Hem till Mörrum

Ikväll börjar Viktor jobba igen. Då åker jag hem till Mörrum för att spendera kvällen och natten med mammsen :) Imorgon viger jag hela min dag åt min älskade farmor. Dags att baka! :)

För övrigt har denna dagen varit den drygaste på länge. Har inte gjort ett skit, seriöst. Jag sitter fortfarande i min sovtröja och min morgonrock. Och nu är klockan 17.00! Skärpning!
Tur att jag ska träffa lärarna nästa vecka och börja läsa, då har jag något vettigt att ägna några timmar om dagen åt. Och så får jag lite pengar, tur det för nu börjar det tryta rejält i plånboken.. =/

Nahe, detta får räcka för idag. Nu ska jag sparka upp gubben ur sängen så jag hinner se honom lite innan han ska iväg till jobbet.

Byye!

Frimärke? Njaae?

Jag ligger här på soffan och nätar runt och kom plötsligt att tänka på att jag glömde ta mitt frimärke som mamma köpte till mig förut. Från ingenstans börjar huvudet rulla och jag fick en tanke som jag spann vidare på, kan inte släppa den och nu är jag irriterad.

Frimärke. Varför heter det så? FRI-märke. Ett frimärke är fan inte "fritt". Det är ASDYRT ju! 6-7 och ibland 10-12 kronor för en liten sketen papperslapp med något märke på, som man ska slicka på och klistra på ett kuvert för att skicka ett litet papper. Vafan är grejen? Nä, detta gjorde mig lite småirriterad.
Frimärke. Nej, det namnet passar inte på den där lilla äckliga pappersbiten..

Full rulle!

Idag har det varit full rulle i stort sett hela dagen.
Sis och jag har varit i stan, kollat in H&M, fikat och lite sånt. Sen blev det lite handling på Lidl. Fick värsta städrycket när jag kom hem. Diskade och dammade som satan! Svarta möbler är sjukt snyggt, men jääävligt opraktiskt! Får ju ha en dammtrasa med sig varje gång man går förbi, för så fort man bara tittar på möblerna blir de dammiga. Haha!
Mitt i allt kom mammsen :) Med en påse från Ullared ;) Bomull, tops, spray, ansiktskräm och massa sånt. Taaack! Hon hade även med sig mina deklarationspapper som har kommit och det är alltid lika nervöst att öppna dem. Men det blev en glad överraskning. Jag får tillbaka 3289!! :D Yääääy!
Fick hjälp med städningen sen av mamma. Söt är hon. Sen fixade vi middag, kycklingsallad. Muuums så gott! Och nu får vi nog äta kycklingsallad resten av veckan, för det va fan vad mycket det blev :P

Mamma har precis kört och nu är jag seg som attan, så jag vet ifanken vad jag ska göra. Vill göra något ju, men orken finns inte riktigt..
Jaja, något ska jag nog kunna sysselsätta mig med :P

En liten uppdatering..

Jahau, idag har jag varit och pratat med syon. Dags att börja läsa några ämnen igen.
Planen är att jag ska läsa Utvecklingsstörning och Psykologi B samt läsa upp betyget i Datorkunskap. Ska börja nästa vecka, allt detta ska jag läsa på distans OCH det ska vara klart innan sommaren.
Hur faen ska detta gå? Men men, vill man ha pengar får man bita i det sura äpplet och gilla läget..

Annars är det bara en riktig segdag idag.. Tvätten är i full gång i källaren och nu ska jag snart gå ner och se om den är klar. För övrigt händer det nog inte så mycket mer idag.
Viktor ligger fortfarande och sover, snacka om omvänd dygnsrytm..
Va planerat att vi skulle till Jem&Fix, Lampaffären och en vända till stan. Det återstår att se hur det blir med det..

Nu är det snart dags att ringa vår knasiga bovärd.. Vi har fortfarande inte fått vår köksfläkt och jag håller på att bli galen! Jag kan ju för fan inte laga mat utan en fläkt! Åååh!

