Nu ska skiten ut!!

Idag, kl. 12.50, ska jag befinna mig på tandregleringen.
Idag ska tandställningen äntligen ut!!! :D:D:D

Och det är ta mig faan på tiden.
Ääääntligeeeen!

 

Sista bilden ever då man ser det fula jävla metallstycket som förstört mitt leende i över 3 år. Nu jävlar ska mungiporna gå ända ut till öronen!

Dock är det lite trist att så fort jag är klar inne i stan måste jag sticka till jobbet direkt... Skulle egentligen börjat 13.30 men jag fick några timmars dispans eftersom det tar sån jävla tid där inne och denna tiden kunde inget få mig att byta.

Nä, dags för frukost och fix :)


Jobbet har börjat!

Idag var första dagen på jobbet. Härligt! Dock har det varit så sjuk mycket dötid, dock endast bara för att det egentligen är mötes-dag.. Men ändra schemat och körscheman då!

Nu ligger jag på soffan och är totalt slut. Har fått ca 4½ timmes sömn inatt och ord kan inte beskriva hur jävla trött jag är på detta..!

Ikväll ska jag vara pigg och glad, även om jag egentligen inte orkar det. Det är nämligen så att min älskade Viktor och jag ska åka till Kinamuren och äta :)
Vi hade ju 5-års dag på förlovningen förra veckan och jag fyllde år i helgen och typiskt som det är jobbade han både dessa tillfällen. Så ikväll slår vi två flugor i en smäll och äter god mat :)

Blir förhoppningsvis sängen någorlunda tidigt idag ändå. Visserligen jobbar jag kväll imorgon, men uppstigning sker ändå hyfsat tidigt. Dels för att jag ska kunna somna imorgon kväll och dels för att det är dags för ännu ett besök på tandregleringen :P Och denna gången kan jag inte låtas bli att läääängta! :P

Födelsedagen

Ja, nu var snart denna födelsedagen över.
Nöjd och belåten med dagen :)
Det enda som kunde varit bättre är om Viktor hade fått ledigt, men man kan inte få allt här i världen utan helt enkelt göra det bästa av situationen.
Och det tycker jag att vi lyckades jäkligt bra med :)

Massa fina sms och telefonsamtal, det tackar jag hjärtligt för :)
Födelsedagsfika hos farmor och även en liten stund med pappsen.
Imorgon kväll kommer han på ett efterlängtat kvällsbesök :)
Svärföräldrarna bjöd på grillat i eftermiddags och det var fruktansvärt gott!
Söt som svärmor är hade hon bakat en jordgubbstårta till födelsedagsbarnet
och den var otroligt god!

Fina presenter har det också blivit! Pengar, matta till vardagsrummet, hem-plock, presentkort på Inreda, ljuslykta, nya torkarblad till bilen och en cd-spelare att ha i köket som jag så länge tjatat om :)

Nu är jag helt slut efter en underbar dag och det dröjer nog inte så länge innan jag ska gå och sluta mina två blå.

Tack alla för en fantastisk dag!

Midsommar

Midsommarafton igår var kanon :) Först tillbringades dagen med Sis. Tvättning, slapp, briggenfrukost och handling. På kvällen var vi hemma i hennes brors hus. Eftersom hon var barnvakt så fick vi låna huset. Nästan hela gänget samlat, älsklingen min fattades då han jobbade men han lyckdes ändå joina en liten stund :) Grillning, kubbspel, prat, skratt, galenskaper och poker. Här snackar vi en lyckad kväll!

Idag, midsommardagen, händer inte allt för mycket.
Ett år äldre idag så jag ska bege mig ut till min söta farmor framåt 12 tiden för lite födelsedagsfika.
Aaaw, Viktor är den sötaste som finns!
När jag vaknade imorse och skulle ut och ta morgonciggen ligger det en lapp på mitt cigg-paket ; "Finns frukost i kylskåpet". Nyfiken som jag är öppnade jag kylskåpet och där stor en tallrik med massa jordgubbar. På den ligger ännu en lapp ; "Grattis på födelsedagen". :) Så snart blir det frukost :P Tack hjärtat!

