November...

Jaha och så var det November. Hemska månad! Hösten har gått över till att bara vara kall, ruggig och ful. Och mörk! Igår när jag körde hem från City Gross och såg att klockan inte var mer än 16.50 och att det redan var mörkt ute gjorde mig lite smått deprimerad. Nu är vintern på väg och det gillar jag inte. Jag tycker inte om vintern, och framför allt inte julen... Uuuusch!
Nej, det enda positiva med denna månaden som jag kan komma på är att jag, Sandra och Lisa ska till Ullared om EN VECKA! :D Aaah! Ska bli sjukt kul!
3 galna brudar i en bil halv fem på morgonen. Hur ska detta sluta? :P

Idag kom det ett par och kollade på vår lägenhet. När jag såg vad det kom in för något höll jag på att smälla av och all min sympati gick till Sis och hennes gubbe.
Hur ska ni överleva här?

Snart ska jag och Theis gå ner till dem. Sis fyller år på Torsdag och ikväll ska vi baka lite :) Mums! :P Ska bli kul att kladda runt i köket, prata skit och röka lite för mycket.

Viktor har gått på jobb-passet igen och det är lagom segt.. Men imorgon och på Onsdag ska vi sova i Mörrum hos mamma :) Massa mys! Och så slipper jag allt spring i trapporna när hundskrället ska ut :P

Aa just det! Igår var vi hos pappa på kalas. Gick hur bra som helst med Theis. Hon var så lugn och snäll. Hon tog sig en ragga-runda sen la hon sig och sov :)

Jaja, det får räcka såhär nu. Sis är sjukt otålig så nu ska jag bege mig :)

Kommentarer
Postat av: Kim

Haha, jaa jag får nästan göra så och hoppas på att tomten kommer med en! ;D Synd bara att de är så förbaskat dyra..

2010-11-01 @ 19:38:12
URL: http://myloovedones.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0