Sjuka dröm!

Asså vilken sjuk dröm jag hade inatt. Haha!

Jag kom hem efter att Theia varit själv. Vi hade inte lämnat henne själv med mening utan Viktor och jag hade åkt i väg på varsitt håll och helt enkelt glömt bort att vi hade Theia. 
Hela lägenheten var stökig utav bara fan, inget sönder, bara en jävla röra på precis allt. När jag kommer ut i köket har hon öppnat frysen, dragit ut en av fryslådorna och ätit upp en färdigrätt, en påse pytt-i-panna och 600 gram fryst färskfoder.
Sen rätt som det är befinner vi oss hemma hos mamma och jag känner att några av Theisans tänder är lösa. Blir skitglad att det är på gång för henne att tappa valptänderna så hon inte är så tuggig.
Sen när jag går för att borsta mina tänder så upptäcker jag att mina är också lösa! Förklaringen till att de var det, var helt enkelt att när hon har tappat sina tänder skulle jag sätta mina tänder i hennes mun. Det tyckte jag var helt okej tills jag pratat med min tandläkare som säger att jag inte kommer få några nya tänder igen.
Så jag skulle helt enkelt bli tandlös för att min hund skulle kunna ha några tänder...

Sen vaknade jag och har funderat skarpt på om jag är normal...

Grattis!!

Idag fyller käraste papps år.
Framåt kvällen sticker vi dit och fikar :)

Grattis på födelsedagen pappa! <3

Galna hund!

Igår hittade Theis ett nytt ställe man kan ligga på och Viktor lyckades fånga det på bild.





Jag vet inte vart hon får alla knasiga ideér ifrån :P Haha.

Bläää

För tillfället är jag trött och grinig.
Jag har ont i huvudet.
Jag är hungrig och galet sugen på choklad.


Pissväder!!

Åååh, jag hatar detta vädret! Regnet öser ner, det blåser och är svinkallt! :( Vilket skit. Inte blir det bättre av att vårt element i vardagsrummet är sönder, det är så kallt här!!

Nåja. Inatt har Theis och jag sovit hos mamma. Jävlar vad hon härjade runt igår när vi höll på att bädda. Upp i soffan, ut i köket, in i sovrummet, under soffan, snurrade in sig i täcket och fick ännu mer damp och så rullade det på så. Haha, ja jisses vad jag skrattade. Trodde jag skulle kissa på mig!
I förmiddags gick vi ut och tränade lite inkallning, gick rätt bra :)
Flängde med mamms till Bilprovningen i Olofström gjorde vi också. Och så mötte vi upp morbror med hund vid fotbollsplanen i Gränum så Theia fick lite mer träffa-en-annan-hund-träning. Gick hur bra som helst och hon blev överlycklig när hon fick busa :)
Asså det är helt sjukt vilken pli morbror har på schäfern sin. Helt otroligt! Om jag ändå kunde lyckas lika bra med vår. Haha, det kommer jag nog fan aldrig lyckas med :P
Men morbror erbjöd sig att hjälpa mig med träning om jag vill och behöver. Det känns alltid bra.
Cesar Millan och Fredrik Steen, släng er i väggen. Christer Freij är minst lika bra som er ;)

Nu tycker jag snart att Viktor ska hoppa upp ur sängen. Jag vill lägga mig i ett varmt bad eller ta en lång, varm dusch.
Ikväll ska vi hem till svärföräldrarna och äta :) Mums! Om jag inte minns fel vankas det tacopaj!

Nu ska jag bädda ner mig en morgonrock och fluff-tofflor för nu är jag trött på att känna mig som världens största piggelin.

Sovmorgon!

Ja jäklar vilken sovmorgon jag fick idag!
Klockan 10.45 vaknade jag och allt detta tack vare att hunny härjade runt lite med Theis imorse när han kom hem efter jobbet. Sen tog han henne och krop ner hos mig i sängen och vi somnade så gott :)
Jag kan säga att detta var sjukt välbehövligt och jag känner mig äntligen utvilad!