Förlovningsdagen

Idag firar vi förlovningsdag, min älskling och jag.
Tänk, det är hela 5 år sedan vi förlovade oss.
Helt galet vad tiden går fort. Men vi har haft det jävligt bra på vägen :)

 

J A G   Ä L S K A R   D I G


Ååh, vilken härlig dag!

Imorse vaknade jag vid halv tio tiden. Härligt att äntligen få en välbehövlig sovmorgon! Tacka fan att det finns öronproppar!
Gjorde mig iordning lite snabbt och körde sen upp till Svängsta till Linda och Leo. Underbara människor! Som vanligt blev det cola, lite för många cigg, massa prat och skratt och självklart massa bus och pussar på Leo :) Satt ute på balkongen till halv fyra då jag körde hemåt. Så jäkla härligt, varmt och gott! :)
Och den lilla fisungen blir bara sötare, härligare och roligare för var gång jag träffar honom.

 Sötfis! Vassa tänder har han införskaffat sig också ;)

 

 Lite bus och mys med faster när mammsen leker fotograf :)

 

 Cooooooling! :D Haha! Underbara unge!


Tack för en kanonmysig dag!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Kvällen har jag spenderat med Sanna-söt :)
Körde till donken och köpte lite glass och körde ut till Sternö där vi hade massa mys. Så jäkla härligt! Massa mys, prat och skratt. Gooott!
En sväng till City Gross blev det också. Nu har jag inhandlat mig en limpa cigg så nu slipper jag tänka på det :P

Ikväll sitter jag hemma själv. Viktor jobbar och ska jobba h e l a   j ä v l a   
m i d s o m m a r h e l g e n..... SUCK! Men men.. Inte mycket att göra.. Han bad om ledigt, men chefen sa nej.. Finns väl ingen som kan jobba. Bra företag som inte har tillräckligt med timanställda som kan hoppa in och jobba....

För att avsluta en underbar dag ska jag nog banne mig hälla upp lite chips, ta min kalla cola, slänga mig i soffan och dra igång en film. :)


Summering av helgen.

Här har det stått stilla i ett par dagar så vi kör en liten summering av helgen.

Fredag bestod av först tandreglering sen jobb på kvällen. Kändes kanon att vara tillbaka i Mörrum :) På kvällen blev det jäsning och en film, sen hängde jag med Sis till stallet innan det var dags för sängen.
03.10 ringer min kära fästman/sambo och vill bli hämtad i Karlskrona där deras gamla lumpargäng. Snäll som jag är och redan glappat käften och lovat att hämta honom och en till satte jag mig i bilen 03.30 och begav mig. Kom hem vid 5 tiden och var duktigt trött!

I Lördags var det tvätt-dag för mig och Sis. Alltid lika kul att tvätta när vi gör det samtidigt ;) Tillbringade dagen där nere med prat, skratt, seg vid tv:n och tvätt som sagt. Bjöd på mat gjorde dem också och det tackar jag hjärtligt för :)
Efter maten bestämde jag och Sis oss för att dega järnet! Slängde oss i sängen, med popcorn och kexchoklad, drog igång Alice i Underlandet och gottade oss som fan :) Fan så härligt!
På kvällen blev det en sväng till stallet sen en lugn hemmakväll.

 

Igår var jag segare än segast. Men det blev en snabbvisit hos pappa sen körde jag och mamma till Svängsta och fikade och busade med Linda och Leo. Härligare unge finns inte! Seriöst!

Kvällen tillbringade vi hemma hos Micke, gubben min och jag. Grillning stod på schemat och det blev förbannat gott! Sen blev det seg i soffan innan vi körde hem. Väl hemma blev det en stund på soffan innan ögonen blev för tunga och det var dags för sängen.

 

Idag har det varit info.möte på Gustavsborg inför sommarjobbet. Lika segt som vanligt. I eftermiddag har det bara varit massa flängande och nu är jag t r ö t t.

Snart dags för matlagning sen åker pyarmisarna på och kvällen ska jag tillbringa på soffan :)
Imorgon är det dags för ännu en Intro-dag inför sommarjobbet :)


Tröttis...