Förkylningen och hostan sitter fortfarande i och det är sjukt jobbigt.. Börjar dock bli bättre nu så jag håller tummarna på att det har försvunnit helt om någon dag.

Nej, nu är det dags för en cigg sen blir det väl en svängom till tvättstugan..

Virusinfektion.....

Jodå, visst fan är jag sjuk.. Hade galet ont i halsen igår kväll och kollade i speglen, jajjemän, vita prickar i halsen och galet svullna mandlar. NAJS! Ringde läkaren imorse och fick tid kl. 11. Trodde jag hade halsfluss men nej, kraftig virusinfektion som har satt sig på halsen. Trevligt, mycket trevligt.
Jag får se det från den ljusa sidan, jag slipper köpa penicillin iaf eftersom det är virus. Något positivt iaf..
Däremot trodde läkaren att det skulle kunna ta typ 1 vecka innan det blir bättre och jag hoppas hon har jäkligt fel.. Jag hatar att va sjuk, jag blir så jävla ynklig då :P Haha!

Körde upp till farmor en sväng också, va så sjukt längesen jag va hos henne så det var verkligen på tiden nu. Som vanligt fick jag både mat och fika :) Härligt. Dock smakar inget gott när halsen är sjuk..

Nu åker joggisarna på sen ska jag bädda ner mig i soffan.

På g att bli sjuk? =/

Satan i gatan, jag tror jag håller på att bli sjuk... :(
Halsen gör galet ont, den kliar och rivs, jag hostar som en galning, känner mig slö och jag tror jag har feber.. =/
Skit i vilket, det går nog över snart.

Haha, imorse blev jag väckt av Sis. Det är väldigt ovanligt att folk väcker mig eftersom jag alltid (nästan :P) vaknar mellan 8.30-9.00. Men icke sa nicke, inte idag.
Kan bero på att Viktor härjade med mig som en galning när han kom hem från jobbet. Hmm.. :P
Iaf, Sis väckte mig som sagt och frågade om jag ville hänga med henne till stallet. Absolut! Vad ska jag sitta här och glo för? :P
Blev en liten shoppingsväng till Netto också. :)

Aaaw, fy fanken va söt hon va igår, lilla Sis. Jag satt här med minimalt med cigg och rätt som det är plingar hon på dörren om lämnar 3 st till mig :) Söt du e <3

Åh, jag vet inte vad jag ska äta idag.. Vår jävla köksfläkt har fortfarande inte kommit och jag vägrar stå och steka något utan en fläkt. För os-lukt i hela lägenheten vill jag då inte ha.
Tänkte dragit en sväng på donken, men sen loggade jag in på internetbanken och såg hur sjukt lite pengar jag har. Depp, depp, depp!!

Resten av dagen blir nog galet seg med tanke på att jag inte mår bra, jag har inga pengar, Viktor sover eftersom han ska jobba inatt och Sis jobbar till kl. 9 ikväll.. Suck :P

Nu ska jag iaf ut och ta en cigg i det underbara vädret (Våren är hääär!!) sen ska jag bädda ner mig i soffan...

Hopp & Hej!

Idag har det varit en riktig segdag. Inte gjort någon nytta för 5 öre :P
Degade på soffan hela förmiddagen, kan inte göra så mycket när Viktor ligger och sover hela dagarna pga nattarbete.. Lite drygt, men sånt får man stå ut med :)
Körde iaf upp till Linda och Leo en stund i eftermiddags, lika kul som vanligt med fika, prat, skratt och bäbismys. Kvällen blir nog lika seg som förmiddagen, har ingen lust för att göra något. Däremot måste jag ta tag i disken, blää...

Igår var jag på arbetsförmedlingen. Lika givande som vanligt..... Och inte fan kan de hjälpa en med några pengar heller, så det är bara att börja läsa 300 poäng på heltid fram till sommaren. Då får jag lite pengar från CSN iaf...
En liten sväng på stan sen var det dags att bege sig hem för att fålla gardiner. Fan så bra det blev :) Lite stolt över mig själv faktiskt. För när det gäller sånt så har jag verkligen tummen mitt i handen. Haha.
Kvällen tillbringades med Sis i soffan med film, gottis och mys.
Sov även själv i lägenheten för första gången, nemas problemas, jag somnade som en klubbad gris :D

Nehe, jag får väl ta tag i den där äckliga disken så jag kan sega ner mig i soffan sen :P Haha.
Höres!


