Dags för lite bilder.

Jag är grymt dålig på att lägga in bilder. Jag fotar som en galning på allt möjligt, men sen ligger det bara och samlas på hög i minneskortet. Så nu är det dags för några bilder på vårt hem och lite av senaste Ikea-fynden. Enjoy!


Lilla sovrummet = Kontor/datorrum


Stora sovrummet.
Äntligen har jag fått min efterlängtade, bruna fondvägg :)


Ikea-fynd. Yucca-palm


Äntligen ett stoooort kök. Där fattar bara fläkt-fan :P


Ikea-fynd. Färgade blad som matchar tv:n.


Ikea-FYND! Verkligen fynd.
Denna har kostat 550 kronor. Vi fyndade den för 250 :P
Passar sjukt bra i sovrummet då allt där går i ek :)


Muffins-förkläde! Här ska det bakas!
Också Ikea-fynd :P


Vardagsrummet :)
Halva rummet fattas på bilden men det är så tomt där :P Haha.
Får la slänga upp en bild på andra sidan när vi fyllt upp tomrummet lite :D


Ja, det får räcka så. :P Kommer väl kanske mer någon annan dag.
Och förhoppningsvis dröjer det inte så galet länge. Haha.
Hej på're!


En Lördag som bjöd på massor :)

Igår började dagen med en tur till Ikea med Viktor och svärföräldrarna. Trodde det skulle va massor med folk där men det var faktiskt inte så farligt. Va inte direkt tänkt att vi skulle köpt så mycket, men mycket va precis vad det blev. Lite grejer till köket, ny kökslampa, "blom-blad" till min vas, en stoooor blomma+kruka, en bakfökläde till mig, en stoooor spegel till sovrummet som vi fyndade för 250 kronor och lite annat småplock som det alltid blir. :) En väldans trevlig dag med massa saker med oss hem och notan slutade på ca 1200 vilket inte är farligt för det vi fick med oss :)
Efter vi plockat upp alla grejer blev det middag hemma hos svärföräldrarna. Hemmagjord vegetarisk pizza. Guuud va gott det va! :)
Sen åkte Viktor iväg och jag gick och la mig för att sova en timme. Som vanligt blir det inte bara en timme, det blev två :P Men det behövdes!
På kvällen blev det bowling. Inga detaljer där. Åkte hem och slängde igång en film med Sis och hennes sambo. Haha, alla va så jävla trötta och satt och halvsov. Så vi bestämde att vi skulle se klart filmen en annan dag :P Haha.

Får väl ta mig själv i kragen och lägga upp lite bilder snart. På lägenheten och lite av gårdagens inköp och så. Är riktigt dålig på det :P

Härliga fredag :)

Gårdagen börjades med ett besök i skolan. Vidare till mörrum för att sno mammas torkställning och när jag är i mörrum måste jag ju in till farmor också. Så det blev en snabbfika där sen tog jag ut min bil på vår första lilla färd. Jag har inte kört den innan så igår var det dags :P Haha.

Halv 12 kom Hanna/Linda, Leo, Kim, Kevin och Sofie hit på fika. Himlans mysigt och trevligt :)
Massa prat, skratt, fika och bebis-mys.
Haha, Viktor låg ju självklart och sov som en klubbad gris. Så jag tog Leo i famnen och smög in i sovrummet, la Leo på sne i mina armar och satte fram hans ansikte framför Viktors och hojtade till på honom. Haha, reaktionen från Viktor när han öppnade ögonen va rätt kul :P
Med andra ord var det en väldigt trevlig eftermiddag igår. Det tackar vi för tjejer. Och pojkar.

Kvällen ägnades åt tvätt.. Mindre kul..
Viktor smet iväg igår eftermiddag, blev väl för mycket för honom med 4 brudar och 2 bebisar. Men jag börjar undra om det inte var mig och tvätten han ville hålla sig undan för ;) HALV NIO på kvällen kom han hem. HALV NIO! Fika-besöket begav sig runt 3-tiden..
Jäkla filuring där. Lämna mig själv med tvätten. INTE snällt.
Gulaschsoppa skulle vi gjort igår också ja, men eftersom min kära fästman förmodligen hade lim i röven när han va iväg så fick det helt enkelt bli donken...

