Ikea-utflykt!

Idag blev det en utflykt till Ikea. :) Fick inte med mig Viktor, så det blev bara jag och mamms.
Kul som fanken har vi haft men satan vad mycket folk det var där idag!
I fortsättningen kommer jag bara åka till Ikea veckan INNAN löningen och absolut aldrig mer på en helg, för idag var det olidligt att va där.. Fick inte så värst mycket med mig hem som jag hade planerat. Men det blev möbeltossar, klädrulle, ett set bestick till, galgar och plastburkar :P

Haha, såg att jag skrivit fel i inlägget från i fredags. Det är för fan inte 3 veckor tills vi flyttar, det är ju bara 2! :D

Igårkväll drog jag med mig Viktor ner i förrådet här hemma och hämtade upp min låda med lite "hem-saker" jag samlat på mig och som jag fått i student/födelsedagspresent. Sen var det fullt kaos här, lådor och grejer överallt! Men nu är det ordning och reda :) För tillfället, sen får vi se hur länge det varar :P

Ikväll blir det en lugn kväll på soffan. Hoppas på att älsklingen vill komma hit och kela lite :)
Det blir i alla fall sängen tidigt för min del. Imorgon börjar praktikvecka 3 och Måndag innebär att jag ska va där från 07.00-18.15... Usch, detta tar kål på mig! :(

Nej, nu ska jag inte tänka på det och bli heldeppig. Nu ska jag slänga mig i soffan lite, ringa till Viktor och gotta mig med Polly :)

Hämtat madrasser - check!

Igår eftermiddags körde jag, Viktor och pappa ner till Krisitanstad för att hämta våra madrasser :)
Nu är det ca 3 veckor tills inflyttningen börjar och jag säger det igen, fan vad jag längtar!

Det är så jobbigt att ha grejer överallt. Lite är här, lite hos pappa och lite hos Viktor. Utspritt överallt och det skapar kaos i mitt huvud :P Jag vill ha allt samlat och ordning i oredan. Haha!

När madrasserna hade packats in i mitt gamla rum var det dags för käk. Pappa "bjöd" :P Så det blev pizza för deras del och kebabisch för min del. Gött när man har en farsgubbe med kontakter, maten var gratis eftersom pappa har snöskottningen på Gussagården :P

Snart ska jag och mamma bege oss till Svängsta för att träffa Linda och Leo :)
Åh, det va så längesen så det känns som om det verkligen är dags nu!
Blir ju så när min jäkla praktik är igång, är helt fördärvad och energin är som bortblåst.
Men, 3 veckor kvar.. Det är bara att härda ut!

ökdjföhdgruh!!!!!!!!!

ÅÅÅÅÅÅÅHH!!!!!!
Du gör mig så jääääävla arg!!!!!

Varför, varför, varför kunde vi inte fått flytta in 1 Mars istället för 15:e?

Seriöst, jag måste härifrån innan jag säger eller gör något
som jag kommer ångra!

Madrass-Köp!

För ca 2 veckor sen var jag och älskade nere i Kristianstad och köpte madrasser.
Idag fick jag telefonsamtal från Sova-butiken.
AAAAAAH! Madrasserna har kommit från fabriken idag! :D Yääy!
Nu är bara frågan när vi ska kunna köra och hämta dem.. Hm.
Jag satsar på att köra ner på fredag eftermiddag när Viktor har vaknat
efter en hel natts jobbande.
Sen är släp ett problem, pappa har ju ett vi får låna
men det är så saaatans stort! =/
Äh! Det löser sig! :)


Always nr. 2

Det är rätt konstigt. Nästan hela livet har jag varit "nummer 2". Jag känner mig liksom bortprioriterad, att jag inte är värd lika mycket.
Vad och hur jag än gör känns det som om det aldrig är nog..