Hundgodis på McD :P

I förmiddags hade jag så sjukt tråkigt så jag bestämde mig för att åka med pappa ner till Hässleholm för att hämta Bella på djursjukhuset. Inget allvarligt med henne, men igår kväll var hon jättekonstig. Hängig, dreglade som fanken och var allmänt konstig. Så pappa bestämde sig för att köra dit med henne. Han vågar inte vänta när hundarna inte är som de ska, med tanke på vad som hände med Arrack.
Va rätt kul när vi hade hämtat Bella. Jag va svinhungrig och ville ha en burgare på donken, självklart blev det så. Och när vi kommer till luckan och jag skulle få min burgare frågade tjejen som jobbade där om "hunden i bilen" hade fått något hundgodis. Chockade och undrande svarade vi nej, och då plockar hon fram en påse med små hund-godis-tugg-pinnar och ger en till Bella. Haha, tyckte det va rätt kul att de har sånt på donken. Det har jag då aldrig sett innan :P Haha!

Snart ska vi hem till svärföräldrarna och äta middag :) Mums! :P
Kvällen blir nog seg. Drar väl en film eller något och småplockar lite med alla grejerna som inte kommit upp ännu :P Haha!

På återseende!

Vilken dag!

Vaknade strax innan 9 idag och hade världens segaste förmiddag. Viktor vaknade inte förrän typ halv ett! Vafan!? :P Kort efter begav vi oss in till stan för att äntligen handla lite mat <3 Blev även en sväng till Jysk där vi inhandlade "hängare" till gardinstängerna i vardagsrummet. Däremot tänkte vi inte längre än näsorna räckte och köpte bara en förpackning istället för två.. Hoppsan :P

När vi kom hem kom svärföräldrarna. Lasse skulle fixa upp lite hyllor och tavlor :) Tack för hjälpen! Vi fick även vår skohylla som Lasse gjort till oss, nu ska vi bara lacka den sen kommer den på plats. Det tar sig i vår lilla lya :)
Söta som de är hade de också fika med sig. Mums!
Efter de hade åkt hem bestämde jag mig för att plumsa ner i badet. Åh så skönt det va! Va nära på att somna :P Haha.

Sen blev det deg på soffan en liten stund innan det var dags för nästa kaffegäst. Hej och hå så kom pappa med kakor och ville hälsa på. Massa prat, me like.
Tro det eller ej, men sen blev det en liten tur på soffan igen. Haha.

Har även plockat upp mina kläder från kartongerna och fått det på plats.
Känns skönt.
Sen tog det inte lång tid innan nästa kaffegäster kom,
då var det mamma och Mickes tur.
Haha, när vi sitter och fikar ännu en gång kommer jag och Viktor på att vi inte har ätit middag idag. Och då va klockan halv nio. Haha! Så det fick bli lite soppa, sjukt gott.

Resten av kvällen kommer jag tillbringa i soffan, är så sjukt trött! Får se om kanske Sis och hennes gubbe kikar upp en sväng, annars blir det nog fanken sängen tidigt för min del..

Första natten och sista dagen

Nu är det dags för en uppdatering! Äntligen har vårt modem kommit!
Natten till idag (fredag) blev första natten i vårt nya hem <3 Och jag har sovit som en klubbad gris hela natten. Vår säng är underbar!

Imorse var det dags för avslutning i skolan. Massa kuligt att träffa alla igen. Väl i skolan bjöds det på fika, prat, massa skratt, betyg och så hade vår lärare gjort ett personligt rim åt var och en. Haha, gulligt :P
Lite bittersweet att sluta skolan. Skönt att äntligen vara färdigutbildad men samtidigt är det lite trist, vad ska jag göra nu liksom? =/ Äh, det löser sig sa käringen som sket i vasken.