Just det, har jag nämnt att sis är den sötaste? I förrgår kom hon upp och hade 2 underlägg med en KOSSA på som jag fick. Aw, taaack <3
Hon vet hur mycket jag älskar kossor :P
Hade jag fått och kunnat hade jag nog fan haft en stående på balkongen :P Haha.

Svisch iväg...

Jag har fått räkning på bilskatten... =/ Eller ja, fick den i typ förrgår. Men jag har dragit mig för att betala den. Men idag, så ska den betalas... Usch, detta kommer svida gott. 1003 spänn.. Fy faaan. :(


Sötaste Sis <3

Usch, här sitter jag trött och eländig och ska snart asa mig in till skolan.
Läste runt på lite bloggar nyss och kom in på lovely sis blogg. Klockan är halv åtta och hon har redan förgyllt min dag <3 Söt som socker är du och du vet att jag är lika glad som du att vi "hittat tillbaka" till varandra igen :) Den bästaste grannen man kan ha. Känns underbart att ha sin bästa kompis en trappa ner. Minsta lilla problem eller whatever, ja då går jag ner där. För hon, hon finns alltid där och hon är kanon!
Du är den bästaste sis <3


(gaaaammal bild)
checka in hennes översöta inlägg ;
http://sandraakarlssonn.blogg.se/


Massor som hänt :)

De senaste dagarna har varit fullspäckade med massa kul. :)
Spenderat massa tid med Sis. I helgen spenderades lite tid med henne i stallet, hjälpte henne att få dit lite nya garderober. Jisses, den kvällen går inte att beskriva med ord. Haha! Gud i himlen! Allt började när vi hämtade garderoberna hemma hos hennes mamma och pappa. Och jag, sis och hennes pappa blir ingen bra kombination. Det blev bara massa flams och argarv. Jisses. Och det fortsatte även borta i stallet. Jisses min mage! :D Men kul, det hade vi.
Och i förgår kväll, tror jag det var, va jag med henne i stallet igen. Hon skulle rida och jag ville passa på att ta lite bilder samtidigt som jag fick lite tid med den bästaste <3 Fick iaf några bra bilder :) Och sen på kvällen, sötast som hon är, så bjöd hon på mat. Hemmagjorde morotsbiffar, sås och potatis. Så underbart gott!

 Ett litet smakprov på fina Musse :)

Igår efter jag varit på ett besök på tandregleringen blev det frukost/lunch med Sis. Rostade mackor med hoooniiing :) Massa mys!
Blev för en gångs skull ett positivt besök på tortyrkliniken. Om allt går enligt planerna nu så kommer jag få världens bästa födelsedagspresent. Håll tummarna på att det går som det ska denna gången.
Iaf, efter frukosten med Sis kom mamma och jag bestämde mig att jag skulle åka med till Mörrum för att tvätta den skitigaste bilen i världen, min. Satan asså, det var det värsta jag varit med om! 2½ timme och mina armar gjorde ont och jag trodde jag höll på att få en stroke. Men efter en fika hos världens bästa farmor mådde jag bra igen :)

Blev en liten powernap på soffan, lite käk med Darling och sen blev det åter igen fart på fläsket. Städning av hela lägenheten. Dammsög, torkade golven, dammade och torkade av både kök och toalett samt plockade iordning alla mina kläder som har en konstig förmåga att lägga sig både här och där. :P
Kvart i nio upptäckte jag att jag inte hade några cigg.. Jag hade lyckats komma ihåg att köpa snus till Viktor, men cigg till mig hade jag glömt.. Suck... Så jag gav mig ut i vintervädret och traskade upp till reptil. Satan så kallt det va!


