Meeen för fan...

Detta är sååå jävla tröttsamt... Ännu en gång är tiden framflyttad. Nu får det fan snart räcka...

Nog om det.
I förmiddags blev det en fika med mammsen i stan :) Mys! Sen huxflux skulle hon ner till Karlskrona och köpa en kjol. Sagt och gjort, så blev det och jag hängde med. Va lite stressande med tanke på att vi körde vid tolv och klockan två börjar hon jobba. Men men, hon fick sig sin kjol och jag har, tro det eller ej, inhandlat mig två par skor. Två! Jag! Jag köper typ aldrig skor.
Är iaf supernöjd med mitt köp :)

Nu har jag i stort sett precis hemkommen. Väntar på bovärden som ska komma och fixa en hasp till fönstret. Jag dööör av värmeslag här!
Hoppas verkligen han kommer snart, för jag är så trött så ögonen går brinnande i kors. Jag behöver 20 minuters vila på soffan!!

Åh, jag blir så jävla lack på H&M. Fick hem den tunna katalogen för drygt en vecka sen och hittade ett par byxor jag verkligen ville ha, ett par i svart och ett par i grått. Gick in på deras hemsida två-tre dagar senare för att beställa och tro fan så finns inte någon av färgerna i storlek 38. Riktigt dåligt...
Ringde till deras Kundservice nu precis och tro fan så kommer de inte få in fler av byxorna heller OCH hon kan inte kolla om de finns i någon affär. Mycket bra jobbat H&M, mycket bra. Detta tackar vi för. Faaan vad ni är bra!

En kväll hos pappa

Åkte hem till pappa ikväll efter att gubben min kört till jobbet. Anlände strax innan åtta och hopp&hej, även kärleken min kom på en kaffe :) Pälsmys, fika och prat. När Viktor kört fick vi ett ryck, farsgubben och jag. Körde runt i skogarna vid skymningen, alla möjliga och omöjliga små vägar ut i backarna. Och massa djur fick vi se. 21 rådjur, 4 harar och 3 älgar! Underbart! De ser så fridfulla ut när de strosar runt på åkrarna.
Och som alltid när man åker med pappa på små kringelokrok-vägar i skog och mark blir det även lite "rally-åkning". Snirkelvägar av grus, ja då blir pappsen min som ett barn på julafton och kan inte låta bli att leka av sig. Och jag älskar det! Det är så jävla kul att åka bil med pappa, framför allt när det går fort, fort, fort och är kringelvägar :)
När vi härjat runt i ca en timme bestämde vi oss för att göra en hux-flux-färd till Sölvesborg för att ta oss en hamburgare på Lasses. Och den satt där den skulle. Fasiken så gott :)

Vilken mysig kväll vi har haft, pappa & jag.
Nu ska jag snart krypa ner i sängen, mätt och belåten och nöjd med kvällen.
Så jag kommer somna väldigt gott ikväll tror jag :)

Det är inte mycket som slår kvällar hos pappa.

Jag älskar dig!


Mysdag :)

Idag har det varit en riktig mysdag som började med frukost nere hos Sis :)
Sen bar det av till Swingtown för att spendera dagen hon Linda/Hanna och Leo. Blev en liten promenad i det sköna vädret, fika, prat, skratt, lite för många cigg och massa bus och mys med min lille fisbrorson :) Han är sååå härlig!
Tack för en trevlig dag!
Begav mig sedan hem till min gubbe, lagade god mat och myste innan han skulle till jobbet.
Sis frågade om jag ville med henne till stallet, självklart ville jag det :) Massa mys! Blev lite deg och prat i hennes soffa under åskvädret innan hon skulle till jobbet..
Nu ikväll har Sanna-söt varit här på fika, prat och skratt. Härligt! Och i sommar jobbar vi ihop, i samma grupp :) Kanon!