Dagen har varit hyfsad lugn. Dock har jag och Theis varit ute med spårlinan i en timme och tränat inkallning, sitt, stanna och härjat en massa :) Skitkul! Nu ligger hon som en klubbad säl i fåtöljen. Gött :P

Snart ska gubben sparkas upp ur sängen, middag ska göras och jag ska banne mig köra iväg och köpa en flaska julmust och något gott att ha till ikväll.
Kanske någon fika om mammsen kommer på besök :)

Morfar, vi tänker på dig och håller tummarna!

Pumpkin!

Idag har jag återigen gått med en dundrande huvudvärk.. Sjukt jobbigt.. =/ Men jag fick en oväntat lång sovmorgon idag. Klockan 10.15 bestämde sig Theis för att det var dags att stiga upp. Hääärligt! :D
Annars har dagen bestått av slapp, slapp, slapp. Och matlagning, fläskpannkaka :D Muuums! Och ikväll har vi skurit pumpa :P
Så, säg hej till En glad och En arg :)


Moahaha :D

Viktor hade två fri-dagar att ta ut. Och dem tog han ut idag och imorgon, så nu är han ledig ytterligare två dagar :) Hääärligt! :D
Nu hoppas jag snart på mat, sen sticker vi på kalas :)

Happy Birthday!

Idag säger vi stort grattis till Micke på födelsedagen!
Ikväll åker jag och Theisan dit på kalas. Viktor kan inte följa med då han går på jobb-passet ikväll. Men vi håller tummarna på att han hinner köra inom en snabbis på en kaffe i alla fall :)

Eftersom mamms har fullt upp fixade jag födelsedagspresent förut. Perfekt tillfälle att bilträna Theia ytterligare. Hon är så duktig så, min lilla tjej. Hon fick även prova på att lämnas själv i bilen, bara en jättekort stund, när jag skulle ta ut pengar och springa inom Reptil. Verkade inte vara några problem. När jag skulle hoppa in i bilen igen satt hon i förarsätet och kikade :) Känns riktigt skönt! Svansen viftade och öronen stod som de gör när hon är glad. Matte är nöjd :)

Haha, från det ena till det andra. Jag är så trött på detta huset. Ibland undrar jag hur sjuk i huvudet man egentligen får vara.? Hela denna situationen och människors beteende är totalt skrattretande. Dock kan jag inte bestämma mig om jag ska skratta eller gråta.
Måste dock erkänna att jag tycker synd om såna sjuka människor.
Ja jisses asså..

Något mer jag är otroligt trött på är vår knasiga bovärd här. Hon är så fruktansvärt otrevlig. Det har jag fått konstaterat 2 gånger på bara några dagar. Vad är det egentligen för fel på folk? 
Jisses damen, du kanske behöver ett skott i råttan eller införskaffa dig lite Femal Balans?

Nej, det ska bli så fruktansvärt skönt att flytta härifrån. Jag längtar så :)
Det trodde jag aldrig att jag skulle säga. När det väl var bestämt var jag inte alls positiv till det, men nu kan jag knappt bärga mig :) Det är allt tur att jag har min älskade Viktor :)

Playdate!

Idag kom Sofie på besök med Baloosen så han och Theis fick leka av sig. Jag säger som Sofie ; vi tar hundarna istället för barn ;)
Iaf, det gick jättebra och de härjade som fan. Fullt ös hela tiden! Dock är Theia en riktig liten slyna! Hon är så på och stackars lilla Baloo sa inte ifrån förrän efter ett tag, då blev det lite morrande. Duktig kille ;)
De rök ihop några gånger så vi fick dela på dem, men jag tror det berodde mest på trötthet från Theis. Griniga lilla jävel :P Haha.
Men jag måste säg att det gick bra och det var riktigt roligt att se hur de flög runt här, pussades och busade :) Och det är alltid lika trevligt att sitta och prata skit med fis.

