsen hem på fika och bus :)

Funderar på att svänga uppom till farmor och hälsa på. Kanske en svängom till pappsen med? Lämna en chokladask kanske eftersom det är fars dag imorgon? Annars kanske han tror att jag glömt honom :P

Nej, nu är det nog dags att röra på fläsket.
På återseende!

Myskväll!

När gubben kört till jobbet kom älskade Sis upp till mig :)
Färgade håret på henne och det blev så fint!
Sötast som hon är gav hon mig ett nagel-fixar-set som hon köpte på Ullared.
Tack älskade du! <3
Massa prat och bus. Biltur till donken blev det också, men jag lyckades hålla mig,
trots att jag var gaaaalet sugen på en muffin :P

Nu blir'e nog lite According to Jim. Fan, jag har bara 5 avsnitt kvar,
sen har jag sett alla säsongerna. Vafan, vad ska jag göra sen? Haha!

Jag saknar min gubbe!!

Första tanden är ute!

Hahaaaa, igår tappade Thesan sin första tand! Äntligen! Hoppas de andra flyger ut snart också så man slipper de förbaskade nålarna hon har i truten :P

Sovit hos mamma nu i två nätter och det har varit så otroligt skönt! Massa prat och galenskaper, bus, gott och mys :) Trist att hon jobbar hela helgen, det gör Viktor också.. =/ Hm.. Jaja, jag tror i alla fall att jag ska börja packa lite smått. Sånt som ändå inte används.

Annars inget nytt här inte. Dagarna rullar på som vanligt.. Theis ligger i sängen hos Viktor och båda sover som två klubbade grisar :P Haha. Jag vet ifan vad jag ska hitta på.. Lite According to Jim kanske? Aa, det får det nog bli :)

Ullared!

Igår for vi som sagt till Ullared. Jag, Sis och Lisa. Vi begav oss ca 04.30 och var inte hemma förrän närmare 21.30.
Men fy för satan vad roligt vi hade! Massa prat och sjukt mycket skratt! Härligt! Tror inte någon av oss är riktigt som vi ska :P
Galet mycket folk var det där också, men vi redde ut det med lite hjälp av en galen Sandra. Jävlar vad hon röjde. Lisa och jag mest garvade och sprang efter :P
Och shopping, jajjemänsan det blev det. Lisa tog en klar förstaplats! En riktig shopoholic ;)
Jag hade ögon på julklappar och visst blidde det så! Och det bästaste av ALLT är att Viktors julklapp/klappar redan är helt klara! Det ni! Det är alltid han som brukar ställa till det :) Men inte i år inte. Moahaha :D
Även klappar till pappa, farmor, Birgitta, Micke och Brorsan är helt klara! Det är ta mig fan inte illa för att vara den 9 November!
Till mamma är det en liten del kvar, men det mesta av hennes är fixat. Och det blir inga problemas med att få klart den heller, vet vad som fattas och var det ska fixas :)
Sötaste brorsonens julklapp inhandlas i Karlshamn. Snacka om att det var total jävla kaos bland leksakerna inne på Gekås. Det gick liksom inte att komma fram. Men det löser sig också helt utan problem.
Den enda det är problem med, det är min kära svärfar. Har inte en aning om vad han ska få.. Men jag hoppas det löser sig lika bra det också.

Iallafall. Det är rätt skrämmande att vuxna människor beter sig som små griniga barnrumpor så fort de kommer innanför dörrarna på Gekås. De tar ingen hänsyn till att det är fullproppat av andra människor där, de kör upp vagnarna i röven på en och tror på något underligt vis att det skulle gå fortare att komma fram på det viset. Nej, en rejäl spark... Nej! En rejäl vagn borde ni få inkörd rätt i asen!

En tomte lyckades jag få med mig hem, tro det eller ej. Jag som avskyr jul och allt vad det innebär. Men Viktor blev glad och satte upp honom på hyllan i hallen så han håller ett vakande öga över oss. Otäcka, håriga lille man. Ja, tomten alltså.