Snart ropar sängen efter mig. Imorgon är det tvätt-dags. Trodde jag skulle tvättat ikväll men det visade sig vara igårkväll! Suck! Och självklart fanns det inget tid förrän på tisdag, förutom imorgon ; 7-12. Så det är bara att gilla läget, stiga upp och börja tvätta. Klockan 7 en lördag! Fan vad jag alltid ska klanta mig :D

Sommarschema

Idag när jag kom hem efter praktiken låg det ett brev till mig från karlshamns kommun vilket visade sig vara mitt schema för sommaren. Härligt tänkte jag, nu kan man äntligen spika planerna för sommaren!
Jag bad om att jobba ca 80% och det skulle inte vara några problem enligt chefen.
Nejdå, det visade sig inte vara något problem heller, förutom att jag fick 20% mer än vad vi kom överens om. (Och det är inte bra)

Så hela sommaren, 8 veckor, ska jag jobba 100%............ INTE KUL!
Visst fasiken är jag jätteglad över att jag fått jobb och kommer tjäna pengar, men 100% hela sommaren betyder att inget av det vi småplanerat för kommer bli av...

Men jaa, det är inte mycket att be för. Jag får se det från den ljusa sidan ;
jag kommer tjäna mer än vad jag egentligen trodde att jag skulle.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Praktiken idag gick kanon! Duschade världens sötaste lilla tant och så har det blivit lite städning också. Annars har det varit otroligt mycket dötid vilket är seeegt. Jag har hellre lite att göra hela tiden, tiden går lite fortare då.

Nu tror jag att jag ska träna ryggen lite på soffan framför 2½ men ;)

Jag hoppas min älskade nattarbetande gubbe vaknar snart så jag kan pussas!

Ge mig sömn!

Dra mig baklänges vad jag är trött! Jag fattar inte varför... Som vanligt... Jag sover varken för mycket eller för lite, men lik förbannat är jag trött. Trött i kroppen, trött i huvudet, trött i ögonen. Hela jag är trött!
Nog om det.
Idag var det ännu en praktikdag. 15-20. Såna tider gillar vi ;) Synd att det inte är så många av dem.. =/ Dagen har i alla fall varit bra och faktiskt ganska rolig. :) Fan vad jag är glad att jag har den läraren jag har som hjälpte mig att ordna en ny praktikplats. Hon bryr sig verkligen om en, och det känns bra.

Viktor saknar jag som bara den. Idag utbyttes några få ord innan jag körde till stan. Ikväll kom jag hem till en tom lägenhet eftersom han återigen gått på sitt nattpass och jobbar nu 5 nätter. Inte så kul... =/
Men imorgon efter praktikten, som förresten är en lååååång dag (7.30-16), har jag stora planer på att krypa ner hos honom i sängen en snabbis om han inte redan stigit upp vill säga. Annars blir det nog en timme eller två för min del på soffan ;)

Nehe. Jag får väl ge mig själv en spark i röven och sätta fart. Håret ska fönas och plattas. Det kändes så skitigt av all mousse och spray så jag va bara tvungen att tvätta det.. Sen ska tänderna borstas och efter det ska jag ringa till Viktor och utbyta lite kärleksord innan jag hoppar i säng :)

Viktors Dag :)

Igår var det som sagt Viktors födelsedag. Och jag var i full gång heeela dagen.
Klockan 10 befann jag och Sis oss inne i stan för att jag skulle köpa present till Hunny. Blev en flaskhållare, ashäftig!, och kalsonger :P När fantasin sviktar, ja vad gör man? Haha.
Sprang inom Coop på vägen hem och inhandlade frallor och när jag kom hem dukade jag frukostbricka till Viktor sen vaknade han av min, hrm, sång. ;) Haha, inte fasiken hade vi någon bricka att ha frukosten på så jag fick helt enkelt vara lite påhittig och ta en ugnsplåt. Haha!