Nästa vecka ska vi ta med Theis till min morbror i Gränum så hon får träffa schäfrarna. Då är hon nog fan inte så jäkla kaxig :P
Ska ta oss en sväng till pappa också när Viktor är ledig nästa gång. Där är hon nog inte heller så kaxig för dem små rackarna kan allt säga ifrån. :P

Framåt kvällen kom mamma och Micke. Mamma är nog trött på att vi har det så ostädat här för hon puschade mig till att städa, eller ja, hon gjorde det mesta :P Usch, dags att börja växa upp här. Haha! Viktor och Micke fixade middag, tacooos! Mooomma! Så sjukt gott!
Annars ikväll har det bara varit mys och seg. Jag är så sjuuukt trött! Så nu ska jag passa på att ta mig en dusch. Viktor och Theia flänger runt här. Ut i hallen och in i vardagsrummet, fram och tillbaka. Haha, fan vad underbara de är. Mina älsklingar!

Förresten, Theis sov i sin egen säng inatt efter en del pyl och gnäll från golvet. Stackars mattes tjej! :P Men som sagt, hon måste fan lära sig att i sängen får man bara vara ibland. På inbjudan av oss.

Nu så. Natti natt!

Omöjligt!

Gaah, jag blir galen! Har tagit hem alla 8 säsonger av According to Jim (Jims värld) MEN, det fattas ett avsnitt som är totalt omöjligt att hitta! Så sjukt irriterande. Sånt här kan reta gallfeber på mig! Åååh!
Så, om någon sitter och lurar på avsnitt 27 i säsong 4 eller är haj på att hitta det omöjliga, hojta till!

Inatt fick Theis, tro det eller ej, sova i sängen :) Haha! Jag som alltid sagt att hunden ska vara på golvet :P Men men, ibland kan det va okej att hon får vara där. Nu måste vi bara lära henne att hon endast får vara där när vi bjuder upp henne. Nu kommer det nog gå bra, men när hon kan hoppa upp där själv kan det tänkas bli lite problematiskt. :P

Annars idag har jag faktiskt lyckats få tummarna lite ur röven. Tvättat, diskat, lagat mat, hämtat pappa i Rinkeby, tagit en snabbfika hos farmor, varit med Sis i stallet. Ja, jag har faktiskt gjort en del. För en gångs skull. Imorgon ska här städas!

Nu ska jag återigen ta mig ett eller två avsnitt av According to Jim, sen ska jag nog krypa ner i sängen.
Theia ska sova i sin egen säng va det sagt.. Ska jag lyckas hålla det tro eller kommer hennes underbara hundögon få mitt hjärta att smälta?



Ska man lyckas säga nej och låta detta söta knyte sova i sin säng på golvet? Det återstår att se :P

God natt!

Samma visa om igen...

Ja, tro fan va det samma sak igår när jag gick och la mig. Snurrade, vred och vände på mig, fluffade kudden x antal gånger, vända på täcket och fick den svala sidan neråt, va uppe och kissade, gick och rökte, pillade med mobilen, försökte stänga ute snarkningarna från Theia. Vad jag än gjorde och hur jag än gjorde så kunde jag inte somna.. Vad är det för fel på mig egentligen?
Tror jag somnade runt halv två efter att legat och räknat får i 2 timmar. Inte så jäkla kul med tanke på att jag måste stiga upp vid 8 på morgonen för att hunden ska tas om hand och gubben måste sova efter sina 12 timmars pass. Hela tiden känns det som om jag har ett kilo grus i varje öga. Jag är inte utsoven (är det ens ett ord!?) för fem öre och jag lyckas inte komma till ro för en tuppis på dagen. Gaah!
Imorgon kväll däremot hoppas jag på väääldigt mycket sömn. Då ska das dog och jag åka till Mörrum och sova hos mamma som har erbjudit sig att ta hand om Theis så jag får sova ut. Hääärligt! Nu håller jag dock tummarna på att jag väl lyckas sova lääänge när jag väl har möjlighet till det. Ska kanske ta ett par öronproppar med mig?

