Städa, städa, städa...

Nu har jag precis städat klart. 22.50. Haha! Är man lagom knäpp i bollen eller? Men vafan, man får passa på när energin är på topp. Och det finns inte så mycket annat att hitta på. Viktors semester är slut så han är iväg och jobbar inatt, mamms ska jobba imorgon bitti och ja, alla andra ska jobba eller jobbar...
Sis är fortfarande i Turkland så det finns ingen en trappa ner som kan underhålla mig. Pratade med henne förut en snabbis på msn. Gaah, kom hem nu och berätta om allt fint ni sett och allt roligt ni gjort och om hur underbart ni har det! Jag saknar dig! Fy fasiken vad vi ska röka när du kommer hem <3

Har gjort en ny design till bloggen idag också i brist på annat att göra. Livet kommer ju förändras om 19 dagar när vovven kommer och då slår vi till med att förnya bloggen lite också när så mycket annat kommer ändras. :P Haha!
Blev faktiskt rätt nöjd, jag som är så dålig på koder hit och koder dit lyckades faktiskt få till det rätt bra.
Som sagt, det dröjer lite till innan det ändras :P

What to do nu då? Hm..
Ah! Var iväg på jysk förut och skulle köpa en förvaringskorg att lägga plattång och sånt mög i och fick en skitfin med mig hem. Billig var den också, 50 spänn :P
Kommer hem och upptäcker att den passar perfekt till vår hylla från Ikea, så jag ringde till jysk och frågade snällt om hon ville lägga undan 3 till mig så jag kunde hämta dem och vara säker på att det fanns tre till. Nemas problemas, det ordnade sig trots att de inte lägger undan rea-varor. Hon la undan dem till mig och jag körde och hämtade dem och jag måste säga att det blev förbaskat snyggt!
Praktiskt är det också då det inte samlas lika mycket damm där längst ner nu när det står förvaringslådor i vägen :P Hähä!

Nä, lite kexchoklad och tv nu innan jag ska gå och knyta mig..
Imorgon blir det nog utflykt med älsklingen till K-stad.


Nya Bilder!

Idag när jag loggade in på msn hade jag fått två nya mejl.
Nya bilder på valpen! :) Som vi har längtat!






Här är hon ca 5 veckor.
Helt otroligt, om 3 veckor får vi hämta henne!
Vilken oändlig väntan!

Fina, fina du. Jag längtar efter dig!

Mer jobb!

Viktor har åkt till Göteborg idag. Egentligen skulle jag också följa med men kände att plånboken inte hade gillat det. Jag hatar att behöva fatta mina belsut grundat på pengar. Jag är så trött på det!
Kanske var det tur i oturen att jag inte åkte med. I förmiddags ringde de nämligen från hemtjänsten igen och undrade om jag kunde jobba helgen! Som sagt måste jag fatta mina beslut genom att alltid tänka "pengar" så självklart sa jag att jag kunde jobba. Det är ju helg = mer pengar. Så 17 timmar på helg är inget jag tackade nej till.
Första tanken var "tacka nej" eftersom de ville att jag skulle gå nere på Igla där jag absolut inte är van och kan typ nada, men what the häck. Det ska vi nog lösa :P Och eftersom Viktor inte kommer hem förrän på Söndag och sis åker till Turkland imorgon kan jag lika gärna få mitt feta arsle ur soffan och göra lite nytta för en gångs skull :D
Så imorgon är det delad dag (7-10, 15.30-21.30) och på söndag är det dag (7-15.30).

Nu är jag nyduschad och håret är under kontroll, så nu ska jag bege mig till affären för att handla. Tråk! Men men, det är sånt som måste göras och då får man helt enkelt göra det. Mat måste jag ju ha :P

Jobba!

Idag har det blivit ett besök hos tandläkaren. Gick bra trots att jag var sjukt nervös. Inga hål! :D Wohoo! Fan så najs!
Drog hem till mamma efter för en fika och lite prat. När jag och Viktor är på väg hem ringer mobilen, hemtjänsten i asarum. De undrade om jag kunde jobba ikväll! Självklart vill jag det! Extra pengar och tillbaka till mina gamlingar en kväll är inget jag tackar nej till :)

Nu blir det ett avsnitt av Biggest Loser sen får jag la göra mig iordning och fixa käk.
Hej på er!