När frukosten hade ätits i sängen var det dags för städning. Dammsög, torkade golven, dammade och riste mattorna. Puh.
Va helt slut sen, men ingen vila här inte.
Klockan 5 typ drog jag iväg Viktor ner till Sweden Rock Restaurangen för födelsedagsmiddag och jääääklar va gott det var!
Och inte så farligt dyrt heller :)

Sen hann vi knappt mer än komma hem sen kom Viktors pappa, mamma, faster, kusin och hans tjej. Lite senare dök även pappa upp :) Bättre sent än aldrig? ;) Haha.
Strax innan tio på kvällen kom sista galningarna, mamma o Micke.

Så dagen igår var fullspäckad med mat, fika, paket, trevligt sällskap och prat. 
Jag hoppas han fick en fin dag, min älskling :)

Grattis!!

Idag är det Älsklingens dag! 23 gaaaamla år ;) Höhö.

Dagen har jag redan planerat men den kommer det en uppdatering på ikväll eller imorgon.

Grattis på födelsedagen mitt hjärta!
Jag älskar dig!


Helgen

Får väl köra en kort summering av helgen :P

I Fredags vaknade jag klockan kvart över tolv. KVART ÖVER TOLV!! Självklart fick jag panik och sprang runt som en yr höna utan huvudet hela eftermiddagen och fick ingen nytta gjord :P Jag hatar att sova så länge!
På kvällen blev det i alla fall grillning, prat och en jävla massa skratt. Haha! Jisses. Somnade väldigt sent, typ 4-tiden på morgonen. Tack för det Viktor ;)

Igår, Lördag, blev det tidig uppstigelse. Bakdag! :P Viktor fyller ju som sagt år på Tisdag så gårdagen ägnades åt bakeriet :) Först blev det en shopping-sväng till Ica sen flög det mjöl och plåtar i hela köket :P
Vid fyra-tiden åkte jag och Sis upp till Holje en sväng. Samma skit som vanligt, men det var skönt att strosa runt i det varma goa vädret. Träffade även Linda och lille fis-Leo :) Härliga unge!
Väl hemma i Karlshamn igen blev det donken, sen ett litet snabb-besök hos Sandras pappa. Fick även träffa hennes översöta farmor som var där på besök. Sen rännde vi bort till hennes bror med familj och pratade, kelade vovve och hade övertrevligt :) Tack för en härlig dag Sis!
När jag väl kommit hem blev det, tro det eller ej, matlagning. Japp, klockan 11 en Lördagkväll började jag laga spagetti och köttfärssås :P Men förbannat gott blev det. Sen hann jag knappt lägga huvudet på kudden innan jag somnade som en klubbad gris :P

Idag har det varit en lugn dag, än så länge. Duschat, tvättat håret, plockat lite. Ja, ni vet, en typisk Söndag. Svärfar kom hit på en fika och hjälpte oss att skruva upp takfläkten. Äntligen! Nu ska det inte svettas om nätterna :P Haha!
Om ca 1 timme pyser vi in till Köpmanna som jag skrev i föregående inlägg. Födelsedagsmiddag. Mums! :D

Imorgon börjar jag på min nya praktikplats. Lite smått nervös som alltid, men jag hoppas det går bättre på denna än den förra.

Nu är det dags för en cigg, sen blir det lite 2½ män :)

Hipp Hipp Hurra!

Grattis till svärfar på födelsedagen!

I eftermiddag blir det käk på Köpmanna och sen fika i Korpadalen :)

Äntligen!

I eftermiddag kommer de äntligen och monterar vår efterlängtade köksfläkt. Det ska bli så fruktansvärt skönt att äntligen kunna laga riktig mat, slippa all halvfabrikat som vi fått ha senaste då vi inte kunnat steka något. Åh, det ska bli sååå skönt! Så imorgon ska här äntligen lagas KÖTT! :D Kotlett, skinkstek, fläskfilé... Åh, vad ska man välja för gott? :)