Igår var det dags för klippning. Höll på att somna i stolen när hon grejar med håret, det är ju så skönt! Blev ingen större förändring, klippte bort det slitna och förbättrade uppklippningen. Så det är som vanligt, bara liiite kortare :P
Efter besöket på La Femme blev det en glass på torget med mamma innan hon skulle till jobbet. Jag degade runt här hemma och kommer knappt ihåg vad jag gjorde :P
Blev lat-mat (pizza) innan Viktor körde till jobbet, sen kom Sanna-söt till mig och pratade skit, skrattade och rökte för mycket :) Även Sis joinade en stund när hon kommit från jobbet.
Blev en visit i stallet sen med Sis och en liten körtur sen var det dags för sängen :)

Idag är jag trött. Uppstigning kl. 7 för att sen befinna mig i stan på tandregleringen kl. 8. Det var verkligen inte lätt att hålla ögonen öppna. Men det gick bra där inne och nu är det inte långt kvar :D
Körde hem och kröp ner under täcket igen jämte en varm, snarkandes Viktor. :) Massa mys.
Blev väckt strax innan 12 av mobilen som ringde. Det var från Hemtjänsten i Mörrum. Det va verkligen kris med folk och de hade ingen som kunde jobba ikväll, varken från bokningen eller deras egna sommarvikarier, så hon bönade och bad att jag skulle jobba ikväll. :P Och det kunde jag bara inte tacka nej till :P
Så klockan 16-21.30 ska jag tjäna lite välförtjänta extra pengar :)

Nu är det snart dags för lite käk, plocka ihop grejerna och sen dega lite på soffan och ladda inför kvällens jobb..

Klipp klipp

Idag är det dags för klippning. Blir nog ingen större förändring, ber henne nog bara klippa bort att som är slitet. Vi får helt enkelt se hur det blir :P

Va hemma hos mamma igår och hade skitroligt! 
Kom inte hem till Asarum förrän 01.30. Då va jag tröööött och hade varit vaken i ca 20 timmar. Snacka om att ögonen gick i kors! Men det var det värt :P

Och inte faaan blir tröttheten bättre av att man aldrig får sova på detta jävla stället. Det är samma visa varenda jävla dag/morgon/kväll/natt. Ungefär 711 elefanter som stampar ovanför oss.... Jag är så jävla trött på KABO. Överväger någon att flytta så välj för fan inte KABO, det är det sämsta skit man bara kan bo på, bo- och vice bovärd tror inte ett skit på vad man säger! Och många av de som bor i huset vänder kappan efter vinden.
Nej, KABO får en stor spark i ändan och kan fara dit pepparn växer...

Nog om det. Nu är mina introduktionsdagar för denna veckan över. Har varit kanonkul och jag tror detta kommer bli en bra och rolig jobbe-sommar.
Dock kommer det aldrig va något som slår sommarjobbet -08 :P

Nu får det bli en cigg. Funderar på att ta en dusch så jag piggnar till lite. Finns en risk att jag somnar i frisörstolen annars :P
Tjo hej!

Grattis på födelsedagen...

...älskade mamma :)

     

Ikväll när Viktor begett sig till jobbet kör jag till Mörrum på kalas och
tillbringar kvällen där med prat, skratt och mys :)

Högsta betyg och introduktion

Jag har ju glömt att berätta att jag fick MVG i Utvecklingsstörning & Funktionshinder!! :D Det trodde jag verkligen inte med tanke på att jag missade en hel vecka av praktiken + att jag inte gjorde en uppgift under praktiken, som skulle bestå av att jag skulle planera, genomföra och utvärdera en aktivitet med en eller flera brukare. Jag skojar inte om jag säger att min haka slog i marken när läraren berättade vilket betyg hon satt på mig trots detta.
Och lite måste jag få skryta också :P Av alla dem som läste denna kursen nu samtidigt som mig var mina teoretiska inlämningar mycket bättre än alla andras, mina var BÄST! :D Då måste man få sträcka lite på sig och skryta lite :)

Igår jävlar i att det blev det städning för hela slanten. Dammsög alla mattorna och slängde ut dem på balkongen, dammsugade lägenheten, torkade golvet, dammade överallt, gnuggade sönder toaletten och storskurade köket, riste av mattorna på balkongen, torkade av balkonggolvet, la in mattorna och låg på knä och rullade dem med en klädrullare! Usch och tvi för hundhår! Hur rent och snygga mattorna än såg ut att vara så vad de inte det förrän klädrullen åkte fram. Och jag gjorde nästan igång på en hel på fyra mattor. Helt sjukt!