Dagen idag har varit najs! Morgon-mys-prat med Viktor, gos i fåtöljen med Theia som för övrigt har varit världens tröttaste idag. Sofie kom på fika vid 12 och det va sjukt naaajs. Alldeles för länge sen vi fikade och pratade skit om allt mellan himmel och jord. Mamms joinade också en stund när hon hade sina lediga timmar från jobbet så hon avlöste mig lite så jag slapp tänka på vovve och kunde sitta och fika och tjattra i lugn och ro. Detta behövdes kan jag säg :) Blir lätt ensamt när man sitter här dag ut och dag in och inte kan göra precis vad man vill, som innan. Då är det alltid trevligt med lite sällskap och fika :)

Jag funderar på vad det är för en lathund vi har skaffat oss. I två dagar på rad har hon totalvägrat att gå på promenad. Jag fattar inte varför. Gick så jäkla bra innan och vi tränade gå fot och hon fick massa beröm med både kel, bus och godis. Men nu är det inte alls roligt att ut och gå. Ne, nu ska det bara bitas i kopplet och röven ska vara i marken konstant.
Energin gör hon av med på 30 minuter när vi väl kommit in. Fullt jäkla ös med bollar, filt, tuggben och diverse leksaker och även det som inte ska lekas med. Sen sover hon som en klubbad gris.
Haha, hon är knasig. Vår lilla huligan :)

 
Vår daliga mys-tradition i fåtöljen ;)


Bilträning och besök

Slog två flugor i en smäll ikväll och körde hem till Micke med Theia. Då fick hon bilträning och vistas i en ny miljö. Gick faktiskt över förväntan att ha henne i bilen själv vilket jag aldrig tidigare haft. Hon låg så snällt i passagerarsätet och sa inte ett knyst :)
Väl hos Micke fick hon dampet som vanligt. Haha! Men efter ett tag lugnade hon sig.

Igår hos vet. gick jättebra. Theia blev överförtjust i Bella :) Härligt! Hon följde efter henne överallt! Och inne hos vet. gick kanon! Inga problem att få sprutan, däremot va godiset som hon fick av vet. livsfarligt! Hon vill så gärna ta det, men precis när hon är framme vid det skuttar hon bakåt. Haha! Såna damp kan hon få vid matskålen också. Jisses.. Citerar veterinären "Det var en konstig en". :P
Efter vet.besöket åkte jag med till Mörrum och hälsade på farmor. Hon ville så gärna träffa Theia. Och besöket där blev populärt från både hund och tant :) Härligt!

Dagen idag har annars flytit på rätt bra tycker jag. Dock inte blivit någon promenad idag eftersom hundskrället får för sig att gå-strejka ibland. Hon sätter sig på röven och totalvägrar att röra på benen. Haha, hon är såå knäpp :P

Nu ligger hon i fåtöljen och sover som en klubbad gris. Jag ska ta mig ett avsnitt av According to Jim sen ut och natta-kissa vovven sen krypa ner i sängen och förhoppningsvis somna med en gång.
Vet inte varför, men flera nätter på rad nu har jag legat vaken minst 45 minuter. Trött som ett as, men jag somnar inte. Fattar inte varför?
Igår tog dock priset, låg vaken i 2 timmar... Hur jag än låg var det inte bekvämt och hur trött jag än vad så lyckades jag inte somna..
Som sagt, jag fattar inte varför...?

Jag håller tummarna på att jag somnar så fort jag lägger huvudet på kudden idag...

Sleepover!