Ikväll eller imorgon ska här även bakas bullar, after-eight muffins, hallongrottor och något annat smarrigt. :) Viktor fyller år på tisdag och då måste här ju finnas lite gott att fika på :) Och sen är det aldrig fel att ha hemmagjorda kanelbullar i frysen :)
Sen är det dethära med present. Jag har verkligen ingen aning vad jag ska köpa till honom.. =/ Varför är det alltid så svårt att köra present till gubben?
Vad köper man till någon som redan har allt liksom?
Någon som har något förslag?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Ja, när jag ändå är igång så kan jag ju berätta lite om praktiken som började i måndags.
Som ni alla redan vet är jag sjukt rädd för utvecklingsstörda människor. Då kan man ju fråga sig varför jag läser denna kursen? Anledningen är först och främst pengar, de måste man ha. Sen vill jag övervinna min rädsla för dessa människor. Jag vill bredda mina kunskaper och kunna jobba med både äldre människor och de som har en utvecklingsstörning. Inte bara vara fast på ett spår liksom..
I alla fall, när jag närmar mig praktikplatsen kl. 11.50 känner jag att en lätt panikattack börjar komma. Skärp dig nu, tänkte jag. Och jag försökte verkligen. Jag ville verkligen.
Hela dagen, från kl 12-20 kände jag ren och skär panik. Jag ville springa skrikandes därifrån, hela världen snurrade, pulsen låg på minst 200 slag/minut, jag frös med svettades samtidigt och det kändes som om jag fick kämpa för varje andetag. Men jag härdade ut och halv åtta fick jag gå hem.
Jag klarade inte av detta, inte den nivån av utvecklingsstörning. Så ännu en gång i livet fick jag se mig besegrad. Tog telefonen och ringde min lärare och berättade allt. Hon förstod och sa att vi skulle ordna en annan praktikplats, en med lindrigt utvecklingsstörda.
Ringde även till praktikplatsen när jag hade lugnat ner mig och berättade för dem. Och de förstod, verkligen. Den personalen är den absolut bästa jag någonsin har varit med om. Jag har aldrig känt mig så välkommen som jag gjorde där. De var helt fantastiska. Iaf, de förstod och tyckte synd om mig och frågade varför jag inte sa något under dagen. Som sagt, jag vill verkligen!

I vissa ögon kan detta verka sjukt löjligt, nästan skrattretande. Tro mig, jag har ofta skrattat åt mig själv för jag tycker det är löjligt. Men jag kan verkligen inte hjälpa det. Detta är sjukt jobbigt och jag känner mig hemsk mot utvecklingsstörda människor.
Jag jobbar verkligen på att övervinna detta och jag har inte gett upp. Nej då, på måndag provar jag att vara på Nya Stan istället. Hoppas på att det kommer gå mycket bättre. Håll tummarna för mig!


Var är all energin?

Asså jag har noll energi. Ingen ork till någonting. Inte lust för något.
För tillfället är typ allt på botten..
Ibland kan jag inte låta bli att undra vad det är för mening med allt egentligen..

Jag är så sjukt trött. Det känns som om jag skulle kunna lägga mig ner och sova i en vecka, kanske två.

Just nu känns nästan allt meningslöst.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Imorgon börjar min praktik på Höralyckan. Jag är inte alls sugen på detta.
Inte nog med den ständiga tröttheten och brist på ork och intresse för något, nu ska jag behöva lägga pengar som jag inte har på bensin och mat som behövs för praktiken. Kul? Jag har knappt pengar så jag kan handla den mat vi behöver här, Viktor och jag. Och det känns inget vidare kan jag säg.

Kontot är nästan tomt, det är lite mer än en vecka tills jag får CSN-bidrag och snart fyller Viktor år vilket innebär att det ska bakas, handlas någon god mat och en present till honom. Och utöver det ska det finnas vanlig mat och det är ta mig fan inte det billigaste.
Knäckebröd, nudlar och vatten? Ja, det får nog bli så.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Ibland, eller ja, just nu känner jag för att ringa till CSN och säga upp mitt studiebidrag, ringa till skolan och avbryta mina studier, lägga mig under täcket och dra det långt upp över huvudet samtidigt som jag långsamt bryter ihop och sen ligga där.

Men så funkar det ju inte. Eller?

Dessa dagar...

