Sen sist

Inte sådär jättemycket som har hänt på vovve-fronten sen sist, men lite ändring har det blivit här. Bara positivt :)

Vi har börjat ge Theia hemmagjort levergodis igen och har snart hållt på i en vecka. Det är lika populärt som vanligt och som vi visste har hon inte fått en enda plita på magen :) Och så beter hon sig sååå mycket bättre nu när hon får lite gott :)
På promenaderna har hon blivit mycket bättre. Hon lyssnar, drar inte alls lika mycket och HON söker kontakt! Möte med andra hundar har också blivit bättre. Inte bra ännu, men mycket bättre.
När hon är lös har hon också blivit bättre. Innan kom hon 1 av 10 gånger. Nu kommer hon 8 av 10 gånger när man kallar på henne. Lyckades även bryta henne från ett spår hon for iväg på. FRAMSTEG!
Så ni må tro att det har underlättat så mycket genom att vi började "fuska" och ge henne lever igen.

Jag har även börjat använda klickern lite smått nu sen vi började ge gottis igen.
Inga större användningar ännu utan mer bara klicka in den. :)
Tänkte köra det någon dag till sen gå vidare i träningen. Nu ska vi ta det lugnt och inte stressa utan träna in det riktigt från början ;) Sakta, men säkert.

Ja just det ja, för ca 1½ vecka sen var vi på "playdate" på hundrastgården i Olofström.
5 galna hundar, 6 st en liten stund, som for runt som raketer. Så himla mysigt! :) Och det roliga är att alla hade Amstaff i sig. Vissa rena, vissa blandisar. :)
Så sjukt mysigt att se dem fara runt :) Underbara små varelser!
Planerat att göra om detta inom kort och försöka samla ihop ännu mer voffsingar och kanske även ta en fika-korg med sig och stanna lite längre än sist :)


Theia med en av kompisarna, finaste Nikita :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0