Är inte jag lika viktig och värd lika mycket? Nej, det har aldrig känts så. Idag var ytterligare ett tillfälle som "bevisade" det. Du lovade mig att vi skulle köra och äta, tillsammans, du och jag, när Viktor kört till jobbet.
Sen får jag telefonsamtal när jag ligger och myser med Viktor, om att ni ska köra N U för att H A N är hungrig. Ja men vafan!? JAG då!? Jag har ätit 2 pannkakor på hela jävla dagen! Tror du inte jag är hungrig!!??
Nej men det spelar ingen roll. Du tyckte jag skulle köra och äta själv eller ta mat med mig hem från stan som är iskall innan jag hunnit hem, allt bara för att H A N är nummer ett.
Jag blir så jävla besviken.
Aldrig att jag går och sätter mig och äter ENSAM. Och jag tar då fan inte och betalar för mat som jag ska behöva äta KALL!

Och inte nog med det, så fort jag ber om minsta lilla tjänst, vad som, nej då ska jag alltid anpassa mig efter alla andra. Men så fort H A N snurrar till med lillfingret, då ligger hela jävla världen för hans fötter och du släpper allt för att tillfredsställa ettan.
Om du kunde, hade du plockat ner himlen åt honom för länge sen.
Alltid har det varit så och det kommer alltid att vara så.
Och nu är jag jävligt trött på detta.....

Åh, jag behöver komma bort från Mörrum, Karlshamns Kommun, Blekinge Län, Sverige!
Jag vill utomlands! Slippa tänka på allt, slippa bry sig, att få känna sig som Nummer Ett. Bara för en vecka...



Ibland undrar jag om jag har delvis gjort mig själv till "nummer 2".?
Jag kan inte komma ihåg när jag sist satte mig själv före alla andra..
Jag är så jävla mån om alla andra, att de ska må bra, få allt och bli behandlade som de förtjänar, att de ska ha det så bra som möjligt. Men mitt i allt detta glömmer jag bort mig själv..

Ja, jag hade både blivit bortprioriterad och prioriterat bort mig själv..
Hur bryter jag detta mönstret? Det börjar äta upp mig, inifrån och ut....


inge bra...

Igår vid middag blev jag hemskickad från praktiken. Handledaren tyckte jag ut att vara sjuk och jag mådde faktiskt inge vidare bra heller.. Sagt och gjort, jag körde hem och visst hade jag feber. Huvudet va tungt, jag mådde illa och kände mig som en påse piskad skit.
Idag är det lite bättre. Känner mig dock fortfarande febrig så jag ska hålla mig hemma idag och imorgon också.

Pratade återigen med min cp-lärare igår. Skulle se om jag fick va de två sista veckorna på en privatklinik. Men neeej då, inte fan fick jag det.. Suck! Hon gör verkligen allt för att jävlas!
Hade jag vetat vad jag vet nu om denna kursen hade jag aldrig valt detta!
Igår funderade jag starkt på att byta praktikplats, men nej, jag skiter i det.. Orkar inte börja om på ny kula, på nytt ställe, med nya människor. Jag har bestämt mig för att gilla läget och genomlida detta.
Och jag kan säg en sak : När denna kursen är slut ska fröken Svensson FIRA!

Aah, om exakt 4 veckor får vi tillgång till lägenheten! :D Yäääy!
Jag längtar nåt så otroligt! :)

Nej, nu är det dags för frukost.
Nytt inlägg blir det när jag har något vettigt/ovettigt att dela med mig av :P

varför ska helgen gå så fort?

Usch, det är så tråkigt!
Vardagarna segar sig fram i snigelfart och sen när fredagen kommer säger det bara svosch och sen är helgen över..

Får väl köra en kort sammanfattning av helgen.
I fredags efter praktiken blev det en fika med Fis. Massa trevligt. Tar emot att säga detta, men jag har saknat henne. ;) På kvällen stack jag och älsk hem till sis och hennes sambo. Massa prat, skratt och kortspel. Väldans trevligt!
I går blev det en lugn dag och kvällen tillbringades såklart med Viktor <3 Svärföräldrarna bjöd på god mat och sen blev det seg i soffan framför OS och Melodifestivalen.
Idag är jag världens segaste! Huvudet väger 2 ton och ont gör det också. Nacken och hela ryggen värker och jag känner inte för någonting. Dusch och hårtvätt är avklarat och nu sitter jag i pyarmasbyxor och morgonrock. Resten av dagen och kvällen tillbringas på soffan och så hoppas jag att Viktor kommer och pussar på mig ikväll.