Men nu är här rent och fint, fritt från hundhår och man kan nästan spegla sig på golvet. Haha!

 

Idag, efter 5 ynka timmars sömn tack vare vår äckliga cp-granne, var det dags för första introduktionsdagen på sommarjobbet. Fan, kändes kaaanon att vara tillbaka i Asarums hemtjänst. :)
Hoppas resten av sommaren kommer kännas bra också, då kommer detta gå galant. Annars får man helt enkelt härda ut, för pengar måste jag verkligen ha nu :P

 

Gubben min körde till jobbet för en stund sen och saknaden är redan enoooorm. Imorgon ses vi ingenting eftersom jag börjar 15.30 och han sover hela dagen eftersom han återigen ska jobba.. Humpf..
Längtar otroligt mycket till Fredag. Då är vi lediga båda två över helgen och den ska vi banne mig tillbringa tillsammans, på heltid! För det har jag bestämt :P

 

Nahe, nu är det väl kanske dags att ta tag i disken.. =/


Hundvakt :)

Idag strax innan 12 kom min kusin vitamin hit med sin vovve.
Hon skulle iväg på galej och kommer hem imorgon och undrade om jag ville vara hundvakt och det tackar då inte jag nej till :)
Mysigt som fan är det att ha en lurvig voffsing här :) En blandning mellan New Foundland, Sankt Bernard och Border Collie. FLUUUFF :D Sån jävla go hund. Översocial, älskar allt och alla, busig men ändå jävligt lugn.. Underbar! <3
Så idag har även jag rört på fläsket. Några småpromenader, två halvlånga i eftermiddags och en lång nu på kvällen och då joinade även sis :) Så vi va duktiga och gick upp till byn, vidare bort till stallet och tillbaka. Skönt som fan faktiskt.

Hur mycket jag än älskar hundar och jävligt gärna vill ha en själv ska det faktiskt bli rätt skönt när vovven åker hem imorgon.. Det är hundhår överallt, långa och svarta. Och vart jag än går i lägenheten har jag vovven efter mig :P Sen gillar jag inte djur i lägenhet, framför allt inte stora hundar. Hundar ska man kunna släppa i en hundgård.

 

Däremot har jag kommit till insikt med att jag kommer aldrig skaffa mig en hund med massa päls. Jag orkar liksom inte med det :P Hår överallt som sagt. Vår matta i vardagsrummet har haft 3 olika nyanser idag. Först var den vit, sen blev det vit/grå och nu är den typ svart.. Inte kul!
Så imorgon när kusselin har varit här och hämtat sin bebis blir det storstädning på allvar. Mattorna ska ut och allt ska skrubbas, dammsugas och dammas. All hundhår och grus ska bort!
Men det är absolut värt varenda minut av städning!
Sen blir det en rejäl renskrubbning av mig själv också :P

Nu är det i alla fall dags för sängen. Jag är omänskligt sleten och trött...


Min mamma är...

...den sötaste som finns! :)
I eftermiddags kom hon hit på en fika. Med sig hade hon jordgubbar! Mums!
Fick även ett kuvert, ett helt vanligt vitt, och på det stod 17/6 11.45. Fattade ingenting, trodde hon hade blivit lite galen :P Men när jag öppnar det innehåller det ett presentkort på 300 kronor på La Femme! Fy fan vad glad jag blev!! Jag som är i sånt stort behov av en klippning med en plånbok som inte tillåter sånt. Nu har det löst sig och allt tack vare min underbara mamma!

Har även blivit en liten tripp till Gränum och hälsat på morbror Freij, hans fruga och vovvarna. Som vanligt bjuds där alltid på fika, prat, skratt och massa mys med schäfrarna :)

Nu är jag precis hemkommen och sitter och väntar på att min kära fästman ska komma hem. Ikväll blir det middag i Korpadalen sen blir det nog bara lite deg på soffan :P

Igår var det sista dagen på praktiken. Som vanligt var det massa dötid men kul, även det som vanligt, var det :) Har verkligen trivts jättebra och jag är så glad över att jag fick byta praktikplats. :)

Usch, jag tycker så synd om studenterna som får detta skitvädret.. :(
Tycker synd om mig själv också som får genomleva denna dagen i regnet. Jag blir så jäkla seg och trött av detta gråa höstvädret. Vart tog värmen och sommaren vägen??

