Längtar efter flytt!

Gaaah vad jag längtar tills vi flyttar härifrån. Ord kan inte beskriva! Det ska bli så jäkla skönt att slippa dessa fittiga idioter som vi har ovanför oss.
Det kommer även bli grymt skönt att slippa allt spring upp och ner i dessa förbaskade trappor varenda gång vi ska ut med Theia. Skönt både för knäna och armarna, hon börjar bli tung den lilla fisen. Och än är hon på tok för liten att gå själv i trapporna. Vi måste vara rädda om hennes höfter :)
Skönt att få en egen uteplats med gräsmatta, bara att släppa ut vovven när det inte är promenaddags.
Att det är nära och bra till skogsområde är också ett plus.

Det enda som tar emot enormt med att vi ska flytta är att jag då inte kommer ha min älskade sis 30 sekunder ifrån mig :(
Det gör ont att bara tänka på det...
Tur att vi har bilar :)

Imorgon ska jag in till ams. Suck.. Jag gillar dem inte alls där.. Men vad gör man? Jobbgarantin eller va fasiken det heter får jag inte gå med i än eftersom jag varit utskriven så länge pga studierna. Idiotiskt.. Känns så grymt meningslöst att vara inskriven där, jag anser att man inte får någon hjälp alls.. Men men, what to do?

Viktor har kört iväg för jobb-natt nr 2 av 4. Trist.. Så här sitter jag själv med en galen hund :P Haha. Vet ifan vad jag ska hitta på.. Hm.. Är så sugen på något gott men vi har inte alls något hemma =/ Och inte fanken kan jag köra till affären heller.. Kan inte lämna Theisan själv varken i bilen eller hemma. Gaah :P

Nahe, en cigg på detta sen mys, mys, myyys med vovven :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0