Imorgon drar praktikvecka nr 2 igång och jag är så galet omotiverad..
Försökte få tag på min lärare i fredags för att se om jag kunde va de 2 sista veckorna på en privatklinik. Dels för att slippa va på min nuvarande praktikplats i 4 veckor till och sen vill jag se skillnaden på arbetssättet på folktandvården och en privatklinik.
Självklart fick jag inte tag på henne, det är alltid lika dant.. Hopplöst. Får försöka imorgon igen..
Som sagt, jag är galet omotiverad för den kommande veckan. Vetskapen om att det är måndag imorgon får mig att vilja gräva ner mig samtidigt som tårarna vill tränga ut genom ögonen.
Jag har sagt det innan och jag säger det igen : Alla där är verkligen jättetrevliga! Men jag tycker inte det är roligt där.. Det är svårt att förklara...

Nej, nu ska jag inte sitta här och deppa ner mig ännu mer.
Ska ta och ringa till Viktor nu, känner att jag behöver höra hans lugnande röst <3
Jag älskar dig Hunny! Vad skulle jag gjort utan dig?


nu ska jag klaga! som fan!

Jag är så dödstrött på praktik! Seriöst, det måste vara det värsta som finns!
Det är ta mig fan utnyttjning (är det ens ett ord?) på hög nivå!
Hela denna dagen har det varit "Gisela, hämta tandläkaren, hämta det i förrådet, se om det finns hos hygienisten, fyll på det, byt desinfektionsflaskan, hämta 25 journaler..." osv osv osv...
För FAAN!! Jag blir så sjukt trött på detta...

Trött som satan är jag! Är det verkligen normalt att behöva stiga upp 05.15 för att infinna sig på praktik kl 07.00? Nej! Och inte nog med det! Inte fan ska jag kunna få en nyckel så jag kan gå in och byta om utan att frysa ihjäl. Nejdå, då ska jag behöva stå ute i skitväder och iskyla för att invänta någon personal som kan låsa upp.
Och ska jag ut och röka och vill ha min jacka från omklädningsrummet, ja då måste jag springa runt och ragga en nyckel... Fan vad löjligt! Jag ska för fasiken va där i 4 veckor till! Gaaah!

Ryggen blir bara värre och värre. Nu har jag avklarat 4 dagar av 25 och jag har KONSTANT ont! Låg på spikmattan i 20 minuter igår och smörjde sen in med Aloe Vera Heat Lotion, det har inte hjälpt ett skit..
Pratade med min lärare igår också om värken och att min rygg inte klarar att jag står i 9-11 timmar och skulle se om jag kunde korta ner med 1-2 timmar varje dag. Det kunde jag liksom förra praktiken när vi hade en annan lärare och det var inga problem.
Jamenvisst kunde jag korta ner dagarna lite nu också! OM jag skaffade läkarintyg och dessutom skulle jag behöva förlänga min praktik med typ 2 veckor. Jag har varken tid eller råd för det!
Vi ska liksom flytta om 1 månad och det drar igång sista praktikveckan vilket är jobbigt nog. Och hur fan ska jag ha pengar till att betala buss/bensin till och från stan i två veckor till och dessutom ha råd med mat? Jag har inte ens pengar så jag vet hur jag ens ska kunna överleva fram tills sommarjobbet börjar!
Trodde lärarna hade någon jävla form av sympati, men nej för helvete. Här är det bara att jobba röven av sig och fördärva sin kropp totalt!

Fy fan säger jag bara!

nej, nej, nej!!

Dålig uppdatering här ja och så kommer det fortsätta med.. Praktiken började igår och ja, vad ska jag säg? Tror inte det finns några ord som kan förklara.. Kan dock säga att det var absolut inte vad jag trodde det skulle vara. Jag kommer aldrig palla 5 veckor!!! :( Hjälp mig, vad fan ska jag ta mig till?
Så fort jag kommer hem lägger jag mig på soffan, helt förtvivlad. Jag kan knappt röra mig pga min rygg, den tar kål på mig!
Det känns som om någon har tagit en dammsugare och sugit ur all min energi. Jag är helt fördärvad!
Humöret är på botten och tårarna konstant i ögonen.
Personalen är skittrevlig, verkligen! Men.. Ja, asså jag vet inte hur jag ska förklara det. Det känns bara så fel, jag känner mig så vilsen.. Går liksom inte att förklara...