Nu får det bli en rök sen lite slapp på soffan innan darling kommer hem :)

Yäääy!

Nu har även jag fått in skattepengarna! Wohoo! :D

Förbjuda kamphundar?

Igår läste jag en artikel på Aftonbladet.se om att bl.a. pitbull och amstaffer är förbjudna i Danmark. Idag i en artikel står det att många svenskar också vill att denna lag ska gälla i Sverige. Att s.k. kamphundar ska förbjudas.
Jag tycker det är så jävla fel!
Tar man hand om en "kamphund" på det sättet de behöver bli omhändertagna och uppfostrar dem ordentligt anfaller de inte bara sådär huxflux.
Vad är det som är problemet med att förstå? Det är inte bara pitbulls och amstaffer som kan attackera folk, ALLA hundar är benägna till att göra anfall om de inte får den typ av stimulans de behöver! Alla de olika sorterna kan likväl som "kamphundar" bli aggressiva och attackera folk.

Du får den hunden som du uppfostrar den till att bli!

Om vi säger att jag har en schäfer och uppfostrar den till att bli aggressiv och attackera folk, ja då gör den det. Likväl om jag inte ger den den stimulans och träning hunden behöver så utgör den också en fara att göra utlopp för sin energi genom att anfalla. 
Lika dant är det med dessa s.k. "kamphundar". Uppfostrar du däremot dem riktigt, med en fast hand och ger dem den stimulans de behöver kommer du få världens goaste hund.

Jag begriper inte allt detta snack om att kamphundar är så farliga, borde förbjudas osv osv.
Det är inte länge sedan det stod en artikel på Aftonbladet om en ROTWEILER som hade attackerat en liten flicka och vägrat släppa taget om henne. Men rotweilers, de ska inte vara förbjudna i Sverige.
Hm. Jag tycker det luktar jävligt mycket dubbelmoral här i detta landet.

Istället för att förbjuda vissa typer av hundraser (som blir underbara hundar med rätt uppfostrare) tycker jag att vi istället borde förbjuda vissa HUNDÄGARE.
Jag håller med Dogge Doggelito ; Inför istället ett "hundkörkort"

Som jag skrivit innan, blir inte hunden väl omhändertagen blir det ingen trevlig och bra hund, oavsett ras.

Håller ni med? Eller tycker ni jag är helt ute och cyklar?

Dags igen

Ja, då är det dags för ett inlägg igen. Har galet tråkigt :P Är trött som fan, men jag vill inte sova än. Knasigt..

Praktiken idag har varit hur kul som helst! Jag, Catrin och x antal brukare gick ner till Vägga för att titta på balen. Gud vad fina de var! :)
Blev även fika i gräset med prat och mys. Hur trevligt som helst.
Lullade runt och härjade lite på vägen tillbaka mot Nya Stan.
Med andra ord har det varit en kanonkul dag :)

Ååh, jag har ju glömt att berätta! Viktor fick presentkort på Jem&Fix så han har inhandlat plastplattor till balkonggolvet, och tro det eller ej men han har faktiskt satt ihop det. Så nu ligger det på plats. Och himla bra blev det :)

Ursäkta den dåliga bilden, men jag skyller på mobilkameran och min brist på engagemang :P

 

Efter praktiken pyste jag bort till mamma och Micke, käkade lite och härjade. Även Viktor kom en liten sväng. Alltid lika mysigt :) Och nu har han återigen gått på sitt nattpass..
Stackare.. Framför allt när man inte får sova på detta stället pga grannen. Nu är det fan konstaterat att hon är psykiskt störd, på riktigt. Vilket jävla rabalder det va här igår. Hahaha. Suck!

Imorgon är det tvätt som står på schemat. Och det är inte lite tvätt heller.. Fan..

En liten svängom med dammsugaren får det också bli. Det ser ut som om självaste fan har röjt runt här. Haha! Men lite har jag faktiskt ordnat ikväll. Plockat undan, organiserat i klädrummet, bäddat rent i sängen osv. Så nu fattas det bara att bli av med dammråttorna, eller grävlingarna, sen är det tipptopp här igen :) Härligt!