Igår kväll åkte jag och Theisan till Mörrum för att spendera natten hos mammsen. Så sjukt härligt! Slippa springet i dessa trappor. Bara på med morgonrocken och ut :) Åh, jag längtar tills flytt!
Hon hade lite damp som hon brukar när hon är på nytt ställe, men annars gick det hur bra som helst! Och bortskämd blir hon också när hon är hos "mormor", där sover man inte på golvet, nej då. Där får man sova i bäddsoffan bland kuddar och täcken jämte oss. Haha. Så mysigt :)

Framåt kvällen kommer pappa med Bellan och hämtar oss. Då ska vi till veterinären där Theis ska få sina 12-veckors vaccinationer och Bella ska vaccineras mot noskvalster som vanligt innan jakten börjar. Ska bli spännande och se hur Theia reagerar när hon får busa med en annan vovve :)
Ska bli så skönt när hon är vaccinerad! Då kan man åka runt och börja hälsa på folk med djur utan att oroa sig för att hon ska smitta/smittas av något skit. Blir skönt för henne också med lite nya miljöer och så :)

Viktor ligger och sover efter en natts jobb och jag är så sjukt sugen på att gå in och krypa ner jämte honom.. Men det blir det inget av. Kryper nog ihop i fåtöljen istället med vovven på magen. Då blir det varmt och skönt :) Ja, så får det bli. Men först, en rök.

Fullt ös!

Det blidde ingen sömn i eftermiddags. Theia somnade som en klubbad gris, men inte jag som verkligen hade behövt det. Haha.
Hon hade världens ryck i eftermiddags. Både jag och Viktor höll på att bli totalt galna på henne! I förhoppning om att göra av med lite av hennes energi gick vi på promenad, vilket gick sådär. Däremot blev hon rätt lugn när vi väl kommit in. Då bestämde jag mig för att köra till farmor. Min älskade lilla farmor!
Fika, prat och skratt. Satt nog där i en och en halv timme :) Sprang även hem till pappa och lånade hans spårlina så jag kan träna inkallning med Theis och så hon kan springa runt lite hur hon vill utan att springa ifrån mig :P
Blev en snabbis till mammsen också sen blidde det handling på City. Tråk! Men det är sånt som måste göras det med..

Ikväll har vi haft mys med bus, mat och fika. Mamms joinade också vilket jag gillar :)

Theia sover som en klubbad gris i fåtöljen. Ja, hon är lite bortskämd... Jag funderar på att glo lite According to Jim sen krypa till kojs.
Jag är så trött! Känner att jag behöver va utvilad tills imorgon då gubben börjar jobb-passet på 5 (!!!) nätter. Hjälp, hur ska jag orka va själv med en galen hund? :P


Myskväll

Igår hade vi massa mys här jag, Viktor, mamma och Theis såklart.
Jag fixade middag, köttfärslimpa med sås och potatis och rivna morötter, medan mamma städade och Viktor hjälpte till både här och där samtidigt som han såg efter knäpp-hunden.
Degade ner oss i soffan med tända ljus, tv, chips och mys :)

Idag är jag tröttare än tröttast. Kallt satan är det också och det gillar jag inte alls. Va ute med Theia för en halvtimme sen och heeela gräsmattan va VIT av frost. Hy! :(
Dagens plan är att köra en runda till farmor. Längesen jag va där och pratade skit och fikade.. Skärpning!

Nu däremot blir det lite frulle sen ska Theis och jag gosa ner oss i fåtöljen och mysa. Och förhoppningsvis sova en stund ;)

Härliga höst!

När det är sånt här härligt väder som vi har idag, så måste jag erkänna att jag gillar hösten. Alla färger och solen som värmer :) Theisan och jag har precis varit ute på en 20 minuters promenad. Så härligt! Eller ja, det blir ju inte promenad i 20 minuter eftersom hon ska stanna typ varje meter för att lukta och smaka på allt nytt hon upptäcker. Men vi har varit ute i 20 minuter iaf :) Tränat lite "gå fot" vilket hon gjorde väldigt bra idag!
Nu fjönsar hon runt som en jävla galning. Jag tycker hon ska sova lite så jag också kan göra det :P Haha.

  

Ja, annars är det inget nytt under stjärnorna. Samma gamla vanliga.
Idag måste jag fan sparka mig själv i röven och städa här. Det ser ut som om självaste fan har varit här och röjt runt. Usch och tvi! Skärpning!

Nej, nu ska vi dampa loss lite och trötta ut den lilla håriga.
Ses och hörs!


I brist på annat...