Och var är Viktor när jag behöver honom som mest? På jobbet, som vanligt. :( Deras knasiga schema.. Jag behöver min fästman för bövelen!
Jag saknar ihjäl mig! Jag behöver dig nu älskling!
Jag behöver en axel att gråta ut mot, jag behöver höra "det ordnar sig".
Jag behöver min älskade Viktor! :(

Nej, nu ska jag ställa mig i duschen, tvätta av sminket och sen lägga mig på soffan och stortjuta och önska att någon kunde klubba ner mig så dessa 5 veckorna bara kan försvinna ur mitt liv....

Uppdateringen här lär bli dålig framöver.
Som sagt, all min energi är borta och humötet är så långt ner på bottnen det bara kan bli...

Viktor, jag älskar dig!

hjälp!

Om lite mindre än 12 timmar börjar praktiken. Satan vad nervös jag är.
Jag hatar sånt här!
Huvudet värker utav bara helvete och varenda fjäril i hela världen har flyttat in i min mage.
Varför kan jag inte va som jag va innan? För typ 5-6 år sen. När det var något sånt här som gör mig nervör nu för tiden ryckte jag bara axlarna åt förr och tänkte "Det fixar sig".
Varför kan jag inte va lika lugn nu som då?
Usch, detta är så jobbigt.
Vissa tycker säkert det är överdrivet och på gränsen till löjligt. Det skiter jag i!
Så här känner jag och jag hatar det. Hade jag kunnat göra något åt det, tro mig,
jag hade gjort det för länge sen..

Från det ena till det andra.
Igår tillbringades dagen med små-utflykter med mamma. Tog en sväng till Börjes i Tingsryd, hittade verkligen ingenting. Vilken besvikelse!
For sen vidare in till våran stad där det inhandlades en filt (hoppsan :P), ett lakan och lite annat grejs.
Sen blev det fika hos morfar, en sväng hem på soffan innan jag skulle köra morsan till Asarum och sen blev det donken med Sanna. Kul, länge sen jag träffade henne.
När jag hade lämnat henne och körde genom byn i Asarumet såg jag Kim och Sofie så jag tutade på dem och stannade och käftade lite :P
Kvällen tillbringades halvt döende av tristess på soffan.

 

Idag blev det en sväng till Maxi i Olofström med morsan. Där inhandlades en kökshandduk och en spagettislev.
Och så köpte jag massa gott, en dosa snus och en fin presentpåse som älskade Viktor skulle få :)
Sen pyste vi till Gränum, morbrors fru fyller år idag så där blev det kalas med smörgåstårta och mys med 2 stora schäfrar och en liten jack russel :P
Dankade på soffan när vi kom hem sen i en timme sen. Huvudvärken har hållt igång hela dagen så jag kände att jag behövde vila lite innan jag skulle hem till Viktor och pussas.
Där blev det Alla-Hjärtans-Dag fika och massa mys med mååånga pussar.
Och så fick jag en ask chokladhjärtan av hunny :) Mums!
Nu är han igång och jobbar igen.. 3:e natten och sen har han 2 kvar innan han äntligen (!) är 5-dagars ledig.
Om ord bara kunde beskriva hur mycket han betyder för mig! Mitt ljus i mörkret.
Vad skulle jag göra utan dig älskling?
Jag älskar dig!

Nu är det dags att dra fram hårfön och plattång. Sen ska jag knapra huvudvärkstabletter och chokladhjärtan i soffan iklädd pyarmas och morgonrock innan jag släcker mina två blå för denna dagen.

Adjöken


JAAAAA!!!!

Imorse steg jag upp klockan åtta och började plugga nästan direkt.
Mycket motgångar, mycket skrik och utbrott men NU ÄR TEORIN KLAR!!!!