Efter skolan tog jag och fis oss en sväng på stan.
Lite småhandling, fika och massor av prat. Väldans trevligt :)

Eftermiddagen tillbringade jag halvdöende av trötthet i soffan. Sen var det dags att åka in till stan. Viktor skulle bjuda mig på middag eftersom jag är klar med skolan. Jag trodde vi skulle ha en lugn och mysig middag, bara han och jag. Men när vi kommer in på Thaien går han rätt in utan att be om ett bord och så börjar jag självklart gapa där inne. Haha, Viktor börjar skratta sen ser jag Birgitta sitta och veva vid ett bord där även mamma, Micke och Lasse sitter.
Haha, överraskning! :D
Massa god käk, prat, skratt och presenter :D Wohoo! Inget märkvärdigt dock, en orkideé och en fin glas-vas. Haha, vilket ord - glasvas. Suck.. :P
Efter käket pyste vi hem till Hanssons där det blev fika och ännu mer prat.

Ikväll hade jag tänkt gå och lägga mig tidigt eftersom svärfar kommer imorgon och sätter upp hyllor mm, men icke sa nicke. Sis och hennes gubbe kom upp en sväng ikväll. Massa skitprat, kalkrensning av kaffebryggaren och segmys. :)
Me likie!

Men nu är det ta mig fanken dags för sängen.

Tack alla för en härlig dag full med skratt :)
Natti natti!


En kulig dag.

Tro det eller ej, men praktiken idag har varit ROLIG! Japp, ni läste rätt.
Har varit nere på tandregleringen idag och de är inte kloka :P Haha!
Sen för en gångs skull har jag fått prova på något! De ni! Fick putsa tänderna på hon som tar hand om mig och mina tänder :P Och sen fick jag putsa tänderna och sätta fast gummiligaturer mellan 2 par tänder på en annan tandsköterska där. Och sist men inte minst fick jag lägga vantarna på en riktig patient. Hähä :P Nej men, jag fick sätta fast gummiligaturer runt själva bågen på tandställningen som ska hålla tråden på plats liksom.
Skitkul, men jävligt pilligt har det varit idag :)
Imorgon är sista dagen. Äntligen!

Och efter praktiken imorgon ska vi få bort det sista till lägenheten, så vi kan bosätta oss där. På riktigt. Idag har nog Viktor varit där en liten stund och plockat lite. Och förhoppningsvis diskat disken från gårdagen :P
Igår blev det lite småplock och sånt där. Viktor och grannen fick upp vår hylla från Ikea också. Najs! Tv:n har också kommit på plats och blivit inkopplad.
På lördag kommer svärfar med någon speciell borr till cement/betong-väggar som han har köpt så vi kan få upp våra tavlor och vägghyllorna.

Nej, nu ska jag ta mig en dusch sen sega som fan på soffan. Mums!

Flyttdagen!

I ca 12 timmar har vi hållt på med flytten och jag kom hem för ca 30 minuter sen. Jag är helt slut! Men det är helt klart värt tröttheten och ömheten i kroppen :)
Mycket av sakerna är på plats så som säng, soffa, soffbord, tv-bänk, köksmöbler, all disk är diskad och inplockad i skåpen, kläderna inhängda osv. Mest lite småpill och plock kvar. Lite hyllor, tavlor och sånt :)
Och jääävlar så fint vi har det ;) Jag kommer stormtrivas!

Tack sis och hennes sambo, mamma och pappa,
lasse och birgitta för all hjälp idag!
<3

Imorgon fortsätter vi med upplockning, organisation, städning och de sista touchen innan vi flyttar in på riktigt ;)
Förhoppningsvis får vi upp lite lampor och inhandlar en antennkabel och annat smått och gott som behövs :)

Nu ska jag ta mig en lång välförtjänt dusch sen ska jag somna innan jag ens hunnit lägga huvudet på kudden.
Natti natti!

Härliga lördag och separationsångest.