Somnade som en klubbad gris igårkväll och imorse när Viktor väckte mig klockan åtta va jag inte alls sugen på att stiga upp. Men det var dags för en träff med datorläraren så det var inte mycket att be för. Nu har jag åter igen fått en jävla massa Word-uppgifter.... SUCK! Jag kan det dära nu för fasiken... =/ Hela eftermiddagen har gått åt till att beta av uppgifterna så jag slipper det.. Tror jag ska ta ett tag till nu. Ju fortare jag gör det ju fortare slipper jag dem :P


Visst fasiken, ett besök hos Linde och lille fis-ungen Leo har jag också hunnit med :) Jisses va rolig han är. Det är tydligen jätte roligt när faster sitter på knäna bakom soffan och småhoppar lite och hojtar "ding-ding-ding". Haha, sötunge där.

 Dags att ta lite nya bilder snart på sötungen. Denna är gammal!

Efter massa trevligt prat, bebis-mys och massa skratt begav jag och mamma oss till biltema där det inhandlades lite grejer till bilen. Dyrt, med nödvändigt.


Usch så mycket det blev. Och hoppigt, men så blir det när minnet är bra men kort. Kommer liksom knappt ihåg vad jag gjorde imorse, än mindre vilken dag som bjöd på vad :P Haha.


Nä, nu är det dags för en cigg sen ska jag göra några uppgifter innan jag ägnar någon timme åt männen i mitt liv, Viktor och 2½ män. Haha. Sen ska öronpropparna i och sen ska jag sova i minst 10 timmar :D


Pappa är inte klok! :P

Det var menat att pappa och jag skulle köra upp till Tranemo idag för att hämta hem min bil. Men som vanligt får han sina fix idéer och bestämde sig igår vid 19-tiden, ringde mig och sa "Vi kör ikväll". Meeeeen tänkte jag som stod i stallet med Sis. Jag var inte alls sugen på att åka iväg så långt så sent. Jag skulle ju fota sis när hon red. Men det fick bli en annan gång..
Pappa hämtade mig i stallet, jag sprang upp hemma och bytte kläder och pappa tog en snabbkaffe. Kl. 20 begav vi oss iväg.. Tokiga gubbe :P
Gick skitbra att köra hem förutom en sak. Men alltid kommer det upp något :P Pappa ville köra min bil eftersom vi inte riktigt vet vad det är som behöver fixas på den så jag körde bakom honom och tur fan är väl det. När vi hade kört 20 minuter tyckte jag baklysena syntes sjukt dåligt. Tacka fan för det, det visade sig att inga lysen lyste alls typ :P Så vi stannade och bytte batteri mellan bilarna och då upptäckte pappsen att några generatorremmar (?) behövde spännas eftersom batteriet inte laddades i bilen. Bläää. Och självklart hade han inga verktyg med sig. Suck.. Så det blev fullt blås till macken i Värnamo där vi fick långa vad vi behövde, vilket visade sig vara ett ynket litet sketet verktyg :P Pappa spände remmarna, jag köpte gotte och sen körde vi igen. Och jäklar va min lilla Skrutte lyste sen :)
Haha. Jisses. Ca 02.40 landade vi i Mörrum, parkerade min bil och fortsatte sen mot Asarum. 03.40 kom jag i säng efter att då varit vaken i 19 timmar, och jag somnade som en klubbad gris!

Ja, nu är min Skrutte hemma i Mörrum och väntar på att pappa ska kolla igenom den och byta det lilla (förhoppningsvis) som behöver bytas. I början av maj ska den in på besiktning och sen ska jag förhoppningsvis kunna tuta och köra ;)

Nu får det snart fasiken vara bra med våra galna utfärder vad gäller både bilar, möbler och hundar :D Haha. Men förbannat kul, det har vi. Pappsen & jag <3