Nu återstår bara 5 veckors praktik som börjar på måndag, sen är jag färdig
undersköterska! Det ska bli så jävla skönt! Dock kommer jag sakna många från klassen.
Vilket gäng! Måste erkänna att jag har saknat dem massor dessa 3 veckor jag suttit helt ensam och pluggat innanför dessa 4 väggarna.

Börjar bli sjukt nervös inför praktiken nu... Vissa tänker säkert precis som Viktor :
"Jaha, vad är det att va nervös för då?"
Men jag är sån. När allt är nytt, som nytt ställe med massa nytt folk och nya rutiner känner jag mig som världens minsta människa och jag blir asnervös! Och ja, det vågar jag stå för.
Det är sjukt jobbigt men jag vet ifan vad jag ska göra åt det.
Finns nog inte så mycket mer att göra än att gilla läget, göra det bästa av situationen, plåga sig igenom första veckan innan det börjar flyta på och helt enkelt ge järnet.. Lättare sagt än gjort? Jo, för mig är det så...

Tror det till mesta dels beror på att jag är så sjukt osäker på mig själv. Har alltid varit och kommer nog alltid vara det. Tror det är det som hämmar mig så jävla mycket i livet.. Hm, känns konstigt att skriva detta när vem som helst kan läsa det.. Men nu börjar det bli ganska jobbigt att inte stå för hur jag känner. Jaja, skit i vilket. Som sagt, så har det alltid varit och kommer nog alltid vara så.. Borde kanske börja jobba seriöst med min självkänsla?

Nej, nu ska jag inte sitta här och skriva om allt för privata grejer så nu säger jag god kväll och gräver ner mig i soffan framför Let's Dance med en påse Big Ben.

shopping i kristianstad :)

Idag körde jag och Viktor till Kristianstad för att kolla på säng och annat smått och gott till vårt blivande hem <3
Och shopping, det blev det!
På Jysk blev det 2 kuddar till soffan, tandborstställ, stolsdynor till köksstolarna, duschdraperi och badrumsmatta. Sen sprang vi in till Sovabutiken för att kolla madrasser och dra mig baklänges vilka sängar! En hästens hade fan inte suttit fel, synd att de ska va så förbannat dyra...
Däremot hittade vi en sjuhelvetes skön Jensens-säng som passade vår ekonomi!
2 resårmadrasser med en 180cm bäddmadrass och summan slutade på 9980, så knappt 5000 kronor var.
Jäkligt bra pris för en förbaskat bra säng :) Så det hämtar vi hem nån gång nästa vecka eller så skulle jag tro.
Stannade en sväng på Eko med. Inga större köp där men det blev iaf lite käk och en munk.
Och det satt där det skulle :)

Viktor ska iväg och köra go-kart i Kallinge om en stund så resten av dagen borde jag egentligen ägna åt storstädning och mina skolböcker. Men varken lusten eller energin finns där. Får se om lust och energi hälsar på mig lite senare annars får jag helt enkelt se vad som händer och sker.

Nej, nu ska jag i alla fall organisera lite i mina flyttlådor. Grejerna är i stort sett bara nerkastade och ligger i huller och buller utan minsta organisation. Och sånt klarar jag inte av. Ordning och reda ska det va!

Hej på er!

YES!!!

Efter 4 timmars pluggande och 5 datorskrivna sidor
är jag nu äntligen klar med ytterligare ett delmål! WOHOO!
Nu återstår bara ett delmål sen är all teorin klar och
sen så är det bara praktiken kvar!
Yes, yes, yes, YES!!!

vilken dag!