Fika!

Efter en vääääldigt lång sovmorgon, 10.45, vankades det fika inne i stan med Sofie. Även Babbe och Sara med bebis joinade. Skittrevligt! :) Även Sis kom in en runda sen. Massa prat och skratt, kul :)
Gick inom en sväng på djuraffären också för att kolla pris på matskålar och en klicker. Vilka sjuka priser! 100 spänn för EN matskål och 60-100 spänn för en klicker. Sanslöst!

Nu sitter jag här och har så sjuuukt tråkigt..
What to do?

Imorgon är det dags för ett besök hos tandläkaren.. Ajaj :( Jag är livrädd för tandläkaren och har redan ont/oro i magen.. Även att det bara är en vanlig undersökning är jag asnervös! H J Ä L P!!

Usch, snart åker Sis till Turkland. Sticker härifrån på fredag och åker på lördag och sen är hon borta i en hel vecka! Hur ska jag klara mig här alldeles ensam?? :(

Tur att Viktor bara har 2 dagar att jobba efter semestern innan sin 5-dagars ledighet..

 

Jaha, nehe. Nu måste jag hitta på något innan jag bli galen!


Börjes i Tingsryd

Det blev en utflykt till Bööörjes idag. Men först skulle Viktor in till polisstationen. Jag blev stressad och tog min sminkväska och sminkade mig i bilen utanför polisstationen medan Viktor var där inne. Haha, fy fan som det måste sett ut. Men men, nu har jag gjort det också och ljuset ute var ju sjukt bra för sminkning! :P

Som sagt, vi körde till Börjes när vi var klara där.
Först blev det en sväng in till hästaffären för att köpa saker till vovven :)
En väska som man knäpper fast i byxorna som man har godis i till träning, en visselpipa (också för träning, inkallning), en kloklippare, bollar och en filt :) Allt detta för 130 spänn! Sjukt billigt!
Skulle köpt mig en klicker också men Viktor gjorde så jag inte köpte den idag och det ångrar jag skarpt.. Humpf :P Men nu har jag en anledning att köra dit igen innan valpen kommer hem. Moahaha :D
Inne på själva Börjes hittade vi inte så mycket.. En ugnsform, en taklampa till hallen och glödlampor som vi köpte fel av. Vi kollade bara hur många watt det skulle vara och glömde kolla vilken typ av fot det skulle va.
Hur fan kan man köpa fel glödlampor när man står och håller i själva lampan? HAHA!!

Ikväll blir det gottekväll framför tv:n. Jag ska gå och leta upp mina pyarmasbyxor, hämta min kudde sen ska här gottas!

B-b-baaarnvakt!

Ikväll är Leo hos faster på övernattningsbesök :)
Massa mys har det blivit och även en tripp till farmorn och micke. Grillning, bus och skratt. Tidig hemgång eftersom lillfisen skulle hem och sova.
Skulle ge han vatten innan han kröp till kojs och det var helt jävla omöjligt att hitta flaskan som jag dock hade 10 minuter tidigare. Jag och Viktor springer runt som galningar och jag blir vansinnig. Den kan liksom inte bara försvinna! Mycket riktigt hittade jag den efter ett evigt letande. Under städskåpet! Trött man blir? Då hade Leo redan somnat. Typiskt. Haha :P
Som sagt, nu sover han som en liten gris och jag funderar starkt på att krypa ner jag också. Man vet ju aldrig när han vaknar...

Ååh, jag vill att det ska bli den 19:e NU!
Fattar ni vilken olidlig väntan detta är??
4 veckor kvar! Gaah!
Jag vill ha hem min lilla tjej NU! :)

Allt kommer stå redo för henne när hon kommer hem :P Jag är redan i full gång med shoppingen.
Igår blev det Ö&B med sis och där inhandlades bajspåsar, tuggknut, tuggben och godis :) Nu väntas en tripp till Börjes där jag hoppas inhandla matskålar, filt och en hundsäng.
Måste kolla upp hundmat också. Har hört lite om en lastbil som kör runt i Sverige och levererar hundmat till staden där man bor till ett bra pris.
Som sagt, allt måste stå redo för vår lilla pingla! :)
Här ska det skämmas bort ;)


Bebis? Ja!