Dagarna flyger förbi.. Vissa dagar blir det trots allt något vettigt gjort.
Igår var jag på studiebesök i Sjöarp. Intressant, ja visst, men jag kommer aldrig kunna jobba med utvecklingsstörda. Dessa 4 praktikveckor kommer nog bli sjukt jobbiga..
Efter besöket där körde jag hem till Micke. Där hjälpte han och mamma mig med att fixa bilen, invändigt, och det behövdes. Men nu blänker den lika mycket på insidan som utsidan ;) Najs!
Sen var det dags för en snabb-runda till 11:e Maj för att inhandla min älskade marknadsnougat :P
Och igår kväll tog jag äntligen tag i städningen här hemma. Trött som en gnu var jag men jag orkade inte se dessa damm-grävlingarna överallt. Söta mamma kom och hjälpte mig :) Tack!

Idag har det varit segare än någonsin. Dagen har visserligen sprungit iväg men jag har liksom inte hängt med, inte varit delaktig känns det som. Ändå har jag hunnit göra lite nytta..
Imorse när Viktor kom hem från jobbet körde vi in till Ica i stan för att handla. Va ju 50% på allt och då måste man ju passa på :P Och handlade, det jäklar att vi gjorde. Vagnarna va slut men korgar fanns det gott om ;) 3 stycken PROPPADE vi fulla och ut kom vi med 2 papperskassar och 2 plastpåsar, fullt packade, och notan? Knappt en femhundring.
När vi ändå var igång passade vi på att köra till Ica i Asarum också. Även där blev det lite handling, dock inte lika mycket eftersom där var det galet utplockat.. Men 3 påsar fick vi i alla fall med oss hem.
Helt sjuk, egentligen skulle kalaset gått på nästan 1600, vi gav knappt 800.
MER 50% HANDLING!! :D

Klockan 14 var det dags att dra sig in till Vägga för att göra prov i Datakunskap. Kändes faktiskt som det gick rätt bra så jag håller tummarna på det.
Eftermiddagen har jag tillbringat hos söta farmor med fika och prat. Lämnat bilen i pappas verkstad så han kan fixa den så jag får igenom den på besiktningen snart. Sen begav jag mig till mammsen där det skulle bjudas på middag. Hunny dök självklart upp också och det blev mys, prat och galenskaper :)

Nu har vi typ precis kommit hem och jag är galet trött..
Jag fattar inte, jag är konstant trött! Ögonen brinner, det känns som om dagarna flyter på utan att jag är delaktig i dem och det känns alltid som om jag skulle kunna lägga mig ner och sova i en vecka.
Vafan är felet?? Jag tycker jag gör något hela tiden, så det är inte för att jag inte gör något jag är trött.
Jag sover lagom, 8-9 timmar. Ändå är jag trött hela tiden och det känns som om jag inte sovit på hela natten.. Det spelar liksom igen roll hur mycket eller lite jag sover. Tro mig, jag har provat båda metoderna.. Det är inte alls längesen det var så här, sen hux-flux var det som vanligt ett litet tag och nu är det tillbaka i det trötta igen.
Varför? =/

Nu blev detta fruktansvärt mycket, men ibland behöver man skriva av sig..
Snart ska öronpropparna i sen ska jag krypa ner i sängen och förhoppningsvis vakna imorgon och känna mig pigg och utvilad.
Jag orkar liksom inte vara trött längre.

Välkommen hem!

Nu har jag äntligen fått hem min Skrutte (bilen) :P Igår kväll åkte jag med pappa till Mörrum för att vaxa det sista.
 Ett stoooort tack till pappa för all hjälp! <3 
Utan dig hade det nog aldrig blivit klart ;)

