Återbesök i Växjö..

Igår var det dags för ännu ett besök i Växjö.
Denna gången återbesök hos hudspecialisten för uppföljning om hur det har gått med vovve-liten.
Rätt meningslös resa. Det enda hon gjorde var att kolla på Theia, konstatera att hon såg jättefin ut och sedan säga att vi fortsätter på samma sätt som vi gjort i sex veckor i ytterligare en månad. WTF!?
Det tycker jag vi lika gärna kunde ta på telefon...
Så enligt henne ska vi fortsätta på precis samma vis med enbart hundmaten och tuggbenen.
Vet ni vad matten och hussen säger om det? Heeell no!
Detta är så löjligt. Så överdrivet. Okej om hon hade mått dåligt av plitorna, behövt akutvård eller fått klåda. Men hon har absolut inga besvär av plitorna och jag fattar då verkligen inte varför vi ska vänta ytterligare en månad på att få börja testa. I alla fall testa något. Hon har inga plitor och är jättefin på magen och tassarna. Vi fick ju ge henne tuggben efter 3-4 veckor. ?
Jag menar, och vi vet att hon tål levergodiset jag brukar göra då hon fick alla plitorna lååångt innan jag ens började göra det, så varför skulle vi inte kunna börja med det.? Så japp, vi kommer fuska och ge henne levergodis.

Och jag kan erkänna att vi har fuskat lite innan med enstaka frollic-bit, lite kaksmet och en hundgodis-bit vid en skogsrunda. Och detta utan problem.
Men när vi sätter igång med levern håller vi, eller jag, hårt på att det är det enda hon får tills vi pratat med hudspecialisten igen.

På vägen hem svängde vi inom djuraffären i Tingsryd så jag kunde införskaffa mig en ny bok och ska nu försöka få lite ordning på vovve. Vi får se hur det går :PSpännande! :) Önska oss lycka till ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0