En liten uppdatering

Ja, jag får väl köra en liten uppdatering här.
I förrgår satte jag mig faktiskt för att plugga. Äntligen. Och jag lyckades bli klar med den första uppgiften i Utvecklingsstörning. Nu håller jag på med den andra och har lite smått panik :P Menvafan, det löser sig alltid på nåt sätt.
Det blev iaf en paus i pluggandet i onsdags. Sis skulle hämta sin sambo i K-stad och så frågade hon om jag ville åka med henne och ta en tur på Eko först. Det kan man liksom inte säga nej till :P Sagt och gjort, så blev det. Inga större fynd men det är kul och komma iväg på en liten utflykt ibland :)
Tack Sis <3

Igår var det menat att jag skulle ägna största delen av dagen åt böckerna. Men nej, självklart blev det inte så. Det blev massa degande, 4 timmars tvättande, mamma kom på besök, jag och hunny var och träffade den blivande bovärden för att fixa lite grejer, en sväng till stan och lite sånt krafs :P
Sen strax innan kl.18 hämtade pappa mig. Dags för ringträning med Axa och Barrack. Ringträning, ja man förbereder dem för allt som ska hända på utställning. Tränar gå fot, stanna stående, vändningar, mätningar och allt som hör en utställning till. Och de va jätteduktiga, våra små vovvar :) Men Barrack får lätt en stjärna i kanten. Han är så sjukt lättlärd och smart den klumpen. :)
Efter ca 40 minuters träning var det dags för korvgrillning! Muuums! Och som vanligt när jag sitter och äter och har världens bästa hund (Barrack) jämte mig som tittar på mig med sina stora, härliga ögon kan jag inte annat än att dela min grillade korv med honom <3
Och tro det eller ej, men på kvällen (uhm, natten rättare sagt) när jag skulle sova läste jag faktiskt ca 20 sidor och satte små notis-lappar vid sånt som jag behöver för att göra andra uppgiften :) Så lite nytta gjorde jag faktiskt :P

Idag blir det nog lite drygt. Massa plugg står på schemat. Jag vill bli klar med den jäkla uppgiften.. Sen i eftermiddag ska jag och Viktor in till hans farmor för att hjälpa henne städa köksluckorna. Ja, jag låter det va så...
Ikväll hoppas jag på en slappe-kväll i joggingbyxor, framför tv:n med en påse godis.


Inget blir som man tänkt sig..

Idag hade jag planerat att ut o gå en runda sen sätta mig o plugga, behöver verkligen börja med det nu.. Men så blev det inte. Fick ett sms av Sanna-Söt som undrade om jag ville ta en fika med henne och det tackar jag verkligen inte nej till. Så jag gjorde mig iordning och körde in till Briggen. Bebis-bus blev det idag också då hon passade Alma, gud vilken söt liten unge! Hon ser ut som en docka! Och sjukt rolig va hon me :P Haha!
Efter massa trevligt prat och skratt va det dags för mig att bege mig hemåt för att fixa lite mat åt min hårt arbetande man :P Fan, jag går här som en jäkla hemmafru. Diskar, städar, plockar, handlar, lagar mat och tar inte hand om mig själv eller gör det jag borde göra, som ex. plugga. Jisses, haha!
Iaf tänkte jag skulle sätta mig med böckerna när Viktor kört till jobbet men nää. Det blev inte så. Slängde mig i badet istället :D Sen blev det allmänt "pyssla-om-sig-själv". Jag behövde det.
Men imorgon, ja då jävlar måste jag öppna böckerna. Började kursen förra veckan och jag har knappt läst första uppgiften än. Hoppsan. Men jag känner mig så sjukt omotiverad och då är det inte roligt för 5 öre. Tänkte jag skulle prata med läraren sen och se om jag kan göra lite "små-arbeten" istället.
Jaja, det löser sig.

Nu kommer snart mamma på besök så det är lika bra att sätta igång kaffet så det är klart. :)

Massa trevligt!