Gårdagen var hääärlig!
Igår när jag kom hem från Viktor segade jag ner mig som fan i soffan. Efter att ha trånat ut på det underbara vädret bestämde jag mig att utnyttja det. Så jag tog mig en promenad :) Sjukt härligt! Promenixade in till farmor eftersom det var så länge sen jag var hos henne. Sagt och gjort, där bjöds det på massa massa fika och vi pratade om allt och ingenting i 1½ timme. Älskade farmor, vad skulle jag gjort utan dig?

När jag sen gick hem från farmor började jag tänka på flytten..
Det som är allra jobbigast med att flytta till Asarum är att jag kommer ännu längre bort från farmor. Jag menar, varenda dag från det att jag var liten tills jag och mamma flyttade från huset var jag hos farmor. Varje dag. Det blir så när det bara är ett avstånd på 100 meter. Jag har växt upp hos farmor.
I alla fall, sen vi flyttade ifrån huset har det kanske blivit 2-3 besök i veckan.. Och nu när jag tar mitt pick och pack och flyttar till Asarum blir det inte ens de besöken. Det kanske bara blir en gång i veckan på sin höjd?
Vilket fall som helst känns det sjukt jobbigt att jag inte kan gå till farmor på 5 minuter om jag behöver det. När det har varit några problem eller när allt känns meningslöst och sjukt jobbigt så är det farmor jag har gått till. Så har det alltid varit och hon får alltid allt att kännas som rosa moln.

Förutom det känns det sjukt härligt att börja flytta imorgon :)

Tillbaka till gårdagen. Egentligen skulle det blivit bowling men självklart fanns det inga banor lediga. Suck... Så jag, Viktor, sis och hennes sambo körde och köpte käk och degade järnet hemma hos dem framför Melodifestivalen. Sen blev det kortspel, massa prat och sjukt mycket skratt :)

En fruktansvärt härlig dag omgiven av människor som betyder mest,
det gör mig alldeles sprallig! :)

Dålig uppdatering..

Ja, här har det varit fruktansvärt dåligt med uppdatering. Hoppsan.
Men ibland orkar man bara inte..

Veckan har varit som de tidigare praktikveckorna, jobbig och seg och jag är helt slut på både ork och lust när jag kommit hem. Det är väl störta anledningen till dålig uppdatering och sen händer det inte så mycket mer i livet än praktik, mys med Viktor och sova för tillfället..

Kan ju dock dela med mig av att Viktor var och kollade hur det gick i lägenheten igår. Nu är det inte mycket kvar :) Så på Måndag börjar inflytten, om allt går som det ska vill säga. Annars vet jag ju en som kommer bli helt hospitalt tokig ;)

Ja gott folk. En liten ointressant uppdatering blev det iaf. Det blir nog mycket mer bloggande och kuligare inlägg nästa vecka tror jag. Och massa bilder som jag kommer ta i lägenheten ;)

Aa, vi har 'att så så länge helt enkelt. Tjosan hejsan!

Kort om helgen.

Får väl köra en kort summering av helgen.
I Fredags blev det slappt med Let's Dance, sen åkte jag upp till pappa och pratade, fikade och myste med vovvarna.
Igår eftermiddag pyste jag hem till sis. Bakade, pratade och skrattade massor, rökte lite för mycket, käkade och hade allmänt trevligt :) Mitt i allt bakande tog vi dock en paus, jag körde till Viktor och hon till stallet, sen fortsatte kvällen på samma vis :)
Denna dagen har som sagt bestått av packande, massa packande. :P Nu sitter jag med världens huvudvärk och jag mår illa som fan.. =/ Mindre skojsigt.

