Växjö... Igen...

Ja idag var vi som sagt i Växjö på Djursjukhuset igen. Träffade hudspecialisten och pratade om Theias hudproblem. Det är ju konstaterat att det till 99% är en allergi, av något slag. Mat, pollen eller kvalster.
Blodprov är taget och ska testas mot kvalster och pollen. Och det får vi svar på om 2-3 veckor.
Och i 4-5 veckors tid, innan vi ska på återbesök, ska Theia äta något specialfoder som är dyrt så in i helvete! 15 kilo kostade 900 spänn! Hur sjukt!?
I alla fall. Det är det enda hon får äta under dessa kommande veckorna. Vilket innebär inga tuggben, inga grisöron, inget levergodis, inga rester från måltider som hon alltid får... Absolut i n g e n t i n g !!!
Kan meddela att detta kommer bli sjukt svårt! Och det kommer fasiken inte vara lätt att träna med henne utan godis, godisglad som hon är. Men men, vi får plocka fram vår kreativa sida och belöna med massa bus och lek istället. Och lite foderkulor. Helt enkelt göra det bästa av situationen.

Om det sedan inte visar sig något på blodproverna och hon blir bättre av maten får vi, efter dessa 4-5 veckorna, börja testa ge henne en ny grej varje vecka för att luska ut vad det är hon reagerar på.
Känns som om det är rätt långt fram i tiden och detta kommer inte bli roligt. Men återigen, vi får försöka göra det bästa av situationen. Allt för lill-stumpan! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0