Annars bjöd gårdagen på.. Hm.. Ja, vad gjorde jag igår egentligen? Inte mycket tror jag inte.. Jo just det. Jag sov till klockan 12. TOLV!! Jag trodde jag skulle få total panik när jag vaknade och tittade på klockan. Att sova bort halva dagen är inte bra..
På eftermiddagen var det jag som gjorde lite nytta. Ställde mig och gjorde köttfärslimpa med brunsås och kokt potatis, lingon och rivna morötter. MUMS! Bjöd även upp Sis och hennes sambo på käk. De har ju varit så söta och bjudit oss på mat hit och dit, nu är det dags för pay-back-time ;)
Första gången ever jag gjort sådan mat så när den skulle skäras upp ville jag att Viktor skulle provsmaka, men icke att han det ville. Haha, snällt? Så grannen fick gott bli försökskanin och visst fan överlevde han. Och jag kan säga en sak ; Jag överträffade mig själv :P Det blev riktigt gott. :)

Dagen idag har än så länge bestått av ett studiebesök på Handikappsomsorgen. Inte kul.. Och om en vecka är jag på praktik. Verkligen inte kul. Jag hatar praktik med allt som hör där till och nu är det i handikapp jag ska vara.. =/ Jag är skitnervös och jag kan ärligt erkänna att jag är livrädd för utvecklingsstörda människor. Möter jag en på stan går jag omvägar! Låter hemskt, ja, men sån är jag...
Iaf, nu har jag precis slängt i den lilla tvätt vi har. Tråk, tråk, tråk. Men rätt skönt att det bara är två maskiner. Blir en tredje och kanske fjärde sen när gubben min har stigit upp så jag kan tvätta sängkläderna.

Annars händer det inte allt för mycket idag. Ingenting tror jag bestämt..
Håret ska i alla fall tvättas och jag ska duschas :P


Bus, prat och cola

Kort och gott ; en dag i Svängsta :)
Som vanligt blir det cola, fika, prat, skratt, massa bus och en aning för många cigg :P Men det är alltid lika roligt :) Och sötare unge får man fanken leta efter!

 
Underbara brorson!

Tack för en trevlig dag :)

Hoppsan

Här har det varit dåligt med uppdatering.
Är iofs inte något överdriver kul som har hänt utan dagarna har mest flytit på och bjudit på det vanliga ; plugg, plock i lägenheten, mys med viktor och sis-tajm :)

I förrgår kväll däremot var jag och hunny hemma hos pappsen. De polerade min bil och jag gjorde mat. Jäklar va mina gubbar fick min bil att blänka. Trodde aldrig den kunde bli så fin :P Haha. Tack så mycket för hjälpen <3

Igår var det dags för besiktning klockan 08.00. Allt såg jättebra ut och va kanonskick. Utom länkarmsinfästet som pappa varit lite slarvig med att inte kolla riktigt så noga som han borde gjort :P Haha. Så ja, det blir en ombesiktning. Men vafan, smällar man får ta. Och mamma har lovat att betala ombesiktningen så det är bara att tacka för det :) 
Jag är glad att det inte var massa småfel som det brukar vara på gamla saabar. Så ja, jag är nöjd. Trodde det skulle vara massor av fel, men nee :)
Och nu får jag ju i alla fall köra med den en månad, lagligt :P
På söndag har jag och pappa planerat att vi ska vaxa den sen ska jag tuta och köra :)



Asså vilken segdag jag hade igår. Nästan så jag skäms över mig själv. Kom hem vid 09.30 typ, käkade lite och la mig sen på soffan. Somnade som en klubbad gris och sov till 12.45 :P Hoppsan. Viktor låg fortfarande i sängen och sov och jag blev så himla kelsugen så jag kröp ner i sängen. Och somnade.... Sov till 14.30. INTE BRA!
Förflyttade mig sen ut till soffan och Viktor for iväg med grannen. Låg på samma ställe till typ klockan sju sen blev det latmat - donken :P Haha.
På kvällen blev det däremot lite mer fart på mig. Diskade, plockade in tvätten, småplockade lite och sen komma Sanna-Söt på en snabbvisit :) Och sen, tro det eller ej, satte jag mig för att plugga. Klockan 12 på natten. Haha.