...slänger jag upp en lista som jag snott av Linda.

HAR DU:
Ett förhållande: Jajjemän, förlovad och sambo.
En bästa vän: Absolut, en trappa ner.
Haft ett seriöst förhållande: Haft? Jag har ett! 
Dejtat en av dina bästa kompisar: Nope.
Blivit kär vid första ögonkastet: Ja, och här sitter jag efter 6 år och 7 månader med han som mina blickar fastnade vid. 
Fått ditt hjärta krossat: Japp.
Skrikit åt en lärare: Haha, ja.  
Kysst någon och sedan ångrat dig: Hm. Nej. Tänk först, handla sen.
Ljugit för dina föräldrar om vart du är: Det har hänt.
Några smycken som kostat över 1000 kr? Japp, både örhängen, halsband, armband och förlovningsring. Usch, råna mig och panta mina smycken så blir ni fan rika.  

Dagens:
Klädsel: Klockan är snart 20.00 och jag har fortfarande sovtröjan på mig. Även tights och joggisar.
Frisyr: Flåtigt i en tjorvig tofs.
Låt: Stadium-reklamen. Haha
Vill ha: Choklaaad!
Sjuka: Hundens totalflipp som ofta slutar i en kullerbytta.
Drog: Ciggen!
Saknad: Gubben såklart!
Köp: Inte ett smack!
Godis: Jatack! 
Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången i morse: "Oh my god, hur ser du ut människa? Gå och ta en dusch, tvätta håret, plocka ögonbrynen och se ut som folk för fan!!"

Sista:
Personen som du sms:ade: Mammsen
Personen du kramade: Viktor
Personen som ringde dig: Pappi
Personen som du ringde: Mamma
Bilfärd: Igår, ams och netto.
Filmen du såg: Hm.. Va nog "The Guardian". 

Skulle du: 
Våga hoppa fallskärm: Heeell no!
Våga hoppa bungyjump: Njaaa, kanske om det är över havet.
Dejta någon med mycket tatueringar: Dejta? Nej, jag har vad jag vill ha :) 
Kalla dig själv lycklig: Utan tvekan!
Hellre ta bilden än vara med på den: Åh ja!
Kunna gråta över en kille: Ja
Kunna gråta över en tjej: Ja
Ljuga för någon: Nja, det beror nog på för vem och om vad. För det första är jag inte bra på att ljuga och för det andra tycker jag sanningen är det bästa.
Kunna springa 50 mil: Haha! NEJ! Jag hade dött efter typ 2 km :P

Vad:
Gör du just nu: Sitter vid datorn, kollar på Simpsons och lyssnar på en snarkande Theia.
Ska du göra i morgon: Hm, inget mer än det vanliga vad jag vet än..
Säger du till dig själv när allt känns svårt: Böla, dra täcket över huvudet och hoppas allt är bättre imorgon.
Har du med dig in på bion: Går aldrig på bio.
Är det för färg på dina byxor: Svarta och vita
Är det för väder hos dig just nu: Riktigt höstigt! Mörkt, ruggigt och blött!
Skulle du göra om du vann på lotto: Köpa ett hus! Lätt!


Blandat: 
Hur gammal blir du nästa födelsedag: Ja, dem säger att det är 23.
Har någon berättat en hemlighet för dig denna veckan: Hm, njeaj. Inte vad jag kan komma ihåg :P
Använder du huvtröjor: Det händer la.
Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar: Jag vill alltid ha tillbaka min piercing i ögonbrynet, annars är det bra som det är :)
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta: Beror helt och hållet på personligheten.

Dagen

Ja, denna dagen har sett ut som alla andra. Full rulle med hunden som dock har varit rätt lugn idag. Skönt som fan :P Igår kväll däremot var hon totalt utflippad! Fick världens psykbryt och trodde jag skulle vrida nacken av henne. Gaah. Hon sprang runt som en galning, käkade jord från blomkrukan, hämtade skor, bet i händerna, ja hon var allmänt cp och hade världens ryck. Hon skulle bita på allt utom sina leksaker och sin tuggknut. Spelade ingen roll hur mycket jag sa till henne och tillrättavisade henne eller hur mycket jag än försökte leka med henne, hon skulle på allt som hon inte får. Och det "roliga" är att hon är så jävla medveten om vad hon får och inte får. Trotsig som en liten jävla unge :P Haha. Så höll hon på från 20.00 till ca 22.20. Va helt slut!