Men inte den sortens bebis som folk verkar tro.
Nu är det som såhär att jag och Viktor var i Åstorp i Torsdags
och tingade en liten valp.
Den 19:e September är hon leveransklar och ska bli Blekingebo.
Så vi kommer bli tre, men den tredje är alltså en hundbebis :)



Här är hon, vår lilla Amstaff-tjej 4 veckor gammal :)

Det är rätt roligt att folk tar helt för givet att man ska ha barn bara för att man ska utöka familjen till tre. Tänk på att djur också är familjemedlemmar och va inte så snabba med förutfattade meningar ;)


Livet på Frälsegårdsvägen.

Jag har tjatat och tjatat om hur det är att bo här.
Nu har det kommit den perfekta beskrivningen.
I Sis blogg står det beskrivet klockrent!

Så, vill ni veta kort och gott men precis hur det är här
gå in på http://sandraakarlssonn.blogg.se/ 
och läs : Välkommen till Ghettot på frälse!

Väntans tider....

Ja, nu går vi i väntans tider. Min Viktor och jag :)
Och jag längtar så otroligt!
Det ska bli tillökning på Frälsegårdsvägen!
Vi två ska bli vi tre <3

Brorsons mys!

Åh, inatt har jag sovit som en klubbad gris! Öronpropparna gjorde sitt jobb och klockan 8.50 vaknade jag pigg och utvilad! Eller ja, jag vaknade först strax innan sex imorse och var fruuuuktansvärt kissnödig :P

Handling har stått överst på listan idag så det blev en runda till City Gross. Har även införskaffat mig en veckoplanerare, sån man hänger på väggen med whiteboardtavla och magnet liksom. Kanon!

Efter lite pannkaks-käk åkte jag och mamma till Svängsta och busade järnet! En riktig liten fjäskis har han blivit :D Haha! Underbara unge!
Och på Lördag är det planerat att han ska vara hos faster :) Massa bus och kel!

Sent på eftermiddagen kom kusin vitamin med familj på besök för att checka in vår lya. Massa fika och prat. Fick en jättefin blomdekoration som gjorde sig susen på vardags-rums bordet :)

Imorgon är det dags för näst-sista jobbdagen. Så nu blir det snart sängen. Först lite nätande på blocket ;)


Pust!

Nu har det återigen gått x antal dagar sen det hände något här.
4 dagar har tillbringats på jobbet med en obotlig trötthet som följd. De första tre nätterna blev det i genomsnitt 4 timmar... Igår kväll fick jag köra hem till mamma och sova på soffan för att få några timmars mer sömn, och det lyckades. Så idag har jag varit någorlunda piggelin och på gott humör :)

Kabo har vi pratat med ett antal gånger och två olika personer. Nu verkar det som om det börjar hända något då det tydligen äntligen är fler personer som börjat tröttna på detta helvetet. Så vi får se hur det går... Håll tummarna!

En positiv sak är att lönen kom idag. Alltid gott med lite påfyllning på kontot :)

Annars händer inte allt för mycket mer än det vanliga.
Ikväll ska vi hem till mammsen som ville bjuda på middag och det tackar vi inte nej till. Framför allt inte då det är skinkstek a'la mama som kommer stå på bordet ;)
Sen får det fanken bli sängen tidigt. Jag måste ta igen lite förlorad sömn. Så ikväll får öronpropparna bli min sängkompis och utföra underverk och mobilen, ja den ska då fan vara avstängd! För inatt ska inget störa mig, det då fan jag se till :P

Stan med Sis <3

Idag blev det en sväng till staden med Sis.
Apoteks-ärende, djuraffären, hämtat ett akvarium (pust) och jag har äntligen handlat upp mitt presentkort på Inreda på 400 kronor.
390 kronor lyckades jag få ihop :)
Här har vi resultatet :

    

 

Jag hade lätt som en plätt kunnat smälla 400 kronor till.
För det här med ljus-pill, det tycker jag är förbannat roligt.

Åh, en julklapp kanske är räddad? Farmor hade gillat nåt sånt här :)


Underbart!

