Händelselöst.

Ja, helgen har varit någon av de segaste på länge.
Det är inte många knop som gjorts här inte. Mest nödvändigheter så som städ, disk, mat och hund. Sånt som måste göras när man som minst vill. Haha.

Vi har i alla fall invigt cykel-turer i Theias liv.
I Fredags bestämde vi oss för att det var dags för premiärturen. Och för att vara första gången gick det förvånansvärt bra! Hon drog lite i sidleds och sprang framför däcket och på cyklen några gånger innan hon fattade galoppen om att det är jämte man ska springa. Sen gick det framåt i full fart!
Igår bestämde vi oss för att skippa promenaden och ta en cykeltur istället och det gick kanonbra även då. Hon fullkomligt älskar det! Så detta gör vi definitivt fler gånger! :)

Vi har länge pratat om att gräva upp en av rabatterna här och fylla upp med sten och sätta blommor i lite krukor istället så vi slipper detta eviga lukandes, alla jävla sniglar och Theias förbannades grävande.
Igår fick vi äntligen tummarna ur bakdelen och satte igång. Krukor inhandlades, lite singel och sån där ogräsduk hämtades hos svärföräldrarna sen var det bara att börja gräva. Vi höll på i lite mer än 2 timmar och vi körde nog 7-8 fulla skottkärror med blommor, jord, rötter och elände som slängdes.
Duken ligger på plats och lite av stenarna. Resten av stenarna får vi hämta lite pö om pö då det väger bly! Pjuh! Sen är det bara lite svarta och vita singel-stenar som ska inhandlas på Jem&Fix, 1-2 blommor till krukorna och plantera dem sen är det klart! Det värsta är ju gjort, alltså grävandet :P

Vovve-liten och jag har precis kommit hem från promenixen. Ingen av oss var speciellt pepp på det idag, men som vanligt var Theia värst. Vi kom knappt till Prästslätten innan hon bestämmer sig att sätta sig ner och totalvägra att gå. Hon är alltid lika rolig... Men idag var matte mest envis och fick, efter måååånga om och men, hunden på benen igen och vi kom runt hela rundan hyfsat smärtfritt :P


Om man däremot närmar sig Lingonbacken,
då jävlar i'att är det fart på alla fyra benen ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0