Idag har hon som sagt varit lugn.
I eftermiddags när Viktor stigit upp kom mamma, Linda och Leo på besök :) Härligt. Är så sjukt länge sen jag träffade goingarna från Swinget. Och shit vad den lille fisen har vuxit! Härliga unge. Massa bus och prat. När Theisan har blivit lite större och lugnat sig lite får vi la ta en tur till dem :)

Viktor är iväg och jobbar sista natten detta passet sen får jag ha honom hemma hos mig i 5 dagar! Underbart! Det är så trist att sitta här själv. Kan ju inte direkt ta bilen och köra iväg någonstans heller.. Meen, nu ska vi inte klaga :)
Disken är diskad, Theia sover som en klubbad gris och jag passar på att sitta här och slå ihjäl lite tid. Funderade lite smått på om jag skulle ta och städa, men nej. Jag tar det i helgen när Viktor är hemma och kan hålla ett öga på vår galna hund. Golvmoppen är galet utsatt och jag orkar inte ha sånt ståhej ikväll.
En påse poppisar och en film? Hm, ja det tål att tänkas på..

Längtar efter flytt!

Gaaah vad jag längtar tills vi flyttar härifrån. Ord kan inte beskriva! Det ska bli så jäkla skönt att slippa dessa fittiga idioter som vi har ovanför oss.
Det kommer även bli grymt skönt att slippa allt spring upp och ner i dessa förbaskade trappor varenda gång vi ska ut med Theia. Skönt både för knäna och armarna, hon börjar bli tung den lilla fisen. Och än är hon på tok för liten att gå själv i trapporna. Vi måste vara rädda om hennes höfter :)
Skönt att få en egen uteplats med gräsmatta, bara att släppa ut vovven när det inte är promenaddags.
Att det är nära och bra till skogsområde är också ett plus.

Det enda som tar emot enormt med att vi ska flytta är att jag då inte kommer ha min älskade sis 30 sekunder ifrån mig :(
Det gör ont att bara tänka på det...
Tur att vi har bilar :)

Imorgon ska jag in till ams. Suck.. Jag gillar dem inte alls där.. Men vad gör man? Jobbgarantin eller va fasiken det heter får jag inte gå med i än eftersom jag varit utskriven så länge pga studierna. Idiotiskt.. Känns så grymt meningslöst att vara inskriven där, jag anser att man inte får någon hjälp alls.. Men men, what to do?

Viktor har kört iväg för jobb-natt nr 2 av 4. Trist.. Så här sitter jag själv med en galen hund :P Haha. Vet ifan vad jag ska hitta på.. Hm.. Är så sugen på något gott men vi har inte alls något hemma =/ Och inte fanken kan jag köra till affären heller.. Kan inte lämna Theisan själv varken i bilen eller hemma. Gaah :P

Nahe, en cigg på detta sen mys, mys, myyys med vovven :)

Dagarna rullar på

Ja, dagarna de rullar på i vanlig ordning. Det är fullt ös med lilla vovven som idag har varit hos oss i hela två veckor.
Hon är fortfarande som en dammsugare men just nu är det alla löv som blåser runt som är mest intressant just nu för henne. Haha, hon är fan galen!
Igår var vi hemma hos svärföräldrarna på middag när även Viktors kusin och moster va. Gick kanon att ha Theis med. Känns skönt :)

Annars händer det vanliga ; full rulle med vovven samtidigt som allt hemma ska skötas och självklart bus med sis :)
Nu kom älskling så nu ska Theia ut på kissepromenad sen ska vi fixa käk! Äntligen! :D

RSS 2.0