Visst är det helt underbart att bo på Frälsegårdsvägen?

Här får man inte somna på kvällarna, man får inte sova på morgonen, man kan inte ha det lugnt och skönt på förmiddagen/eftermiddagen/kvällen.
Nej, här ska man stå ut med både det ena och det andra. Man ska tycka det är bra att hållas vaken till kl. 00.20 när man ska börja jobba kl. 07. Man ska tycka det är trevligt med husdjur som skator, kråkor, kajor, tärnor, hästflugor och liknande som kommer på besök när grannen kastar mat från balkongen. Man ska älska att bli väckt på morgonen klockan 06.22 när man är ledig. Och att fan själv röjer runt på övervåningen så det inte går att vara på mittenvåningen det är väl inga problem? Och framför allt tycka det är jättemysigt att hitta glas och avbitna chips på balkongen.
Detta ska några av de exempel på vad man leva med hela tiden, varje dag, 7 dagar i veckan.
Man ska gilla läget att man går med huvudvärk, konstant. 5-6 dagar i veckan, 24 timmar om dygnet.

Och Kabo, hur ser dem på läget? Jo men detta är inga problem för dem. Det är ju jobbigt att ta itu med något som kallas problem. Då måste de ju faktiskt jobba liiiite och det går ju inte, det finns ju kaffe på kontoret!

Är det inte härligt och helt underbart att hyra av Kabo?

Full rulle

Idag har det varit full rulle sen klockan 12 då jag började tvätta. Sen var det banne mig dags för städ. Dock är det helt jävla omöjligt att hitta några förbannade dammsugar-påsar som passar i vår knäppa dammsugare. Och då får man göra som så att man tömmer den påsen som sitter i och jag kan säga att det var något av det äckligaste jag varit med om! Fy fan asså! Aldrig mer!
Viktor pratade om häromdagen att han vill ha en iller. Idag kunde han gjort sig minst 4 stycken av de jävulska tussarna jag fick ut. :P
Nu ska det fan komma in en påslös dammsugare här så man slipper krabb med dyra påsar eller tömma det gamla äcklet. Bara att tömma själva behållaren och sen är det klart!

Mamma min kom på besök i stort sett när påsen var tömd och sötaste som hon är hjälpte hon till med städningen. Fullt röj var det här när vi tre flög runt och fy attan så det blänker här nu :)

Efter städ och tvätt begav vi oss iväg för att storstäda bilarna. Viktor har ju som sagt fått dille på att köpa ny bil och sälja sin gamla.
Självklart började det regna, men vi hann i alla fall med utsidan och halva insidan innan vi gav upp. Nästa gång får det bli en upp-putsning på lädret och motorn. Men om jag hjälper till då är en annan femma :P

Nu har jag precis duschat och fixat till mig lite. Snart kommer mamma och hämtar mig och då bär det av till Vägga Hamnen för att äta :) Massa mums!
Viktor ville inte följa med så då får han väl köpa sig en flautig pizza eller nåt :P 
Men det blir skönt att åka iväg på middag, bara mamma och jag :)

Vi bjuder på två Ölandsbild på detta.










Oj oj oj

Här har det stått stilla nästan en vecka.
Men vad ska man skriva om när det inte händer så mycket?
Dagarna består av jobb, olika hittepå och massa mys med gubben som har semster nu :) Så det finns liksom inte så himla mycket att blogga om.

Nu när jag väl sitter här och tänker så kom jag att fundera på hur sjukt fort denna sommaren har gått. Vi är redan inne augusti, när klockan är runt 22 är solen redan nere och jag har bara 8 jobb-dagar kvar. Det är helt galet! Jag vill ha mycket mer sol, värme och bad, turer till Öland med mina kära, sena kvällar på balkongen med Sis, kvällsbad efter jobbet och mycket mycket mer. Av allt somrarna har att erbjuda!

Får se till att ta en resa eller en road-trip i vårt avlånga land när jobbet är slut och Viktor fortfarande har semester.

Nu blir det en cigg, aftonbladet och sen ska jag lägga över AAAAALLA nya bilder från de senaste månaderna på min externa hårddisk. Man ska aldrig lita på en dator...

RSS 2.0