Hoppsan!

Återigen har det stått stilla väldigt länge..
Kanske skulle ta och lägga ner det här. Tål att funderas på..

Det har i alla fall inte hänt mycket på senaste.
Hjälpt pappa mycket i veckan, försökt få bukt på en galen hund och myst med gubben.
Har även blivit en svängom med underbara sis <3
Och igår var det återigen dags för stuffa. Så jävla roligt! Och nu när alla kommit in i det mer är det ännu roligare! Och man blir ännu varmare! Haha! Och igår lärde vi oss även grunderna i foxtrot. Lätt som en plätt! Men det lär säkert bli värre nästa gång :P

Och apropå en galen hund..
Nu har det gått en vecka sen vi sist var i Växjö. En hel vecka utan att ha fått ge henne någonting mer än hennes allergifoder. Och det har varit svårt. Jävligt svårt.
Jag tycker så sjukt synd om henne. Hon är ju van vid att få massa gottisbitar i skogen och på promenaderna. Van vid att få lite gotte-rester när vi har ätit middag. Van vid att alltid ha ett tuggben och gotta sig med. Van vid att alltid få ett grisöra när vi är på besök i Asarum.. Men det enda hon har fått nöja sig med är sitt torra allergifoder..
Och detta ska vi hålla på med i minst 3 veckor till... Suck, suck, suck.
Och det värsta är att jag tror inte det är fodret hon är allergisk mot. I så fall är det konstigt. För igår, hipp som happ, blommade det upp massor av röda prickar på magen, igen.. Och vi har hållt stenhårt på att hon inte ska få någonting, och det har hon inte fått..
Märkligt, mycket märkligt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0