Idag har det varit en galet social dag :)
Blev en liten lugn stund på förmiddagen sen drog det igång. Först ringde Sofie, sen stod jag och pratade med Sandra en stund på balkongen sen vankades det fika hos Sofisen. Massa prat, skratt och lite galenheter som vanligt och sen kom även Kim och lille Kevin på besök. Guud va söt han är!
Det är livsfarligt med bebisar!
Vid 4-tiden blev det fart hemåt, hämtade pengar och bilen sen va det dags att handla middag. Pommes, b-sås och REVBEN!! :D KÖÖÖTT! Haha!
Sen blev det kel, prat och mys med mitt hjärta. Halv sju begav han sig som vanligt till jobbet och jag & Sis begav oss till stallet så hon kunde fixa iordning hos Musse. När vi va klara där begav vi oss till Lidl och Netto för lite handling sen bar färden iväg mot tågstationen för att hämta hennes göbbe.
Hann fanken inte mer än komma hem och ta ett glas vatten så vill hon att jag skulle komma ner till henne. Självklart! Så där blev det lite kvällsmys och segprat. Dödströtta allihopa. Haha.
Nu sitter jag här och väntar på pappsen som skulle komma och hälsa på en stund :) Alltid lika trevligt med sällskap. Blir lite smådrygt på kvällarna när mannen min är på jobbet.

Nehe, jag får väl gå och se om jag har något att bjuda farsgubben på annars får vi la va utan :P

Full rulle i helgen.

Gårdagen spenderades med pappsen :) Ännu en galen bilutfärd. Haha. Nejmen, pappa hade hittat en reservdels-bil i galet fint skick i Malmö. Och Saab-fanatiker som han är så skulle han ha den. Haha. Han är rolig den :P Men som alltid har vi sjukt roligt och trevligt när vi gör våra utflykter. :)
Självklart blev det massa kel med vovvarna också. Mina små pälsbollar!

Förmiddagen idag har varit rätt lugn. Gjorde dock lite nytta genom att göra de sista uppgifterna i delmoment Word i datorkunskapen. Blev väl inte toppenbra, men det får fan duga. Jag orkar inte engagera mig..
Sen blev det en liten handlings-tur till City med Sis. Lika kul som vanligt :D Sen hann jag fasiken inte mer än komma hem och plocka upp grejerna så kom mammsen.
Söt som tusan är hon, jag har sån jävla abstinens efter fläskkött (nej, vi har fortfarande inte fått vår fläkt = jag kan inte laga någon mat) och natten till igår drömde jag fan om grisar. HAHA!! Iaf, berättade det för mamma igår och idag kom hon med fläskfilé som hon stekt hemma hos sig som jag och Viktor skulle ha till middag. TACK!
När jag väl lyckats få upp min trötta, nattarbetande man ur sängen fick jag äntligen mitt efterlängtade kött! Aaaaaah så gott det va! Nästan så tungan slog knut på sig :D
Och sen var det dags för min darling att köra till jobbet och då jävlar i att blev det fart på fläsket här. Jag har storstädat heeela lägenheten. Så nu sitter jag här i en citron-doftande lägenhet med ont i ryggen.

Tror minsann jag ska gosa ner mig i soffan och kolla 2½ män. Ja, så får det bli :)

Shoppingdag i Kalmar

Imorse kl. 8 började mamma och jag vår färd mot mitt älskade Kalmar. Första stoppet på vägen blev självklart macken i Listerby, det är liksom tradition. :P Väl framme i Kalmar blev det fika sen började shoppingen :)
Och visst fasiken hittade jag en del. En vårjacka (ÄNTLIGEN!!), ett par nya skor (välbehövligt!), 2 linnen, 2 tröjor och en badmössa. Haha, jag kunde inte låta bli :D
Efter massa ont i fötterna och en mage som skrikit länge efter mat begav vi oss till Ikea :) Först blev det självklart köttbulle-tallrik och sen även lite shopping. Inte direkt någon rolig shopping men nödvändig. :P Gardinstänger, en hylla, vattenkanna och klädnypor :P Haha.
Tog även en svängom i det "nya" köpcentret jämte Ikea men det va inte speciellt mycket att hänga i julgranen. Kan också bero på att jag va trött i hela kroppen och inte orkade engagera mig av vad som fanns där. Haha. Efter en smarrig kladdkake-fika begav vi oss hemåt.