Idag hoppas jag på en mer produktiv dag. Plugg och framför allt städ står på schemat. Har sagt i 5 dagar nu att "Imorgon måste jag städa". Här sitter jag i en dunderskitig lägenhet och har inte ens tittat på dammsugaren. Skärpning! :P

Nä, lite 2½ män nu sen är det dags att sätta igång och göra någon nytta. Kanske :P

Hundutställning

Idag var det dags för hundutställning i Eringsboda. 07.00 började färden och jag kan säga att mina ögon BLÖDDE! Inte bokstavligt talat, men jag var så sjukt trött! 4 timmars sömn, det var vad jag fick inatt. Usch och fy!

Iaf, det var första utställningen för Barrack och Axa. Bella fick stanna hemma då hon redan är så bra hon kan bli :P

Hanarna tas alltid först och det blev rätt snabbt Barracks tur. Jag hade bestämt mig att gå med honom och så blev det. Han gick så otroligt fint! Han verkligen skrittade fram, precis som dom ska. Och han gick fot hela tiden, vilket han inte alls är intresserad av att göra annars.
Gick runt i ringen under tiden som domaren gav sitt utlåtande : Utmärkt typ och självklart en etta! Så fruktansvärt roligt! Efter alla i hans klass visat sig för domaren togs alla ettor in, 3 stycken. Där blev han placerad tvåa vilket också är jättebra med tanke på att han bara är 11 månader och det var hans första utställning. Skitroligt, verkligen!
Just det ja, det som satte stjärnan över i:et var att han fick HP, hederspris. Delas ut till hundar som är lite "extra" och av utmärkt kvalitet. HÄRLIGT!

 Min fina kille :)

Efter hanarna var det dags för en paus med lottdragning och fika innan det var damernas tur. Pappa gick med Axa, aka Ploppan, och även hon gick sjukt bra. Hon överraskade mest eftersom hon typ halvt ålade sig fram på ringträningarna. Men jäklar vad hon gick fint och sträckte på sig, verkligen "titta på mig". Haha.
Det gick dock inte lika bra för henne som för Barrack. Men hon fick en etta och blev bedömd som Mycket god typ. Dock tyckte domaren att hon var lite liten, men som sagt, hon är knappt 10 månader så vi får se om hon växer till sig lite :)

 Lilla Ploppan :)

Något som var riktigt kul var att folk kom fram och gav beröm för våra, eller ja pappas, fina hundar :) Sånt är alltid roligt!
Och vilket väder vi haft! Soligt, varm och härligt! Galet underbart!

Är lite putt över att jag inte hade min kamera med mig, men den fick stanna hemma idag eftersom jag skulle gå med Barrack och det är så satikens dammigt där uppe. Så ja, skönheten fick stanna hemma så jag får nöja mig med dessa lite äldre bilder.


Vilken dag!

Imorse hann jag knappt mer än slå upp ögonen sen var levandet igång. Ungjävlarna, rent ut sagt, ovanför stod ute på balkongen och gapade och skrek, tror det var menat att det skulle låta som sång. (?) Stod o rökte ute med sis som satt under och rätt som det är kommer det en STEN farande 10 cm från mitt huvud. Så på Måndag blir det ett samtal till bovärden för detta var ta mig fan droppen som fick bägaren att rinna över! Det har inte varit annat än ett jävla liv här sen de flyttade in och nu jävlar RÄCKER DET!

Försökte plugga, men körde fast och Sis bjöd ner mig. Tog datorn och uppgiften med mig och så hjälpte hon mig. Tack sötnos <3
Låg och degade i soffan och rätt som det är börjar hon göra spagetti och köttfärssås. Tack för det också sis <3 Jättegott!

Nu sitter jag och väntar på att min hårt arbetande gubbe ska stiga upp. Blir lite mys innan han åter igen ska iväg och jobba sen ikväll åker jag till pappiii <3 Imorgon är det hundutställning i Eringsboda som står på schemat och jag är så otroligt spänd på vad de kommer ge för omdöme på Barrack och Axa. :)

Så ja, det räcker såhär och imorgon efter utställningen blir det nog ett litet inlägg :)
Hej på er!

RSS 2.0