Idag har det verkligen varit full rulle hela dagen. Vaknade halv nio och ringde till praktiken. Börjar på Måndag 7.15. Fan vad nervös jag är! :P Men det kommer gå bra :) 

Klockan tio var det dags att köra till Rinkeby för att hämta pappa. Sen bjöd min söta farmor på middag, mums! :)
Och klockan 13 var det dags att återigen innfinna sig i skolan. Lämnade 3 delmål och fick massa beröm. Hoppas, hoppas, hoppas (!) att det visar sig i betyget också!
Efter skolan mötte jag älsklingen på jysk. Kollade lite skrivbord och madrasser och lite annat smått. Fick dock inget med mig hem.. Hmpf. :P

Körde sen vidare till Mörrum, dags för eftermiddagsfika hos farmor. Hon är för söt :)
Efter fikat gick jag med pappa hem. Acke och hans nya husse skulla komma på besök. Va ju bara tvungen att se hur min lille vovve såg ut nu. Och han va så söt så det va inte klokt! Va lite jobbigt att träffa honom, han va ju min. Men han har det så bra där han bor nu och det känns fruktansvärt skönt!

Åkte sen vidare direkt hem till Viktor, satt på röven i 20 minuter sen bjöd han på pizza :P Va gott men det va typ bara en fjärdedel som gick ner. Resten får han ta som natta-mat :D Haha!
Sen blev det päs i en varsin soffa med en plufsig filt, tänd brasa och tv. Åh, jag älskar myskvällar med min älskling!
Jag kan knappt bärga mig tills vi ska flytta ihop! Myskvällar flera dagar i veckan!
Jag vill flytta nuuuu!

Nehe, nu är det snart dags för sängen. Imorgon är det dags att plugga igen och helst bli klar med ett helt delmål. Bara två stycken kvar nu :)


Lördag&Söndag

Gårdagen började helt knasigt.. Satte mig för att plugga och gjorde klart delmål 6. Visste dock inte om jag hade fått med allt eftersom uppgiften va lite luddig. Fick för mig att jag skulle ringa min handledare och ringde som en galning samtidigt som jag pratade med Sis på msn. Blev vansinnig för att hon inte svarade och då säger sandra något i stil med "det kan ju bero på att det är lördag". HAHAHA!!! Hur knäpp är jag?? Usch..

Resten av dagen blev seg och slapp. Sprang runt i sovkläder och morgonrock till klockan 7 på kvällen. Då kom papps och hämtade mig, vi körde in till City och köpte massa gott sen blev det soffläge framför melodifestivalen. Vilka dåliga jävla låtar... Typiskt Sverige. Fjöntiga hoppelåtar eller sega ballader... GE UPP!
Blev Massa prat, mys och självklart pälskel :)



Idag blir det kanske ännu en utflykt till Halmstad. Bella är kåt som satan!
Så kanske blir det en parning till..

Annars blir nog dagen idag väldigt seg den också.. Viktor har jobbat 5 nätter och ikväll ska han nog jobba igen... Suck.. Jag saknar ihjäl mig!
Fan vad jag längtar tills vi flyttar. Träffa min älskade varje dag <3


Ett sista farväl

Idag kl. 12.30 började begravningen för min älskade Mormor, i Hvilans Kapell.
Det var så stämningsfullt, så lugnt, så vackert.
Orden räcker inte till för att beskriva hur fint det var.
Lyckades hålla tillbaka tårarna tills pappa började sjunga "Där rosor aldrig dör",
då bröt jag ihop. Texten satte sig i hjärtat på mig, där kommer du ha det bra mormor.
"Till en stad jag är på vandring,
dit där rosor aldrig dör"

          

  


 

Farväl älskade Mormor.
Vi ses på andra sidan.


Foto-dag

Imorse när jag vaknade och såg all snön blev jag först helt förtvivlad och tänkte "nu räcker det!".
Visst fanken räcker det med snö nu, men precis när jag hade tänkt så insåg jag hur sjukt fint det
lär va nere vid ån. Så jag bestämde mig för att traska dit efter frukosten
med kameran och nya objektivet i högsta hugg.
Sagt och gjort, så blev det. Och även mamms följde med :)
Blev många fina bilder, så jag får väl bjuda på några. Enjoy.

     

        

       

 


Skola, sis, plugg...