Om jag orkar blir det kanske bilder på lite av dagens köp :P
Nån gång, så smått. Kanske.

Nu sitter jag i soffan, trött och eländig men sjukt nöjd över en galet rolig, härlig och trevlig dag med mammsen :)
Tack för idag!

Ikväll blir det deg i soffan med lite gott. Viktor har gått på sitt jobb-pass idag så för tillfället är jag alldeles ensammen :(
Men mammsen kommer nog en runda sen, myyys :)

Varför denna otur??

Jag blir så jääävla trött. Det spelar ta mig fan ingen roll var jag än bor, jag får aldrig lugn o ro!
När jag bodde i huset hos pappa va det alltid fullt jävla ös. Antingen var det någon som gapade och skrek, hundar som skällde, tv:n stod på högsta volym eller spelade brorsan trummor och senare även dunk-dunk-dunk non stop. När mamma och pappa skiljde sig och jag o mamma flyttade trodde jag att jag äntligen skulle få lite lugn, icke sa nicke. Fan så fel jag hade. Grannen va en total punkade som spelade pundar-dunk i stort sett 24 timmar om dygnet och hade noll respekt för att han inte har den enda som bodde där. Även vissa andra grannar körde samma stil som han, de gjorde sitt och sket i alla andra.
Nu har jag och Viktor flyttat ihop och första veckan va så lugn och skön, man kunde somna, sova och vakna till en lugn och harmonisk omgivning. Sen brakade skiten lös igen.. Kärringen som flyttat in ovanför oss kör ett jävla levande från kl 6 på morgonen till ca 11 på kvällen. Går med hälarna i golvet så man tror hon ska trilla genom taket ner till oss, bankar och dånar med allt som bara går, hennes två ungar är helt galna och för ett jäävla levande, skriker och gapar i trappuppgången och det är ett jävla spring...
Inte nog med det, från 7 April till 15 Maj ska de tydligen hålla på med betongborrning, renoveringsarbete och annat jävla oväsen här i huset...
Jag är så jävla trött på detta! Igår låg jag med migrän hela jävla dagen och trodde jag skulle dö! Självklart på grund av allt jävla oväsen som gör att det inte går att sova ordentligt och regelbundet.. Nu känner jag att huvudvärken är på gång igen! =/

Det är ju själva faaan, ska man behöva va död för att få lite jävla lugn o ro?

Jönköping och Tranemo

Imorse åkte jag och pappa till Jönköping för att hämta hem hans nya sängmöbler. Fan så fint det kommer bli :) På hemvägen körde vi en liten omväg inom Tranemo där vi kollade på en bil till mig.
Inte världens tiptop-bil, en skruttig gammal röd Saab. Dock inte så värst mycket som behöver fixas, men det lilla som behövs ordnas kan pappa fixa.
Han är för fan Saab-expert. Haha.
Åkte hem till farmor och fikade, körde hem till pappa och bar in allt, kelade med vovvarna och diskuterade bilen. Jag har så jävla svårt att bestämma mig när det gäller sånt.
Iaf, vi begav oss hem till mig för att fika lite och prata med Viktor vad han tycker osv. Beslutsångesten var på topp, tårarna i halsen pga tidspress då vi lovat att lämna besked om bilen ikväll, magont och halv-irritation pga min äckliga "ekonomi".
Pappa är underbar och säger att pengar är inget bekymmer, vi löser det och jag får låna lite som jag betalar av i sommar. Viktor ger sista övertygelsen då han säger "Tänk såhär, om du inte har en bil kan du inte ta ett jobb eftersom du inte vet hur du ska ta dig dit och på så vis får du ingen ekonomi som gör att du kan köpa en sån bil du verkligen vill ha en dag." Gud vad han är vis, min älskade man.
Sen började jag faktiskt tänka lite själv också. Jag har alltid fegat med allt här i livet, tagit det säkra före det osäkra, inte vågat satsa på något och alltid valt den enkla vägen. Så jag bestämde mig för att en gångs skull våga ta en chans och släppa lite på kontrollen och göra något som inte är likt mig, min snåle faan.
Så, pappa och Viktor och mitt hjärnspöke fick mig att ta beslutet att köpa bilen! Jag har köpt en bil!