Nu är det dags för lite tv-slapp sen får det nog bli sängen :P

Förresten, jag måste verkligen färga mitt hår. Att vara så pass ljus som jag är nu, det är inte en Gisse :P


En vanlig fredagskväll..

Ja, här sitter jag med huvudvärk och är allmänt seg..
Tänkte köra en liten uppdatering av de senaste dagarna :P

I onsdags efter praktiken blev det en tur med lilla "gänget" till en liten mysig sjö utanför Åryd för grillning :) Väldigt trevligt. Haha, Viktor är för söt. Han skulle sköta vår grillning av hamburgarna och när han öppnar paketet trillar typ alla hamburgarna ut och blir täckta med barr. Haha! Enligt Viktor funkar det jättebra som krydda. Jisses alltså.
Och myggbeten utav bara fan blev jag. Helvete!! På min vänsterfot har jag 9 (!!!) myggbett ich på högerfoten har jag 4 stycken. Kul, jättekul! Och jag tål inte myggbett, det svullnar upp som satan och gör ont, riktigt ont! Skor är nästan helt uteslutet, foppatofflor är big no no. Det går liksom inte att få i fötterna. Har jag ballerinaskor får jag världens tryck över foten pga svullnaden. Aj :( Flip-flop får duga och jag hoppas verkligen svullnaden lägger sig inom en snar framtid...

 

Igår var det praktik som gällde till klockan 16. Kul som vanligt, dock synd att det är så mycket dötid där.. Men men. Kom hem, trött som ett as men sen fick vi ett ryck och körde till glassbåten :) Muuums! Efter god glass och trevligt sällskap åkte vi hem och jag tog mig en liten lur på soffan :P Lite senare blev det även en snabb-lur i sängen innan jag och älsklingen bestämde oss för att köra och hälsa på mamma och Micke. Men först blev det käk från Rondo 3 :) Mums! Trevlig kväll med prat, skratt och lite luftgevärs-skjutande. :) Däckade på soffan och sen blev det hemfärd :P

Idag tycker jag det har varit full rulle hela dagen. Blev väckt av telefonen 9.30, Lasse skulle låna min bil idag. Och frallor hade han med sig när han kom, mums :) Det tackar vi för! Rantade runt här, seg som tuggummi, och fick nys om att Linda satt ensam med Leo på Kvantum och väntade på sin mamma så jag bestämde mig för att pysa dit och hålla dem sällskap :) Härligt att prata lite skit med henne och flirta lite med Leo :) Helena kom kort efter och vi tog en glass och en en cigg innan de begav sig på sitt håll och jag på mitt. Tack för glassen Helena :)
Gick in till Sis en stund sen när jag kommit hem och sen fick vi ett ryck och körde till ÖB :) Blev inte så mycket fynd men lite skit fick jag med mig hem iaf :)

Var så sjukt trött när jag kom hem, skulle gått och vilat men icke sa nicke. Hunny och jag tog en tur till stan med Sis och hennes sambo för att hämta ut deras pass. Var så uttråkad, trött och hade huvudvärk när vi kom hem så jag kröp ner i sängen :) Älsklingen joinade också. Massa trevligt :)

Efter vilan begav vi oss till byn för att köpa födelsedagsbukett till Birgitta som fyller år idag. Grattis!! Droppade Viktor i Korpadalen, begav mig till City Gross och körde sen hem och började med middagen. Köttgryta med morötter, majs, ärtor, paprika och broccoli och ris till det. MASSA GOTT!! :)
Kvällen tillbringas i min soffa framför tv:n.

Snart tror jag det är dags för sängen. Imorgon är det dags för praktik igen. Lite halvsegt att va där på en lördag men det får gå :P

Jaa, vi säger så då :)


Det löser sig!

Idag ringde jag ett samtal och sa att jag tänker då banne mig inte förlänga tiden med 2 månader. Och så blev det inte heller :P Egentligen, från början, va det planerat för mitten av Juni sen blev det ändrat till slutet av Augusti.
Nu är det som sagt återigen ändrat och istället för att vänta 2 månader får det förlängas med 2 veckor. Och det kan man ju leva med :)
Så nu håller vi alla tummar och tår så hårt vi kan på att det blir i slutet av Juni :)

RSS 2.0