Vilken dag! Imorse skulle mamma väcka mig kvart i sju så jag kunde köra henne till jobbet så jag kunde snylta bilen till skolan där jag skulle va kl. 10 och lämna lite uppgifter. Tjugo i nio vaknade jag. WTF!? Ringde till morsan och frågade om hon inte hade glömt något i morse "Oooj då" fick jag till svar. Suck, haha!
Väl i skolan fick jag iaf beröm för mina uppgifter, känns bra. Trodde dock jag skulle få mer respons men, nej. Vi får helt enkelt vänta tills betyget ska sättas.. Skulle sett en "film" också men det fanns inga klassrum lediga.. Så jag fick kolla på den hemma. Och film, HAHA nej, det var en power point presentation. SUCK!
Träffade dock några från Tha Class och det va sjukt najs! Saknar alla galna dagar med brudarna i skolan.. Drygt att sitta hemma hela dagarna... Men men, vad gör man?

Pyste hem till Sis sen och pratade, degade och rökte :P Sen blev det käk på Briggen. Mums! Massa Sis-Time idag, det gillas skarpt! Längtar ihjäl mig tills vi ska flytta :)
Aa, apropå flytten.. Viktor har fått kontraktet nu. Och de jävla asen som står för lägenheten nu vägrar släppa den innan 28 februari. Jävla mög! Detta betyder att vi kommer inte kunna börja flytta in förrän 15 Mars. Satan!

Annars har dagen bestått av slapp och en sjuhelvetes massa plugg. Har suttit nu i över 3 timmar och skrivit 4 sidor om tandvårdsrädsla/fobi. Sjukt intressant! Så uppgift 1 av 2 är klar. Resten blir ikväll/inatt eller imorgon..

Kladdekakan har precis kommit ur ugnen och jag är sjukt sugen. Känner att jag förtjänar det efter en hel kvälls pluggande.

Min stackars älskade Viktor jobbar i detta skitvädret.. Tycker så synd om honom :( Och jag saknar honom så sjukt mycket! Har inte träffats alls mycket nu på senaste och det är sjukt jobbigt.. Jag behöver kärlek!

Ne, nu får det va nog. Nu blir det kladdekaka och Outsiders.

hos gessle i halmstad

Igår kl 17.30 körde jag och pappa, med Bellan i kofferten, till Halmstad för att para henne.
Vilken fin hane han hade hittat till henne, lilla Gessle :P
Alltid trevligt med en bilutflykt med pappi :) Massa prat och gott käk.
Väl uppe i Halmstad gick parningen kanon! Så förhoppningsvis ploppar det valpar om 61-63 dagar :D

Men asså den gubben som var ägare till Gessle, där finns inte alla hästar hemma. Det är en sak som är säker.
Och hundar, det borde han egentligen inte ha..
När vi parkerat bilen såg jag 5 hundar. "Härligt" tänkte jag. Sen gick vi in i en lada, då sjönk mitt hjärta till bottnen. Där fanns ytterligare 11 hundar.
Gick ut på baksidan för att hämta Gessle och där var ytterligare 6 hundar. Vid detta laget hade jag tårarna i halsen. Gubben va liksom 73 år, skröplig som satan och ett temprament som heter duga.
Jag försökte hälsa på alla hundarna, men så fort någon närmade sig burarna drog hundarna ihop sig och backade bort. De va totalt livrädda!
Jag stod och funderade på hur många jag skulle kunna smuggla med mig hem utan att gubben skulle märka något. Rätt som det är kommer han med en 5 veckors valp och lägger i famnen på mig. "Jag har 5 såna till här, höhö" Vem i helvete har 6 stycken 5 veckors valpar ute i en lada där det är 8-9 minusgrader och sedan 15 minus utomhus???
Vid detta laget blev jag totalt panikslagen! Jag hade räknat ut att gubben hade 28 hundar, och det var dem jag kunde se. Däremot hörde jag hundskall från hundar jag inte sett. Hur fan kan dessa hundarna ha det bra??
Det var det mest fruktansvärda jag har sett i hela mitt liv och jag har aldrig mått så dåligt över att se hundar..

På vägen hem kunde jag inte sluta tänka på dessa stackars hundarna. Jag ville ringa till Djurskyddsmyndigheten och anmäla gubben.
Han har tydligen redan massa problem med dem, men varför i hela världen gör de inget åt det??

RSS 2.0