Om ca 1-2 veckor får jag hämta den sen ska pappa fixa lite med den så den går igenom besiktningen sen ska jag tuta och köra :)



Japp, här är den. 2500 kronor :P Haha, som sagt, dock lite att fixa men det är inte så galet mycket. :) Slutar väl runt 5-6000 efter själva bilköpet, skatt, besiktning och lite småpill. Det får det vara värt. Lacken är dock INTE så fin som den ser ut att va. Men vafan, med en rentvättning och lite vaxning ska den la kunna se helt okej ut.
Man måste väl börja nånstans?


3-års dagen..

Ja, idag "firar" jag 3 år med min äckliga tandställning.
Aldrig trodde jag att det skulle ta sån här jävla lång tid. Och hade jag vetat för lite mer än 3 år sen att det skulle ta så lång tid och att det skulle göra så jävla ont så hade jag aldrig satt in skiten..
Visst har det blivit en galen skillnad på dessa 3 åren, men det är inte värt det!

Ja, det är lätt att vara efterklok..

Hurra för "oss"


Händelserikt och Köttlängtan!

Ja, igår och idag har det varit full rulle :) Hela gårdagen tillbringade jag hos farmor, bakdag :) Som vanligt blev det massa prat, fika och god mat mellan bakvarven. Och farmor är nog den sötaste lilla tant som finns. Jag frågade henne efter tips på mat man kan göra utan att använda köksfläkt (nej, vi har fortfarande inte fått någon). Viktor behövde ju mat innan han skulle till jobbet och söt som hon är gjorde hon 2 extra köttbitar, extra mycket sås och kokade extra potatis som vi sen stekte som jag kunde ta med till Viktor. 
Älskade farmor vad söt du är <3
Efter baket åkte jag och pappa in till stan och där han inhandlade ett nytt virusskydd till mig :) Ja, jag är lite bortskämd. Men bara lite! Sen degade jag järnet hemma i soffan. På kvällen åkte jag med pappa till City Gross och handlade lite sen bestämde jag mig för att åka med till Mörrum och mysa lite. Alla voffsarna blev iaf glada över att jag kom ;)

Idag körde jag upp till Linda och Leo. Massa prat, skratt och fika som vanligt. Och självklart massa bus med Leo. Asså den pojken går inte att beskriva med ord. Han är så jävla härlig, charmig, översöt och alldeles underbar. Haha, och för att inte prata om rolig. Videosamtal med famor hade han också :P
När Leo hade somnat fick Linda ett ryck att vi skulle göra lasagne, sagt och gjort så blev det. Och det blev förbannat gott! Hon är lika söt som farmor, det blev en jäkla massa lasagne över och det fick jag ta med mig hem.
Tack söta du <3 och tack för en fantastisk dag!

Kvällen har tillbringats med mammsen och micke men jag bestämde mig ganska snabbt för att åka hem. Jag är så sjukt trött! =/

Ah! Från det ena till det andra. Får jag inte min förbannade köksfläkt nästa vecka så blir jag galen. Vi har bott här i 2 veckor och jag har fått en hemmastekt köttbit EN SKETEN gång. Jag MÅSTE ha kött! Seriöst, jag förstår inte människor som kan vara vegetarianer. Jag överlever inte utan kött. Fläskkotlett, grishalsskivor, skinkstek, ja fläskkött överhuvudtaget. Jag måste ha det! Och får jag inte äta min vecko-dos av kött snart så börjar jag nog fan tugga på mig själv!

Ja just det. Grattis till storebror som fyller år idag! Hurra hurra!

RSS 2.0