Det enda jag fick med mig som egentligen var till mig var en duschkräm, ny tandborste och en nagellackborttagning. Theis fick också lite smått och gott som en aktiveringsboll (japp, hon älskar den. men bara om den är full med godis), en ny torketrasa till tassarna, boll med rep för utelek och 400 bajspåsar :P Haha! Viktor fick nöja sig med tomten. Men det tror jag inte han har något emot när han får sin julklapp :)

Ja, annars vad dagen bara allmänt galen med ont i fötter och rygg. Men det var det värt, utan tvekan! För så roligt som vi hade, ja det var länge sen jag hade så kul :) Och Morgan fick vi se också, precis innan vi skulle hem. Haha.

På vägen hem var vi alla så trötta och röda i ögonen, skrattade åt allt och var allmänt flummiga. Jag har aldrig hört Sandra sluddra så mycket på talet i nyktert tillstånd och det var apkul!
Vi blev lite nojiga över att vi skulle bli stannade av polisen, då hade de nog tagit med oss för blodtagning och urinprov. För alla såg ut och betedde sig som om det fanns droger i kroppen. Till viss del hade det varit sant. Drogen hette Ullared och den är faktiskt en av de bästa med rätt sällskap.

Tack för en fantastisk dag tjejer! Vi gör om att nästa år ;)

Svängsta Mys!

Dagen har tillbringats i Svängsta hos Linda och Leo. Massa prat, skratt, fika och cigg :P Och bus med en väldigt förkyld Leo. Stackarn, att han aldrig blir frisk..
Men vi hade en väldans trevlig eftermiddag :)

Nu sitter jag nyduschad och ska strax föna håret och platta det. Inväntar också att jag eller Viktor ska få lite fart på hjärnverksamheten och komma på vad fanken vi ska äta idag.

Och nu är det inte länge till innan vi är på gång till Ullared! Om 12 timmar sitter vi i bilen och det ska bli så förbaskat roligt!

Grattis!!

Idag säger vi ett stort grattis till min älskade Sis! :)



Thesan och jag har sovit i Mörrum nu två nätter. Ord kan inte beskriva hur skönt det är att slippa alla dessa trappor. Bara på med en morgonrock och ut! Raka vägen, helt enkelt. Har jag nämnt att jag längtar efter flytten? Iaf, det är galet vad Theis blir bortskämd! Mamma hade köpt både grisöron och baconsnacks till henne. Och hon blev överlycklig. Haha.
Annars har det blivit det vanliga, massa mys och bus och lite träning ute med linan.

Apropå flytten, vi ska ju vara ute härifrån den 30:e så i helgen hade jag faktiskt tänk att börja småpacka lite. Typ sommarkläder och skor och sådant som jag inte kommer använda förrän minst en månad.

Jaa, annars är det nog inget nytt här.
Så vi sätter helt enkelt punkt här.


November...

Jaha och så var det November. Hemska månad! Hösten har gått över till att bara vara kall, ruggig och ful. Och mörk! Igår när jag körde hem från City Gross och såg att klockan inte var mer än 16.50 och att det redan var mörkt ute gjorde mig lite smått deprimerad. Nu är vintern på väg och det gillar jag inte. Jag tycker inte om vintern, och framför allt inte julen... Uuuusch!
Nej, det enda positiva med denna månaden som jag kan komma på är att jag, Sandra och Lisa ska till Ullared om EN VECKA! :D Aaah! Ska bli sjukt kul!
3 galna brudar i en bil halv fem på morgonen. Hur ska detta sluta? :P

Idag kom det ett par och kollade på vår lägenhet. När jag såg vad det kom in för något höll jag på att smälla av och all min sympati gick till Sis och hennes gubbe.
Hur ska ni överleva här?

Snart ska jag och Theis gå ner till dem. Sis fyller år på Torsdag och ikväll ska vi baka lite :) Mums! :P Ska bli kul att kladda runt i köket, prata skit och röka lite för mycket.

Viktor har gått på jobb-passet igen och det är lagom segt.. Men imorgon och på Onsdag ska vi sova i Mörrum hos mamma :) Massa mys! Och så slipper jag allt spring i trapporna när hundskrället ska ut :P

Aa just det! Igår var vi hos pappa på kalas. Gick hur bra som helst med Theis. Hon var så lugn och snäll. Hon tog sig en ragga-runda sen la hon sig och sov :)

Jaja, det får räcka såhär nu. Sis är sjukt otålig så nu ska jag bege mig :)

RSS 2.0