Sleepover!

Igår kväll åkte jag och Theisan till Mörrum för att spendera natten hos mammsen. Så sjukt härligt! Slippa springet i dessa trappor. Bara på med morgonrocken och ut :) Åh, jag längtar tills flytt!
Hon hade lite damp som hon brukar när hon är på nytt ställe, men annars gick det hur bra som helst! Och bortskämd blir hon också när hon är hos "mormor", där sover man inte på golvet, nej då. Där får man sova i bäddsoffan bland kuddar och täcken jämte oss. Haha. Så mysigt :)

Framåt kvällen kommer pappa med Bellan och hämtar oss. Då ska vi till veterinären där Theis ska få sina 12-veckors vaccinationer och Bella ska vaccineras mot noskvalster som vanligt innan jakten börjar. Ska bli spännande och se hur Theia reagerar när hon får busa med en annan vovve :)
Ska bli så skönt när hon är vaccinerad! Då kan man åka runt och börja hälsa på folk med djur utan att oroa sig för att hon ska smitta/smittas av något skit. Blir skönt för henne också med lite nya miljöer och så :)

Viktor ligger och sover efter en natts jobb och jag är så sjukt sugen på att gå in och krypa ner jämte honom.. Men det blir det inget av. Kryper nog ihop i fåtöljen istället med vovven på magen. Då blir det varmt och skönt :) Ja, så får det bli. Men först, en rök.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0