Viktor jobbar ännu en natt, men sen är han långledig! Och det ska bli underbart! :)
Saknaden är otrolig!
Jag älskar dig, mitt hjärta <3

Packa, packa, packa

Imorse när jag hade vaknat satt jag här och hade så fruktansvärt tråkigt.
Satt och tänkte lite och kom fram till att jag inte hinner/orkar packa någonting i veckan pga praktiken.
Så jag och morsan satte igång lite smått.
Tänkte att vi skulle ta lakan, handdukar och lite sånt.
Blev lite mer än det, om man säger så. Haha!
Nu, 4 timmar senare, sitter jag här med endast datorn+tillbehör, 2 byråer, sängen och det nödvändigaste i kläd- och sminkväg.
Allt annat befinner sig i 7 fullproppade flyttkartonger, 4 knökfulla bananlådor, en stor bag full med saker, en papperspåse, en stor hög smått och blandat i ett hörn i köket och lite annat grejs i ett hörn på rummet. Haha!
Nu är det bara den eviga väntan kvar, sen går flyttlasset till Asarum :)
Senast den 15:e, men vi håller tummarna på den 12:e :P

Freeedag :)

Gud så skönt! Äntligen fredag!
Jag är så sjuuukt trött så jag kommer nog somna klockan tio ikväll. Haha!

Dagen har bestått av praktik till 12.
Sen körde jag hem till Sis <3 Rökte och pratade skit :) Härligt!
Fick även lite flyttkartonger, det tackar jag för!



Sen pyste jag till Mörrum en sväng och sen vidare ner till ÖoB.
Där inhandlades en micro :) Wohoo!
Nu är det nog inte något mer nödvändigt som behöver inhandlas
nu innan flytten, utan det som är kvar kan tas efter hand. Härligt!

Aaaaw!

Sånt här gör mig rörd och ger mig en liten tår i ögat!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6710201.ab

Kylskåp och renovering :P

Wiiiie, fick ett sms av syrran strax efter två idag. Vårt nya kylskåp har kommit till lägenheten!! :D Och renoveringen är igång, hon har hört en del ljud därifrån. Wohoo!
Nu är det inte länge kvar. Ca 1-1½ vecka sen bär flyttlasset iväg!
Guuud vad jag längtar!

                                                                                     

Praktiken har varit ganska kul idag, men så är det i receptionen :)
Pillat med journaler, papper, brev osv. Sånt är kul!
Jag kanske borde rikta in mig på någon administrativt istället?
Usch nej, sånt orkar jag inte spekulera i nu. Det tar vi som det kommer.

Nu är det dags för en dusch, hårtvätt, mat och sånt där.

trött, trött, trött och irriterad!

Ja, behöver jag nämna att jag är trött?
Har sovit så sjukt illa inatt! Usch.. Hoppas på bättre sömn inatt..
Andra dagen på praktikvecka nr.3 är avklarad och jag kan ju säg att denna veckan lär bli en som är mest rolig. Har suttit i receptionen igår och idag, och där ska jag hålla mig resterande tid av veckan. :P
Dock är det ändå rätt segt, jag gillar inte praktik! =/
Men nu är det snart bara 1½ vecka kvar. Jag längtar!!

Annars händer det inte mycket mer i livet utöver sömn och praktik.. Usch, vilket tråkigt liv jag har för tillfället! Baah! Viktor träffar jag inte alls mycket och jag hatar det.. Jag saknar ihjäl mig!
Och imorgon börjar han jobba och jobbar till tisdag morgon...
Ord kan inte beskriva hur mycket jag längtar tills vi flyttar <3
Du är allt, jag älskar dig!

Och irriterad är jag också! Vissa jävla bilister kan göra mig totalt galen! Vad är det som är så jävla svårt med att köra i 50 där det är 50??? Och vad är det som är så satans svårt med att BLINKA vid en korsning när man ser att en bil står och väntar? ÅÅÅHH!!!
Och då ska vi inte tala om dessa jävla busschaufförer! De är ta mig fan värst av alla! De tror de äger hela jävla vägen! Bussen stannade vid Bygatan och när jag väl fick möjlighet att köra om och är precis jämsides med honom, va fan gör han? Jo han svänger ut!!! HAR NI INTE BACKSPEGLAR, ERA JÄVLA AS!!!???
Åh, idiotiska bilister gör mig till en trafikfara! Jag blir så förbannad!
Så ja, då fick jag det sagt också...


RSS 2.0